13

Анонимен

преди 8 години

На този като му гледам свинската физиономия всичко ми става ясно - авер е на биячите. Да се осъди за лъжесвидетелсване и да се прати незабавно в затвора и той!

12

Някой си

преди 8 години

Докато по всичи медии се съобщаваше за случая и престъпниците пребили човека се издирваха тези така наречени свидетели се бяха покрили и не казваха нищо, сега като разпознаха и арестуваха биячите и изведнъж почнаха да се появяват някакви си свидетели, които допреди няколко дни си траеха като бити . Всичко което твардят тези така наречени свидетели е пълна лъжа!!! Смърт за биячите!

11

Анонимен

преди 8 години

за каква експлоатация по-точно става дума ? това да не са ония гривнички от ластици, които децата са пощурели да правят и после да продават ? това няма нищо общо с просия, ако е така ... на мен детенце на 3-4 години заедно с баба си веднъж ми предложи такава гривна за 50 лева, после я спазарихме за левче, дали трябваше да го пребия заедно с баба му, или просто да допусна, че малкият не е наясно все още с парите ... а, и беше бяло българче

10

Анонимен

преди 8 години

Да приемем, че скалъпената история от този "свдетел" е вярна, защо налитат на бой първо на детето? И то 4-5 човека?

9

Анонимен

преди 8 години

Аз не мога да вярвам приказките на притежателя на тази муцуна, би следвало и той да бъде задържан и обвинен за лъжесвидетелстване.Струва ми се, че това далеч не е най-сриозното му неправомерно деяние.

8

Буря

преди 8 години

Какво значи "бития си е бил за бой"!? Никой няма правото да решава кой е за бой и кой не... действията за побоя по никакъв начин не са оправдани.

7

Анонимен

преди 8 години

Този на снимката може да го задържите предварително, докато не е направил някоя поразия.

6

Тошев

преди 8 години

Този така наречен свидетел защо е на свобода??? Най-вероятно и той е от групичката на биячите, арестувайте го моментално.

5

Анонимен

преди 8 години

Веднага става ясно какви и кои са свидетелите! Това са другарчетата от агитката! Спасяват побойника на възрастен човек глупаво и с *** аргументи! Не вярвам дядото да е карал внуците си да просят, нито да продават гривнички! ОБАЧЕ ДОРИ И ДА Е ТАКА, ТОВА ПРИЧИНА ЛИ Е НЯКОЙ ДА БЪДЕ ПРЕБИТ ИЛИ УБИТ?!

4

Анонимен

преди 8 години

Ако ще и ракия да е пиел все тази. Най плоското оправдание което може да има. Пиел бира видите ли и продавал гривничи. Ама на тоз свидетел ако баба му продава семки на пазара дали да не и теглим и на нея един бой пък дали тя ще пие бира или не няма значение.

3

Анонимен

преди 8 години

Гледах ги сутринта и двамата "свидели" - типични *** футболни фенове, случайно са приятели на биячите, случайно са познати на полицията. Айде стига, по-скалъпени истории се пишат само във вчера.бг на тема Путин и Русия

2

Анонимен

преди 8 години

Много заплетена история. Като ги знам какви капацитети са в Министерството на Великите Регистрации, поне десетина тулупести рушветчии ще се пенсионират млади и стресирани с този случай.

1

Елемаг

преди 8 години

От кога човек,който си пие бирата и е тарикат трябва да яде бой?Странна логика,че и трибуна давате!!И тия са за затвора.Можел стареца ,пиел.Какъв е проблема?Нали не е той агресивния!!Вече бием щото си пият бирата ли?Болно общество!!