25

Анонимен

преди 8 години

... Аман от продажници.Къв ЕС, кви пет лева. Франция им бута къшите и никой не смее да се обади.

24

РБългария

преди 8 години

Тия знаят че има закон за строителство на сгради от как сме държава.Какво търсят там.Искали ли са разрешение за строителство? Аз искам къща където са жълтите павета.Ще ме защити лиБХК /*** разсипахте народ и родина

23

Анонимен

преди 8 години

Кьде ли са? Депортирани са в страсбург, щом ви е грижа-дондуркайте си ги

22

Анонимен

преди 8 години

До 43.Това ми звучи като заплаха или как?Това не са техни къщи ,не е техен имот и не плащат нищо за да се каже че е техен дом!Докато ние българите се страхуваме от тези озлобени индивиди ,то те ще живеят за наша сметка и ще се държат нагло и безпардонно.Аз не искам да съм слуга и роб на тези !

21

Анонимен

преди 8 години

Пак някоя сороска организация като Отворено Общество

20

не

преди 8 години

Който живо се интересува от това къде точно са, да си ги взима у тях.

19

Анонимен

преди 8 години

До АнонименИ за това не трябва да им правим нищо ли? Страхливец ...

18

Анонимен

преди 8 години

Абсолютно никой в Ес не се интересува как живеят българите, да знаете! Включително и собствените ни управляващи.

17

Анонимен

преди 8 години

За всяко ромче - нова къща на първа линия на морето, по възможност по-близо да центъра!

16

Анонимен

преди 8 години

Тези нямат какво да губят сега като ги изхвърлиха и разрушиха къщите им. Освен това са озлобени. Готови ли сте сега дъщеря ви на 11 години да бъде изнасилена и ограбена от тези озверели хора останали без дом. Би трябвало да сте подготвени за това - нали няма да ревете после.

15

Анонимен

преди 8 години

Само хан Крум може да го оправи тоя народ...

14

българка

преди 8 години

Аз съм българка но събориха незаконна моя къща.Искам защита от БХК.Щом за някой не важат законите в държавата нека и за мен

13

Анонимен

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯТи Русия не я мисли, стандарта на живот в Русия е няколко пъти по висок от този в България.

12

Анонимен

преди 8 години

Страсбург няма нищо против ромчетата да живеят в смърдящите гета сред мизерия, неграмотност и престъпност??? Но иначе много реват да не им скърши държавата кефа и правата. А това , че тия бидон вили са в частни имоти? Значи подтиква държавата да не спазва собствените си закони и да дискриминира истинските собственици? Това ми прилича на издевателство на силните над слабите.

11

Анонимен

преди 8 години

АМИ ДА СИ ГИ ВЗЕМАТ РОМЧЕТАТА В СТРАСБУРГ !!!!

10

Християнин

преди 8 години

.Слава на Бога вече имаме отговор за безобразията на политиците-кметовете и чиновниците,сега очакваме и възмездието над тях.Благодарим ти Исусе сега те моля да помогнеш на пострадалите хора,чрез църквата Христова,знаем кой действа в политиците това е самия дявол,който идва да разруши,да погуби човечеството.Благодаря ти Исусе,че отговаряш на молитвите ни Слава на тебе Боже наш,че милостта тържествува над беззаконията на дявола и подчинените му...

9

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

"Администрацията във Варна и в район "Младост" не даде информация по отношение на датата, на която смята да извърши събарянето на къщите в "Максуда", включително и на засегнатите хора.НА ВАС ЗАТОВА ВИ ХАРЕСВА РУСИЯ ,ЗАЩОТО КАТО РУСНАЦИТЕ ПРАВИТЕ ВСЕ ЕДНИ НЕПРЕМИСЛЕНИ И ГЛУПАВИ РАБОТИ ! ЗАТОВА НЕ ХАРЕСВАТЕ ЕС ,ЗАЩОТО ЕС НАЛАГА САНКЦИИ ЗА ТАКИВА РАБОТИ ! И ЕДИН ВЪПРОС - КЪДЕ БЕШЕ ДЪРЖАВАТА КОГАТО ТЕЗИ НЕЗАКОННИ КЪЩИ СА СЕ СТРОЯЛИ ,НИКОЙ ЛИ НЕ ГИ Е ЗАБЕЛЯЗАЛ ,ЧЕ СЕ СТРОЯТ ?!

8

Анонимен

преди 8 години

Затрихме се с тоя ЕС, бе!!!!

7

Анонимен

преди 8 години

А когато българските семейства се разделят,за да работи единият,като слуга на господата от европейският съд за "правата на някои хора само",някой пита ли какво става с децата им.Знаят ли господата,колко деца са отглеждани от баби и лели,за да може бащата и майката да изкарат малко пари,че да оцелеят физически?

6

балама

преди 8 години

"Родни нпота" няма. Всички са българофоби финансирани от врагове на българите.