26

алабала

преди 8 години

Според Указ 1144, публикуван в Държавен вестникот януари 1884 г. се оказва, че братската помощ по нашето освобождение е струвала на българския народ 10 500 000 книжни рубли и 43 копейки. По онова време реципрочната стойност на тези книжни рубли е точно 32. 5 тона злато. Във въпросния брой на ДВ буквално четем: Ний Александър I с Божията милост и народна воля, княз на българите, провъзгласяваме: Народното събрание прие, Ний утвърдяваме следующата КОНВЕНЦИЯ за изплащане от България

25

Анонимен

преди 8 години

Аутиста избива собствените си комплекси като дрънка оръжие, а народа живее все по-мизерно! Чето, че според извесни гадатели през 2017 г. в Русия ще се повторят събитията от 1917 и ще има гладни бунтове палежи на цели градове от озверелия народ! Тогава ми се стори като фантастика, но ако Путин продължава да харчи стотици милиарди за ненужно въоръжаване то нищо чудно да му припари на президенския столни да падне от него!

24

Румбо

преди 8 години

Е нема да шашка целия свят,а само най-гадната част от него!Впрочем откога САЩ и протежетата им са Светът???Та те са по-малко от 15% от населението на Земята!

23

българин

преди 8 години

Дааа, прочетете по-долу безумните глупости на съветските ***, който се засират да хвалят Русия на *** и да плюят лошите САЩ. Съвършено ясно е, че това е сбор от платени съветски гадини и ненормалници. Това обаче, не ги прави безопасни. Нито пък това, че лъжите им са прозрачни. Във всяка страна има 10% ***. В България май са към 20%, а в днешна Русия - над 50%. Именно към тях, към ***, е насочена пропагандата и агитацията на съветските ***. Те трябва да се унищожават. До крак.

22

Не бъдете наивни

преди 8 години

Путин е диктатор. Всеки който мисли друго е в голяма заблуда. Личното му богатство е над 100млрд. Взе власта с измами и погазва всички възможни демократични закони с цел да остане на власт възможно най-дълго. Руснаците живеят значително по-бедно откакто той е на власт. Западът бавно но сигурно съсипва икономиката на Русия с цел падането на Путиновия режим. Преди да спорите попрочетете малко за Путинчо. Него хич не го е грижа за руснаците камо ли за българите. Всичко е въпрос на власт и интереси.

21

Анонимен

преди 8 години

Абе незнам за нашите демократи--ама щом в Рим го посрещнаха Путин с плакати"Путин-спаси света"...и "Само ти можеш да спреш американската агреситя по света"...явно има защо да се пеняват нашите евроатлантически пудели....

20

Анонимен

преди 8 години

Ако Русия създаде флот с който да се пази от световния *** САЩ, *** ще каже, че Русия е лоша ааххахахах добре, ще им кажа на хората

19

Анонимен

преди 8 години

САЩ да си изчезнат завинаги заедно с ГМО-то, шистовия газ, полицейския терор в страната си, където избиват гражданите, като пилци. Най-много хора в затвора на глава от населението - САЩ, 4 пъти повече от Китай. Демокрация, но еврейска.

18

Анонимен

преди 8 години

Русия и православието винаги в сърцата!! САЩ на *** на историята заедно с МВФ и останалата шайка организираща преврати, захващащи нефтени кладенци и създаващи емигранти, които трябва да приютяваме и издържаме!! САЩ заедно с останалите западни *** - на ***, *** които изнасят златото ни без да плащат!! Дънди прешъс на кладата!!

17

Прост мърморко

преди 8 години

Повечето български сайтове се мъчат да ни докажат колко велик е Путин,колко много мисли за въоръжението на Русия,как вече разпоолага с нови самолети,с ново поколение танкове и само лети,от което в главите ни не идва никаква друга мисъл освен една - товарищ Путин се готви за война! А като изключим четири-пет от най-големите градове в Русия в останалата част на стра ната народът живее както преди доста години.Погледайте малко съвременни руски филми и ще ви станат ясни много неща...

16

Анонимен

преди 8 години

По време на студената война САЩ се съревноваваха с Русия заради комунистическата политика а сега за какво е? Май не е точно политическия курс - природни ресурси трябват.

15

Анонимен

преди 8 години

Мачкай чичо Вова...мачкай краварите--цял свят ще ти е благодарен после....

14

не се притеснявайте

преди 8 години

До Анонимен 30 "Русия сякаш се опитва да вземе страха на цял свят" България не е цял свят!

13

Анонимен

преди 8 години

Възтъпите *** не могат и не искат да разберат простата истина - 1989 г. си отиде, грабежът на века завършва и сега ще се плащат сметките. Путин ви е най-малкият проблем. той все пак е за сътрудничество със Запада, не такова е мнението на военните в Русия. Машината е задействана, няма тик-так, мик-мак, разплатата за всички престъпления иде. Местните *** се залъгват, че САЩ ще ги защити, надежда говежда. Вашингтон няма да си мръдне пръста, освен Симо Дървояда и някой друг евреин, ост

12

Анонимен

преди 8 години

До РУСИЯСлушители от посолството на ушанките да не се включват във форма!

11

руска излагация

преди 8 години

В оккупированном крымском Севастополе во время парада военно-морских сил РФ зрители зафиксировали неудачный запуск ракеты из одного из кораблей. Одним из "номеров" парада был запуск ракеты, который оказался провальным. Ракета, которую запустили с борта одного из кораблей, взлетела на несколько метров и упала в воду, после чего раздался мощный взрыв.

10

нед

преди 8 години

Колко американски паметника и колко руски има в бг и защо отговори си сам

9

zeus

преди 8 години

Щом САЩ имат стратегически интереси в Черно море до бреговете на Русия е нормално и руснаците да имат такива интереси в Атлантика до бреговете на Флорида примерно. Новата стратегия е просто отговор на постоянните провокации на САЩ до границите на Русия.

8

Анонимен

преди 8 години

elke elke ne se spirash ma ((((((( kaji neshto i za tvoq lubimec MAKAK OBONGO ??? KAJI DE ??ILI TRQBVA DA TI SPUSNAT OT USA EMBASI NESHTI4KO DATI ZAHRANQT ZLOBNATA DUSHICA

7

българин

преди 8 години

До Анонимен 16:Доктрината още не е направила никоя държава велика. Велик се става с акъл и работа, не с доктрини. Друг въпрос е, че доктрината помага. Само че, тряббва да е осъществима.