67

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Ей Потрошенко, сладкар рошав,няма да ти мине номера, по-скоро ставаш смешен.Кой ще ти се върже бе, шоколадова тулумба на жалките ти опити да паникьосаш Европа?

66

Az

преди 8 години

За разлика от Наполен и Хитлер путин се опитва да завладее света от технологично изостанала империя, докато първите двама са били технологично по-напред и пак не са успяли :D

65

4789393

преди 8 години

До 77 Кога ще видя някога смислено написан коментар от някой американофил ???

64

Анонимен

преди 8 години

Братята американци ни донесоха свобода и деморкация, сега ще донесат и на Украйна, и много други яки неща ни донесоха братята американци.

63

до 72

преди 8 години

И защо порушенко е продажник ,защото не целува руското знаме като вас . Защо всеки който дръзне да защити собствения си суверинитет и нежела е да е губерния на вашата империя трябва да се чувства продажник ,и кой си ти ,и какъв си че да даваш такива епитети, ти говорител на вожда ли си////////////////////////////////////////В момента Украйна е Американска колония в която се води гражданска война между украинците в колонията и украинците в Източна Украйна,които не искат да са доминион на САЩ.

62

Анонимен

преди 8 години

А нашто Пльовньо на кой се навежда и чие знаме целува?

61

ето защо

преди 8 години

До Анонимен 72Продажник е защото целува американското знаме , откакто дойде след преврата на власт, Украйна заприлича на Сомалия предаде собствения си народ , заради американските интересни

60

Хъммм

преди 8 години

тоя продължава да зоба "стимуланти" с алкохол и резултата са простотиии като тази

59

до 75

преди 8 години

А защо не си стоят в съветската империя ми идват тука бе. Нали е по-хубаво там. В България руснаците станаха повече от и ще ми разправят, че се живеело хубаво там... А сьомга и с българската си заплата си взимам...

58

до 72

преди 8 години

Много точно. Това е една от главните опорни точки. Ако не се кланяш на руската империя те наричат предател.

57

Анонимен

преди 8 години

Nama loscho Sche ni dignat saplati i pensii kskto e v Moskva a ne miseriata v bg

56

до 64

преди 8 години

руснаците искат да завладеят съседите защото им завиждат за свободните държави докато те самите живеят като крепостни селяни през 19 век...........Затова вчера една руска крепостна *** в Пикадилито купи отраз 12 парчета сйомга филе за 50 български лева(10% от средната месечна българска заплата) и ги сложи в препълнената с хранителни продукти количка,докато българите демократично гледаха отстрани и коментираха със завист,колко пари имат тея руски крепостни селяни.

55

***

преди 8 години

Той и Хитлер е искал цяла Европа ама не става толкова лесно това. *** е слаба ракия.

54

Анонимен

преди 8 години

И защо порушенко е продажник ,защото не целува руското знаме като вас . Защо всеки който дръзне да защити собствения си суверинитет и нежела е да е губерния на вашата империя трябва да се чувства продажник ,и кой си ти ,и какъв си че да даваш такива епитети, ти говорител на вожда ли си

53

ЛУД

преди 8 години

*** !!!

52

анкетьор

преди 8 години

...и според същата анкета искали да отидат да живеят в Русия. Щото Путин им бил кумир!

51

Анонимен

преди 8 години

Очите на страха са големи. Този богаташ който увеличи богатството си 7пъти след като стана президент само си ги говори за да угоди на американците. Иначе положението в Украйна е трагично. И този *** го влошава.

50

Анонимен

преди 8 години

До странноСкорошна онлайн анкета на 2000 души на компанията за парични преводи "TransferWise", базирана в Лондон, показа, че 35% от американските граждани или имигрантите в САЩ искат да напуснат страната и да заживеят в друга държава. Този процент значително се увеличава за анкетираните между 18 и 34 години, съобщава CNBC.

49

Демокрасивколониите

преди 8 години

По какво може да се познае кога една страна е станала колония-доминион на САЩ.По клоуна-циркаджия,който става президент/премиер-губернатор на съответната Американска колония.

48

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Днес е забелязана руска танкова колона на френско-испанската граница.Прав е Порошенко.Ще прескочат България този път, защото тук няма вече нищо за обиране.