30

Анонимен

преди 8 години

Да бе, щото всички останали преди битка са лягали в 8 ч, сутрин са играели гимнастика и са си миели зъбите...Винаги по време на битка войниците са били друсани с нещо, за да издържат в боя. Османците например са пиели мастика и са пафкали - пишат го съвременници на битките.

29

42

преди 8 години

ПО-ГОЛЯМА ПОРЪЧКОВА ГЛУПОСТ НЕ БЯХ СРЕЩАЛ. НАРКОТИЦИТЕ И АЛКОХОЛИЗМА ПО ВРЕМЕ НА ТРЕТИЯ РАЙХ СА БИЛИ СТРОГО ЗАБРАНЕНИ, А В ЗАВЕДЕНИЯТА СЕ Е ПУШЕЛО ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ НЯМА БРЕМЕННИ ЖЕНИ И МАЛКИ ДЕЦА.

28

zeus

преди 8 години

До Анонимен 36Sturmgeweher StG 44 не е на принципа на газовото бутало, приликата е само бъншна.

27

Ту'лата

преди 8 години

А на каква дрога е авторката, за да пише "Адолф Хитлер се е ДРУСАЛ" и "въорАжените сили". Този уличен жаргон, съчетан с награмотност, намеква за доста нисък интелект.

26

zeus

преди 8 години

Няма армия, която не използва различни методи за стимулиране, и това не е от вчера, а още от древността, когато са открили първите растения с психотропни ефекти.

25

онз

преди 8 години

До До онзимаш грешка, не са избили животните, а са ги изкрали и изяли щото "ще ви върнеме обратно на турците ако не си траете" . всяка фамилия от северна българия има подобни "реликви" от военно време... как немаше некой "наркоман" да утрепе още 1923 дамян велчев и кимон георгиев...

24

Ккк

преди 8 години

Муахахах. Покрай "бежанците" които заливат вавилонската блудница Европа в момента на някой го тресе голям страх хората в Германия да не си спомнят за "лошите времена" при управлението на чичкото с мустачките. То не бяха предавания по NG и Discovery, то не бяха статии, фалшиви дневници и всякакъв вид пропаганда. Всичко в името на това колко зъл е бил Хитлер. Все още чакам същия вид предавания и статии за Сталин, ама нейсе не съм видял. Гарван на гарван око не вади, *** *** не топи.

23

Бай Иван

преди 8 години

Хитлер пожертва няколко десетки милиони свои граждани за да изчисти Германия от с която се бе напълнила, а г-жа Меркел, хем не ги гони, ама и пари им дава.

22

ауслендър

преди 8 години

А автора на статията е бил денонощно на вибратор! 100 км марширували без да спрат... лунатик!

21

чукча

преди 8 години

Много хубава статия-само не се разбира след края на войната стотиците фашисти избягали в щатите взели ли са със себе си хероина и амфетите или са ги оставили из Немско?

20

421412

преди 8 години

Дрън, дрън та пляс. Какъв ли не го изкараха тоя човечец, а хора Сталин, който е избил 10 пъти повече хора остава в периферията.

19

ноу комент

преди 8 години

2 млн дрогирани немци помляха бодрия 150 млн СССР - смятайте!

18

75

преди 8 години

Човещинка... Хората сме слаби-един е зависим от наркотици,друг от алкохола,трети от жените...Само Путин няма слабости,защото е Бог.

17

Анонимен

преди 8 години

до 16Не се смея, нито плача, а просто ме е гнус, как може в този сайт да се изтипосват откровени жълтини. Все едно чета вестник Шок. Срам сте за новинарската общност, бе ***!

16

Райчо

преди 8 години

Абе не знам дали тоя откачалник е бил дрогиран ,ама баба Меркел е тотално неадекватна спрямо бежанците и май тя е много ,много по-дрогирана, за да събира цялата тази ***, па да ни кара и ние да ги приемаме!

15

Бай Иван

преди 8 години

За Хитлер незнам, това си е негова работа, но за вермахта...малко сте послъгали. Правили са си научни опити, но с много малък брой войници, а не с цялата армия.

14

king_for_a_day

преди 8 години

Да, и са теглили нелицензирано порно."...Олер твърди, че към май 1940 година над 35 милиона войници и офицери..."Да не са 35 милиарда?Днес, не е ли редно да метнете един поглед, преди да публикувате подобна статия? Ако не можете да си допълните дневната квота, по-добре преписвайте рецепти от кулинарни сайтове.

13

онз

преди 8 години

До qwertzчовек, ще излезе че на русняците половината самолети и автомата дето продават 80 години са измислени от наркомани...секунда да намаля телевизора че става микрофония...

12

Анонимен

преди 8 години

След този хит спрях да чета-Олер твърди, че към май 1940 година над 35 милиона войници и офицери от армията са се нуждаели от метамфетимина Первитил просто за да издържат до края на деняХитлер никога не е имал толкова многобройна армия дори в началото на войната...Пълни безмислици...

11

Анонимен

преди 8 години

След 70 години достигнаха до този извод???? Муахахахах няма такива нещастници. Да се смеееш ли, да плачеш ли?