6

Анонимен

преди 8 години

Хотелиерите на черно море още ли си вярват, че работят в турзима? То тяхното е мизерия, мръсотия и високи цени. В южна Гърция за 8 дни 3-*** човека излиза 1200лв без транспорта с хранене в таверни - калмари, миди, риби, пържоли. На всякъде персонала е приветлив и услужлив. Плажовете са огромни, не са пренаселени. Морето е чисто, пътищата са перфектни, не вземат пари за паркинг, чадър и шезлонг.

5

ПЕСЪЧИНКА

преди 8 години

МАЛКО ИМ Е НА ХОТЕЛИЕРИТЕ КОИТО СПОРЕД МЕН СА ДОЛНИ МОШЕНИЦИ.ХАРАНАТА Е ПЪЛЕН *** ОТ Е.С.,ДАИ ПАРИ ЗА СЯНКА,ДАИ ПАРИ ЗА ПАРКИНГ,ДАИ ПАРИ ЗА ПЛАЖ.СУТРИН НЕ СИ СИГУРЕН ЧЕ КОЛАТА ТИ Е НА МЯСТО. ТАКИВА "ЕКСТРИ" В ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ НЯМА. КОИТО Е ХОДИЛ ВЕДНАЖ Е ТУРЦИЯ КАТО МЕН НИКОГА НЯМА ДА СТЪПНЕ НА НАШЕТО "МОРЕ" ХЕМ Е ДОСТА ПО-ЕВТИНО,ХЕМ ВСИЧКО Е НА 6.

4

Анонимен

преди 8 години

Ami da doidat bagerite i da varnat prirodata na horata !!!

3

Foxy

преди 8 години

Тази статистика не е много показателна - през юни времето беше лошо и въобще не ставаше за море в България. Аз бях през юли на Слънчев бряг и беше пълно - и с чужденци, и с българи.

2

Анонимен

преди 8 години

Да, предстоят най-хубавите месеци, ама за ходене в Гърция и Турция! :D Догодина с багерите и... така. :)

1

Летовник в Гърция

преди 8 години

Много добре , все по празно да става , за да се научат тия селяци , че не може само да смучат с цени от по 10-15 лв пица и тнт. и да се държат все едно спиш у тях на гости. Който е ходил в Гърция не мисля , че повече ще се върне в селянията ни по черноморието.