173

Анонимен

преди 8 години

И още по лошо ще става. Сега като изпоуволнят полицията, като напуснат повечето (не че толкова заслужават тия 20 заплати, ама не се прави така) и апашите ще се мобилизират, терора над народа ще стане още по голям а който се опита да вдигне глава - нали знаете поговорката за покорна главичка... Правете си сметката тия които подбуждате към протести.

172

Анонимен

преди 8 години

Бойко най го е страх от протести! Сещайте се сами и действайте!

171

Факт

преди 8 години

Подлъгаха ви да гласувате "правилно", но изборите минаха и теслите започнаха. После пак гласувайте "правилно"!

170

Анонимен

преди 8 години

Насрочвийте дата и вижте някой да извади разрешение от общината.

169

Бг

преди 8 години

сега е ред и данъка и застраховката да вдигнат с 50% писна ми разни 30 годишни щайги за по хиляда лева да ми мърсят въздуха

168

Анонимен

преди 8 години

Да кажем на българските предатели /народни депутати, премиер и президент / ДАВАЙ ДОСВИДАНИЯ!Окупирай парламента !

167

алоуууу

преди 8 години

За моито каруц колко е винетката ? И За коня има ли винетка ?

166

Перничанин

преди 8 години

Какви 97 лв.? Защо ? Не били пипани последните няколко години! само един дребен пример ще дам.. Отсечката от Драгичево до София.. опасна за живота на всички шофьори.. колко перничани пътуват ежедневно по това направление? Поне маркировка до бяха сложили! А иначе полицаите стоят на караулката и си развяват палките. Те подали ли са сигнал някъде , че тази отсечка е ОПАСНА !

165

герборан-беборан

преди 8 години

Ха да видите кон боб яде ли, и ще яде и ще рупа.Мачкай Владо, мачкай да разбере народа че само ние можем да го оправим.

164

ivo

преди 8 години

Като не искате недейте да карате ! Колата не е задължение !

163

Анонимен

преди 8 години

България е обречена. Нищо не можете да направите. От сега нататък българите ги чака само растяща мизерия. Скланяйте главичка и работете здраво за да не стане по-зле.

162

Анонимен

преди 8 години

на 102 място сме били!че то в сахара пътищата са по добри.трябват им кинта това е истината.няма по дълбоки дупки от нашите в цял свят.

161

Jimah

преди 8 години

И това при все, че по пътищата дупките са по-дълбоки от ръста на средно статистически българин - аз съм 183 см. и мога да стоя прав в тях без да се виждам (пък и хич не са рядкост),магистралата, дето води към голямото синьо я правите над 35 години и 1 год. след ремонта е на вълни - да не се объркаме на къде пътуваме - именно за морето. Паветата по СТОЛИЧНИТЕ (може и за други градове да има) улици не ги коментирам - само в страни от третия свят има НЕпешеходни улици с такива точно павета ...ГРОБ!

160

B

преди 8 години

Всеки се оплаква от пътищата ,но с 200 милиона как се оправя цялата пътна мрежа?както за 30ст кисело мляко няма така и за 60 лева винетка пътища няма да има.

159

Анонимен

преди 8 години

Волен окошариха ли го вече?

158

БЪЛГАРЧЕ

преди 8 години

В същото време Европейския съд по правата на човека пак ни осъди за спец акциите на Цветан Цветанов.Гуцанов от Варна взе 40000,00лв. колегата му по обвинение също взе 40000,00лв. обвинения в помагачество на престъпна група ченге взе 3600,00 евро.Всичко това е дело на Цветанов.Също бяхме осъдени и за акцията на Бойко Борисов с гранатомета в Хасковско, пак мълчание от наша страна.Остави това ами овчия народ им ръкопляска и избира по избори.*** НАРОД СМЕ.

157

Анонимен

преди 8 години

При управлението на Тиквуня всико е постижимо с протести. Това му е хубавото. Докато явните комунисти не разбират от протест и от добро, то е достатъчен един протест и съм 100 % сигурен, че боко ще се откаже от увеличението, че и ще се от министъра, който го е предложил. Така че всичко е в наши ръце. Дали ще останем пасивни като женски полови органи или ще залеем София със 100-на хиляди протестиращи автомобила. Аз съм готов, 400 км. са ми в посока, ама ще го направя. Ден- час и . това е начинът

156

Анонимен

преди 8 години

Стига сте мрънкали, ами дайте да се организираме и довечера пред Парламента.Долу винетките - 67 лв, за тия скапани пътища толкоз!

155

Анонимен

преди 8 години

Сикаджията Боко - рекетьор за винетки!

154

Анонимен

преди 8 години

В Румъния - 55 лв винетка. Доходите им над нашите.В Австрия - 84 евро. Доходи 10 пъти над нашите.В Швейцария - 38 евро. Доходи 15 пъти над нашите.Прочети още на: dnes.bg/politika/2015/11/11/vinetnite-cifri-ne-145-no-pyk-97-s-30-otgore.282833,4