37

Анонимен

преди 8 години

Защо толкова държите да напускат младите българи?Може би ви пречат?!Поколението на 50-60 години трябва да измре за да дойдат образовани хора,които да тежат на мястото си,а не комплексирана корумпирана кофпомпа да е начело на държавата.

36

АМИ ,ДА ..

преди 8 години

ЖИВЕЯТ ДОБРЕ --ТЕЗИ КОИТО ИМА ОБРОЗОВАНИЕ , ЗАНАЯТ И ..РАБОТЯТ АКТИВНО!Тези коита си мислят , че ще бачкат, като при СОЦА" и че Държавата "им е длъжна"...просто са вън от живота!ВСЕКИ САМ СИ КОВЕ СЪДБАТА !

35

Мнение

преди 8 години

Тънем в мизерия и бедност, не можем да си храним пълноценно децата. Освен това бизнесмените ни унижават и се гаврят с нас. Проилети да сте всички докарали хората до това унизително положение! Проклети!

34

Кукувица

преди 8 години

Към Трактор Пишете, че живеете добре с 800 лева заплата като инженер. Аз просто се учудвам как свързвате двата края с тези пари, като знам какви са цените на стоките в Б-я. 400 еуро е социалната помощ в Германия. Това са пари, които получавате на ръка. Освен това ви плащат жилището и отоплението. За социалните има специални кухни, където взимат ядене за символични пари.Ако като инженер взимате наистина 800 лева- вие сте на прага на бедността.

33

Анонимен

преди 8 години

Единствени в Европа оставихме ,комунистическата номенклатура и тяхната държавна сигурност да упр авляват държавата и да назначават милионери и затова резултата е този.

32

Анонимен

преди 8 години

Движението "Окупирай", което се роди в САЩ, беше протест на 99 % от населението срещу 1 %, който притежава над 90 % от богатствата.

31

Анонимен

преди 8 години

При байТошо заплата 120 лв, за вишисти 180 лв, разпределят те в Симитли или в Кочериново, квото си решат червените бродници

30

Анонимен

преди 8 години

С негативизъм и нищоправене толкова! А големия експерт с многото титли от БАН, може свободно да провери, че преизчислени по покупателна способност доходите в България са в рамките на 50% от средноевропейските. А от тези в Норвегия, най-богатата страна в Европа, реалните ни доходи са 4.5 пъти по-ниски. Останалото е сравняване на ябълки и круши. А относно обезпечението на българския лев и въобще световните валути, този човек е тотално неграмотен и е редно никога повече да не коментира тази тема.

29

СУПЕРГЕРБ

преди 8 години

БОЙКО КAЗA ПРЕДИ 2 МЕСЕЦA-" ТОЛКОВA ВДИГНAХМЕ СТAНДAРТA НA ХОРAТA ЧЕ ИСКAТ НИЕ ОТ ГЕРБ ДA УПРAВЛЯВAМЕ ОЩЕ 20 ГОДИМИ" .AЗ МИСЛЯ ЧЕ СЛЕД ТAКЪВ ВИСОК СТAНДAРТ ГЕРБ ЩЕ УПРAВЛЯВA ЦЯЛО ЕДНО ПОКОЛЕНИЕ.

28

оцеляваща

преди 8 години

До ТракторТОВА СА ИЗМИШЛЙОТИНИ И ЛЪЖИ-НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ

27

Анонимен

преди 8 години

Преходът си беше много успешен, за някои хора.

26

Анонимен

преди 8 години

до 40 Еклерите трябва да са Фушон, с нарисувана Мона Лиза отгоре! (селяците май няма да разберат за какво говоря)

25

100 години до 1989 г

преди 8 години

Живеят по-добре тези, които направиха престъпната приватизация-СДС, Костов, сега Реф. бл, като унищожиха икономиката на страната срещу милиони комисионни и несправедливата реституция срещу която се обяви самият шеф на МВФ Мишел Камдесю през 1990 г. На 90 % от населението- балъците, които позволиха да им разрушат държавата и да останат без работни места, доходите паднаха. След "дИмУкратичния" погром, западни икономисти казаха, че ще са нужни 100 години, за да достигнем нивото на развитие от 1989г

24

Анонимен

преди 8 години

абе на който не му харесва тука, да ходи в ..... Русия.

23

СУПЕРГЕРБ

преди 8 години

БЪЛГAРИЯ В ИКОНОМИЧЕСКИ ВЪЗХОД ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ. ВСЯКО СЕМЕЙСТВО С ПО 2 КОЛИ,ПЛAЗМИ,AВТОМAТИЧНИ ПЕРAЛНИ,КОЛОНИ ОТ AВТОМОБИЛИ КЪМ ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ. ПРИ КОМУНИЗМA З. ТЕЛЕВИЗОР ТЕМП ОТ 800 ЛВ. ЧAКAШ МЕСЕЦИ A БAНAНИ И ПОРТОКAЛИ СAМО ПО НОВA ГОДИНA. ЗA ЛAДA 10 БОНA И ЧAКAНЕ 8-9 ГОДИНИ С ВНОСКA В МОТОТЕХНИКA. ОГРОМНA РAЗЛИКA В ЖИВОТA.

22

до неразбралите

преди 8 години

Един в България да живее добре - друг трябва да живее зле!Не може всичките да сте се родили евреи! Нема начин...

21

Анонимен

преди 8 години

DA MNOGO SME BOGATI PRED NAS SA SAMO SAUD. ARABIA I OBEDINENI ARABSKI EMIRSTVA.

20

Стамат

преди 8 години

Българина живее прекрасно в евроатлантическото семейство :-D

19

Анонимен

преди 8 години

Не е важно какво мисли *** и Пульо, а че този преход беше необходим, защото онази система преди 89г. беше фалирала! Българина трябва веднъж завинаги да разбере, че той е длъжен сам да кове съдбата си, а не удобно да се обляга, даже да поляга върху обществото /държавата/. В САЩ например хората търсят възможности, които те да реализират и именно за това просперират, а ние тук търсим най-лесното, някой да ни осигурява хубав безгрижен живот, без много напъване - е така няма да стане.

18

ГЕРБ ПОБЕДA

преди 8 години

БЛAГОДAРЕНИЕ НA ГЕРБ ЗA 4-5 ГОДИНИ МИНAХМЕ В ПЪТИ СТAНДAРТA НA ЖИВОТ СПРЯМО ГОДИНИТЕ НA ГAНГСТЕРСКИЯ КAЗAРМЕН МРAКОБЕСЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ.