215

Анонимен

преди 8 години

Случката е нещо нормално за мутро-мафиотската ни държава!

214

666

преди 8 години

Няма да си признаят, това е ясно. На тоя размахал автомата и на тоя избутал жената им пожелавам утре техните семейства да са в това положение. И на всички служители на НСО, които си мислят, че могат да се крият зад служебното си положение и да се мислят за недосегаеми...бутайте, блъскайте, заплашвайте. Толкова сте слепи, че няма да разберете дори кога сте го направили срещу ваши близки!

213

Обективен

преди 8 години

Трябва да има отделни пътища за джигитите от НСО и за обслужваната от тях мафия. Да си карат там както си искат и да се трепят един други, както са си свикнали.

212

Симеонов

преди 8 години

Ходил съм в почти всички европейски държави и никъде не съм виждал кортеж подобен на НСОДвижат се като бандити. Нима така трябва да пазят държавните ни мъже от народната любов.Ако управляващите имат чувство за чест е редно да озаптят тези безчинстващи дерибеи и да не нарушават закона за движение по пътищата. В Дания членовете на кабинета се движат с велосипеди.Ако важни държавни дела налагат бързо придвижване за целта има хеликоптери и самолети, но не е редно да се движат по пътя като бейове.

211

До 289

преди 8 години

Как да не се е променило?! Промени се и още как. На всеки десетина богоизбрани от преди, сега са падат повече от 100, а може би 1000 богоизбрани. Разликата е в количеството.

210

Grom

преди 8 години

Да не казваме как "шофират" на 3 ленти на Околовръстното в София така, че пак избутват колите, дръзнали да го използват, независимо, че място има!Ще рече човек, че Обама или Путин са дошли на тайна визита... А то - вътре някой наш ***, бил той и премиер или президент...

209

Анонимен

преди 8 години

Днес мутрите от НСО са освободени от работа,за да пишат в този сайт!А като ви затваряха улиците гавазите от УБО ревяхте като вдовици за..Нищо не се е променило:Правителствена болница,почивни станции с особен статут,Дворец Еквсиноград,ловни стопанства,гавази и пандури,спец самолети,привилегии.Тук някой шляпотеше за Европа.***,миналата година пред Елисейският дворец /бул.отпред е двупосочен,за цървулите/фр.президент мина с две коли,а мото полицай спря движението при ляв завой за 3 минути!

208

Анонимен

преди 8 години

Шофираш с 130 км/час, пред теб се появява ТИТ движеш се с 40 км/час. Кое е по-безопасно - да набиеш спирачки с риск да излетиш от пътя или движещата се зад теб кола да се вреже в теб или да задминеш ТИР-а, а летящите джигити на НСО малко да забавят полета си.

207

Истината

преди 8 години

Недосегаем комплексар - това е да си служител на НСО. Всеки селски комплексар мечтае да служи в НСО, за да може да проявява комплексарщината си, колкото му душа иска, а тя иска много.

206

Анонимен

преди 8 години

Открийте разликите между мутри на пътя и нсо на пътя- вторите имат пресцентър.

205

Анонимен

преди 8 години

Въпрос с повишена трудност за повечето ... Ако се движиш със 130 км в час колко точно време ти трябва за да изпревариш един ТИР? Втори въпрос... ако си на 1,5 км зад някого движещ се със 130 то с колко трябва да се движиш ти за да го засечеш по времето когато той изпреварва ТИР-а.За да избегнеш предпоставка за ПТП кое е по-нормално да избуташ някаква кола или да намалиш малко газта и да я изчакаш тъй като тя вече е предприела изпреварване.

204

Shoot To Kill

преди 8 години

Ovchedushia Ganyo si umira da go machkat ricarite na feodala ot Bankya , davat za primer Briuksel , Germania ne znam si kakvo ne znam si sihto , ako tova beshe nqkoq druga durjava , chengeto shteshe da leji za zastrashavane na jivoti na putq i zloupotreba sus slujebno polojenie , edinstvenata prichina poradi koiato e reagiral Kosta e , che toi samiq e pilot , i ne moje da proumeee zashto edna mutra na rabota za durjavata tormozi obiknovenite hora na putq , BULGARISTAN i si go haresvate !

203

Анонимен

преди 8 години

Тия добре че са го разпознали че е някой селски комплексар тръгнал на море в колона с кифлата си (с отделна кола!!!) и са решили да действат "непрофесионално". Ако бяха действали по правилата трябваше да му пуснат няколко откоса с автомата. Смешника тръгнал да гони кортеж. Можеш ли да знаеш ли кой возят в кортежа бе, ***. Ако случайно е висш чужд дипломат застрашен от атентат? Това може да третира като опит за атентат и да те застрелят като куче на място.

202

Мирослав

преди 8 години

Видиш ги тези, намаляш и чакаш да минат! Всички ги знаем, че са ***! Това да им е за обица! Другия път като видите кортеж, по-добре ги изчакайте и си продължете по пътя. Това е решението в нашата държава!

201

Анонимен

преди 8 години

Samozabravili se mutro-chengeta , straja na oqdenite prestupnici susipvashta rodinata , pravilno e postupil Kosta i e poiskal obqsnenie , tazi durjava se upravlqva ot absoliutni *** , tova ne e durjava tova e feodalna teritorq.

200

Ив

преди 8 години

Това е като да се буташ в устата на лъва. Ми като знаеш че тия типове са опасни, какво? Още повече да застрашаваш семейството си? Какво като е пътувал с 130 км/ч? Ако ще и на 30 да слезе, ама да ги изчака да си минат и толкоз. Щото и аз бих го попитала кому е нужно това, тая гонка и търсене на обяснение? Все едно да искам куче да ми обясни що ме лае. Ми като си знаем мутренската част от населението, не разбирам за чий ни е да им се репчим. Аз си хващам багажа и бегам другаде.

199

Анонимен

преди 8 години

Червени ***, свикнете да спазвате правилата и да уважавате властта, която е на власт чрез легитимни избори!Това че народът не избра чучелото Орешарски си е ваш въпрос.Нека следващият път някой *** от вас да засече кола на НСО и тогава ще има стрелба не с автомат, а с гранатомет и ще станете на месна салата като след бомбен атентат в Сирия!

198

Анонимен

преди 8 години

И какво като е кортеж? Той също е нарушил правилата като е карал с превишена скорост и е създал предпоставка за ситуацията! В НСО обаче не само няма да ги накажат, а по-вероятно оня плевел да им закичи по някой и друг медал.

197

Анонимен

преди 8 години

Интересно, как не с намери един, който да каже, че джигитите от НСО правилно са го изблъскали от пътя, а пострадали от джигитите на НСО има прекалено много.

196

:)

преди 8 години

Подозирам, че за тежките нарушения извършени от НСО ще е виновен... Орешарски, комунистите, фашистите или дори онези калпазани марсианците. Всички други, освен управляващите от ГЕРБ !