45

Боби

преди 8 години

До Анонимен 53 до ммОт началото на годината до сега РФ през Босфора е пратила около 100000 товари и това са само тези кораби които се различават от гражданските тоест БДК(Големи Десантни Кораби) и са засечени от журналисти.20 полета със самолет за 10 месеца или 800 тона мах не могат да направят особенно голяма разлика Ако Рашките правят по 40-60 полета дневно виж това вече е въздушен мост.Но нямат силите и средствата нямат достатъчно самолети.

44

свинаря

преди 8 години

До 63 соросоидАко Сидеров е законно избран( въпреки всичката простория чак това едва ли ще се случи) и поиска да бъдат бомбандирани джихадистите,които са завладели половин България ,ще бъде съвсем правилно. А ако ти си на страната на джихадистите,ще се биеш срещу "зелените човечета" естествено. Толкова ли пък не можа да си отговориш на въпроса сам?

43

Анонимен

преди 8 години

Личи си, че го е шубе да хлътне в Сирия...шикалкави, протака. Абе и за регионална сила не става !

42

Анонимен

преди 8 години

Чудя се защо страмжата не си слага поне едно плюсче от кумова срама?

41

Анонимен

преди 8 години

До ODESSAРусия никога не е била естествен съюзник и велика сила.Русия е варварин с ядрена прашка.Велика сила щеше да бъде ако дава за здравеопазване повече отколкото за въоръжение... както например правят САЩ и ЕС.

40

ODESSA

преди 8 години

Не сме голяма работа, но политиците ни хвърляха тор, по държавата, която ни е естествен съюзник, и велика сила.

39

Анонимен

преди 8 години

До до 36Е като нямаше резолюция на ООН, обясни ми какво правеше руския контингент в Югославия по времето на Милошевич. Той беше на страната на коалицията, по едно време завъртяха задниците и поискаха да окупират летището в Прищина, но България не им разреши да преминат. Те знаеха и искаха да не им разреши, но пък печелеха точки пред югославските комунисти.

38

Tina

преди 8 години

Бъркате в сравнението с Югославия.Доколкото си спомням проблемът в Югославия беше 1999 г. Путин не беше все още на власт, руската администрация беше друга - изпълняваше желанията на САЩ.Не че сме безгрешни, но България е удобното извинение...2015-а, Сирия - нещата са много по-мащабни и тук е заложен целият свят.Европа първа започва да го усеща...

37

Анонимен

преди 8 години

Великата казарма Русия - кумир за всеки путитофил !

36

Анонимен

преди 8 години

интересно ми е .. има ли нещо което Путин да е поискал и парламентът да не му е разрешил ?

35

вето

преди 8 години

до 51И какво? Сега блокира с вето всяка резолюция за Сирия, но това не пречи на САЩ и Франция да хвърлят бомби. ООН е цирк и такъв ще си остане

34

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"Русия НЕ ИЗПОЛЗВА правото си на ВЕТО."защото УСА атакува преди гласуването бе!

33

партиен член

преди 8 години

Не че Путин ми е любимец но , да ги почва тия .

32

Анонимен

преди 8 години

До СРАмДЖАТА"00ОтговориСТРАНДЖАТАпреди 1 секундаРусия вече не разполага с ресурс"Китай обаче има. А Русия има да тества самолети. не им бери гайлето!

31

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 50България има 2.6% икономически ръст а Русия - 3.8% спад. Изглежда е по добре в Русия :)))) Айде бегом към Русия и да не те виждаме повече !Аман от предателски семки.

30

Анонимен

преди 8 години

Русия е велика! Путин най накрая ще спре тази война в Сирия ! Браво!

29

Анонимен

преди 8 години

От Кремъл само за армия, за оръжие и заплахи....нищо ново от империята на злото !

28

до 41

преди 8 години

Умнико сега съм на площада в Берлин и ти казвам че няма такова нещо. Продават се наденички и хората се снимат за спомен пред Бундестага. Всичко е наред в Берлин

27

ТРАКИЯ-ЗАВИНАГИ!

преди 8 години

До кога ще го показвате тоя тиранин и лъжец?Този човек е по лош и от другаря Сталин.Не става за нищо.Никъде няма да отиде руската му армия.Бъдете сигурни в това.Какви стопени блокове с лазерчета?Вие да не сте деца?Последните кръстоносци които се опълчиха и ще водят борбата до край са САЩ!!!Ходжите от 2000 години искат да ни завладеят по един или друг начин.

26

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНяма смисъл от повтаряне на глупости - и за Югославия,и за Ирак, и за Либия НЯМАаше резолюции на ООН .А за операция трябва общо съгласие.Омаловажаването на "престъпленийце" не сваля вина!