182

gost

преди 8 години

верно малоумията ни краи нямат за тия калпави патища но явно кризата и е налегнала на максимум та и до винетката я докараха ама това е пален срам като си асвалитрат не само магистралите но итретокласните раиони дето са дупка до дупшка тогава да мислят за дигане но садба парво мислят за ядене после мислят за работа

181

:-)

преди 8 години

До WrOНе е по-евтина - 85Е, но при тях е от 01 Декември до 31 Януари, т.е. 14 месеца.Нямат месечна, но имат двумесечна за 25Е, т.е. след увеличението при нас ще е 25Е за месец. Все пак да не забравяме че там са по-бедни.А да - в момента от 200млн събрани се дават 100 за поддръжка, вместо да дават 200 е по-лесно да съберат 400 и да дават 200.

180

Анонимен

преди 8 години

Май скоро България пак ще остане без правителство

179

Анонимен

преди 8 години

Егати безумието - най малките ще плащат пак най много.Защо колата ще има увеличени 2 пъти а тира 30%.Нали тира пренасящ 30 - 40 тона, стигащи и до 60 тона товари е най често причинител на катастрофи и разрушител на пътища.Но то така се строи, а не че са най виновни.

178

Анонимен

преди 8 години

КО КАЗА,КО???

177

Анонимен

преди 8 години

Някой пак се прави на дижей и бъзика яко копчетата на пулта , но ще си иде по живо по здраво. Не че някой е очаквал от пожарникар нещо смислено, но фактите са си факти.

176

WrO

преди 8 години

Нека се поучим от Европа!Цената на пътната такса се определя от предлаганата"услуга"!Първо да НАПРАВЯТ пътища,после да искат "големи такси".В Австрия е по-евтина годишната винетка, а да не говорим, за какво се плаща тази такса......не за "дупки" и.......(става дума за 145лв годишна винетка)

175

Анонимен

преди 8 години

Продължавайте да гласувате са тиквеници и реформатори. И после като вьимате 50лв за глас мислете за какво ще ви стигнат, отидоха са винетка.

174

Анонимен

преди 8 години

А, кой ще проверява за винетките ? Полицията ли ? Хахаха

173

П.Петров

преди 8 години

А в Швейцария е 73 лева, винетките са само за движение по магистрали в Европа! Освен в България само в Румъния има винетки и за междуградските пътища, а там е 28 евро годишната.Пак за ГЕРБ да гласувате!

172

тралала

преди 8 години

Много ме е яд, когато постоянно се цитират цени на опредени продукти или услуги в страни от ЕС - колко по високи били от България и тн. Ами напишете колко пъти по - нисък е стандарт на живот в страната ни, колко пъти по - ниски са нашите заплати, колко по - лош е живота тук, с нашите пари какво може да си купим в Европа и какво ту, защото в някои страни от ЕС цените в магазините са същите, както при нас, а заплатите 10 пъти по високи /справка Германия, Чехия/.

171

Анонимен

преди 8 години

Какво ми сравняват цените с други държави, да сравняват какъв пеоцент от заплатата е цената

170

погр ебален агент

преди 8 години

За по-голяма радост на населението, направете таксата 1450 лева!

169

Анонимен

преди 8 години

Браво Бойко ! Само сбръч за това просто племе, дето те избира постоянно.

168

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен "Предлагам извънредни парламентарни избори. Тези до края на мандата ще измисля и данък тъпотия." Да не са луди да обложат собствения си електорат !

167

Данък

преди 8 години

Преди ида си помислят за непоносими такси да проверят пътищата в страната, толкова са разбити че ТЕ трябва да ни плащат когато се движим по тях. Изборите минаха и на следващият ден прекрасни изненади. Благодарим Ви.

166

Анонимен

преди 8 години

Още можеее,ощее , шъ ми съ прайте на умрели , А ?? $eEeX

165

Транс

преди 8 години

Много са скъпи,няма да може да издържаме на още един увеличен разход.Непоносимо е.

164

Хъммм

преди 8 години

абе 80% от населението ЖИВЕЕ и РАБОТИ в големите градове и винетки не им трябват , досега ги купувах защото 60 кинта не бяха чак толкова , но истината е че броени пъти съм излизал от пределите на варна ,

163

Анонимен

преди 8 години

$eEeeX ;))