76

Бранник

преди 8 години

115 Не се прави на "умен", защото руската ти тиква няма потенциал за подобни проблясъци! Разлика между убития Немцов и *** Жиринович няма ли ве, по- *** пример от това здраве му кажи.

75

Анонимен

преди 8 години

Чеченски командир е военен министър на ИДИЛ и режима в москва трепери да не удари силите на ИДИЛ

74

гнусна TV

преди 8 години

Очаквам скоро и Джон Джихадиста да го поканят по Нова TV да сподели притеснения от реските бомбардировки .

73

Поли

преди 8 години

Чудя се защо въпросните сирийци, щом обичат страната си, не се бият за нея, а са хукнали по цял свят?

72

kkkkk

преди 8 години

Bravo na Putin. Samo boi za arabite! Da gi bombardirat dokato skriqt otnovo v pesherite.

71

кк

преди 8 години

Моля някой да ми обясни, че се обърквам : Руснаците ударили не ИД, а опозицията... Това значи ли, че ИД не е опозиция, а е с Асад?Тези хора така размиха понятията, че вече е трудно да различиш истината. Защо, вече 4 г., никой не ревна, че оръжията и средствата, предназначени за т. нар. "умерена опозиция", отиваха в ИД? Как ставаше така, че коалиция, водена от САЩ, се бори с ИД, а от ден на ден тя става по-силна?Да оставим въпроса как ИД зачена, роди се и се въоръжи до зъби....

70

Анонимен

преди 8 години

Сирийците, като не си харесват държавата и Асад, да си я променят както си искат, но да не въвличат целия свят в този техен си проблем и с това да причиняват беди в цяла Европа и после да реват, че Европа им пращала терористи! Ега ти наглостта! При това се дава трибуна на хора, които са на хиляди километри от военния конфликт. От чие име говорят? Явно казват това, за което им се плаща. Няма по-коварни и по-подли племена от арабските, а забиването на нож в гърба е емблематично за тях.

69

Одисей 1

преди 8 години

Само САЩ и Еропа ....всички други държави са все още в каменната ера ...Цивилизацията е и ще остане Америка и Европа...

68

Анонимен

преди 8 години

Трибунала в Хага трябва да се занимае с путинския геноцид

67

"Свободна борба

преди 8 години

"Седят двама терористи от ИДИЛ след като са взривили автобус с християни и си говорят:-Сега да не вземат да ни ударят със самолетите.-казал единия.-Нема страшно,ние вече сме "умерени опозиционери" и невинни жертви .-казал другия.-Това да не е същото,кога бехме "революционери борци за демокрация и свобода" преди да създадем ИДИЛ?-пак питал първия.-Същото ама на обратно,от ИДИЛ сега ставаме "умерена опозиция",вече си имаме ПР в ООН Халид ал Ходжа.-казал другия.-Абе аз нещо се обърках вече"

66

zeus

преди 8 години

Одисейчо, я да те питам нещо, ако чисто хипотетично Русия вземе 200 от яките момченца на Волен, обучи ги, въоръжи ги и ги вкара на наша територия, те какви ще са, умерена опозиция или терористична група? Нашите МВР и ДАНС с хляб и сол ли ще ги посрещнат или с оръжие? Стига с тези приказки от 1001 за "умерената" сирийска опозиция, които всъщност са обучени от САЩ и СА терористи и вкарани на територията на Сирия.

65

шерифи и шериати

преди 8 години

САЩ и Саудитска Арабия са в коалиция . Трябва ли повече разяснения кои са сатанистите. Кой стои зад ИД !? Как става така че САЩ- най демократичните и прогресивните са в коалиция със САрабия -най примитивнито и варварско общество на фундаментални мракобесни ислямисти. Имат нещо общо всъщност - и двете държави са шерифства .

64

Анонимен

преди 8 години

Видя се как рубладжийката Елена Йончева убеждаваше по тв, че руските самолети били ударили ИДИЛ тъй като имало преливане от опозицията на Асад към ислямските фундаменталисти.

63

майорски

преди 8 години

е па краварите, еврогейовете и като бомбандираха игил 3 години какво стана .....- разрушиха Сирия - вълна от бежанци в Европа, Турция и дриги държави- 300 000 жертви на войната Щом трябва ще се бомбандира и опозицията за да се спре тази кланница ...ако Путин каже: "аз предупредих който не се е скрил си е виновен " няма да го упрекна така не може повече тази касапница в сирия продължава вече 4 години ...Между другото израел защо не приема бежанци ?

62

Боил

преди 8 години

Ей хейтърчета,в Донецк и Луганск борещите се с укрофашистите са терористи ,а в Сирия са умерена опозиция с оръжие в ръце.*** *** това се нарича двоен стандард , а понеже вече умерената опозиция не може да продава държавният нефт на краварите по най-ниската възможна цена всички ги боли.Не съм русофил,но на сибирската мечка и писна да слуша тъпотий от всяка страна и каза стига!

61

Анонимен

преди 8 години

Убиеца на деца путин е много щастлив

60

ЗАЩО??????

преди 8 години

ЗАЩО КОГАТО АМЕРИКАНЦИТЕ ПРАВИХА СЪЩОТО ВСИЧКИ МЪЛЧАХА А СЕГА *** И ПУЛЬО ГОВОРЯТ КАКВО ПРАВЯТ РУСНАЦИТЕ - МНОГО ГИ "РАЗБИРАТ" РАЗНИ КОМЕНТАТОРИ ТИЯ НЕЩА - КАК РАЗБРАХА ЧЕ УБИВАЛИ ДЕЦА А СИГУРНО СА БИЛИ ТАМ????

59

Анонимен

преди 8 години

На Путин трябва да вярваме, не на 8 те държави, които финансират ИД.

58

Анонимен

преди 8 години

В нета има кадри на малки деца дето режат глави в Сирия. Тези деца, деца ли са или малки изверги и трябва ли руската авиация да ги щади, след щато не са при майките си, а при джихадистите???

57

До Анонимника

преди 8 години

Общо изявление на правителствата на САЩ, Франция, Германия, Катар, Саудитска Арабия, Турция и Великобритания гласи, че руските удари в Сирия не са насочени срещу групировката "Ислямска държава" (ИД), а целта на руските самолети са въоръжените опоненти на президента на близкоизточната страна Башар Асад. На кого да вярваме - на патологичния лъжец Путин или на правителствата на 8 държави?//////////////////////////////////А ти кой си,че жулиш определения и заключения?Тролчак на хранилка ли?