126

roccobarocco

преди 8 години

До АнонименТова в "комсомолская правда" ли го пише?

125

Анонимен

преди 8 години

До до русофилистикакой те заплашва пък тебе бе ....русия въобще не ни брой за бройка ..пък и за какво ....

124

Анонимен

преди 8 години

Много ми е интересно, дали този самолет направо от Крим може да удари по народното събрание и президентството?

123

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 124Абсолютно си прав руския Ой фон, чупи рекордите по продажби. Скоро ще фалира Мерцедес, защото Ладацетес го измести тотално от пазара. А скоро в Кремал, ще строят новия колайдер, направен е да пере гащите на руските девушки, ще утрепе пазара. Не разбра ли, американците хвърлят доларите и купуват рубли - за един долар - един камион с рубли

122

Анонимен

преди 8 години

До Анонименкъде това бе ...в Камчатка или Якутия..да не сикупувал кожи от някое племе ..*** в москва ..за 48 часа си отваряш фирма ..и прави каквото искаш.... ааа ако сикаш по български да крадеш ..нема как да стане ! Тами има държава !

121

Анонимен

преди 8 години

Само ще добавя, че 3/4ти от онези, които одобряват насочването на руските ядрени бомбардировачи срещу България, СА ***- приплод от смесен българо руски брак и за това много им се ще България и русия да станат една руска държава, за да не се чувстват раздвоени да служат на 2 държави- заради 2те си гражданства. Е- на ТЕЗИ мога само да им кажа- ВСЕ ОЩЕ етническите българи в България сме 80% от българското население И НИЕ НЕ ЖЕЛАЕМ ТОВА, КОЕТО ЖЕЛАЕТЕ ВИЕ! НАБИЙТЕ СИ ГО В ТЪПИТЕ ЧЕРВЕНИ ТИКВИ!

120

до 137

преди 8 години

Абсолютно си прав. Населението им изчезва със страшна сила, и Китай ще им вземат териториите без войни даже. Те вече веднъж им дадоха, но това ще се поавтаря и повтаря. Колкото и да проституират ще се свият до към 50-60 милиона.

119

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 142щото им е кеф да оправят европейски *** за 20 м2 природен газ!

118

до русофилистика

преди 8 години

Твоята русия заплашва С ЯДРЕНИ БОМБАРДИРОВАЧИ МОЯТА БЪЛГАРИЯ, МОЯТ ДОМ, МОЯТА СИГУРНОСТ, СИГУРНОСТТА НА РОДИТЕЛИТЕ МИ, МОЯТА СОБСТВЕНОСТ, СПОКОЙСТВИЕТО МИ, НАЧИНЪТ МИ ЖИВОТ И КОГАТО НАПИША ОТКРОВЕНО, ЧЕ СЧИТАМ РУСНАЦИТЕ ЗА ВРАГОВЕ И ВОЕННИ НЕПРИЯТЕЛИ, МИ ПИШЕШ, ЧЕ ТОВА БИЛО "ПРОПАГАНДА"? ЧЕ ТИ НЕ СИ БЪЛГАРИН, НЕ ЖИВЕЕШ В БЪЛГАРИЯ, а си позволяваш да ми заповядваш какво да мисля и какво да чувствам спрямо руските военни идиотии?!

117

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 105В Русия бях много скоро, опитвах се да прокараме някакъв бизнес. Това което видях: Нищо не можеш да завъртиш като бизнес, ако не си човек на местната номенклатура. Независимо от това, че си, не ти излиза по евтино, всяко нещо иска големички рушвети. Местната администрация е доста по заможна от всеки дръзнал да развива някакъв бизнес. Всяко нещо е регламентирано по закона за партийно-административната подкрепа. Аут си, ако не си с тях, никакъв пазар, никакво търсене и предлагане.

116

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 134аха затова миналата година увеличиха златния си резерв с 10%....даже амитата изпаднаха в ужас ...как така в криза и рецесия ...а злато купуват!

115

Анонимен

преди 8 години

Разполагайте тия дърти коптори, че не останаха! 7 самальота ви паднаха за ЕДИН месец! С такава авиация на Россия врагове не й трябват!

114

Анонимен

преди 8 години

До (!)ти по името ли позна че е отбранителна тази ПРО ?

113

Анонимен

преди 8 години

До Анонимене па каква е разликата между Армения и България ....и заплатите ни са почти еднакви...какъв ни е келепира от Ес ...че 2 милиона Българи се заробиха в чужбина ? не знам за какво ми говориш ....

112

(!)

преди 8 години

Русофилите тук удобно заобикалят факта, че ПРО е отбранителна система, докато на руснаците всички "реципрочни" мерки са нападателни. Т.е. искаме вие да живеете в страх, че винаги можем да ви унищожим. Ако случайно намерите механизъм да се защитите, това не ни устройва и ние ще вземем реципрочни мерки да си гарантираме, че винаги ще можем да ви унищожим....

111

Анонимен

преди 8 години

До menи кое и е хубавото ..снимката със самолетите ли ?

110

до 124

преди 8 години

Какви ръстове на иконоиката в Русия, кви 5 лв? Ръст на алкохолизма да нямаш предвид?

109

Анонимен

преди 8 години

АВЕ *** СПРЕТЕ ТЪПИТЕ СИ ПРИКАЗКИ И СИ ВЗЕМЕТЕ ПЕНСИЯТА ДА ПИЕТЕ ПО ЕДНА РАКИЯ ТАЯ ВЕЧЕР И ДА ЗАСПИТЕ СПОКОЙНО. КАКВА ВОЙНА? КОЙ ВОДИ ВОЙНАТА? И ЗАЩО БЪЛГАРИЯ ДА Е ОТ ГЛЕШНАТА СТРАНА, ТРЯБВАШЕ ДА СМЕ СЕПАРАТИСТКАТА МОЛДОВСКА РЕПУБЛИКА, ИЛИ ТАЯ В ГРУЗИЯ, ИЛИ ТРЯБВАШЕ ДА СМЕ АРМЕНИЯ. *** ПРЕДАТЕЛСКИ ГНУСНИ, РУСОФИЛИ ПРОСТИ, *** ГОТОВИ ДА ПРОДАДАТ И МАЙКА СИ ЗА ИДЕОЛОГИЯТА СИ!!!

108

men

преди 8 години

Най-хубавата статия, която съм чел някога през живота си.Браво!

107

Анонимен

преди 8 години

До платените коментиращи. Знаете ли, какво ще стане ако една единственна ядрена бомба гръмне (дали САЩ или Русия ще я изстрелят, няма значение)? Аз ще ви кажа, светът ще свърши, няма да има нито руснаци, нито американци. Но наш *** доволно ще протрива ръце, че е най велик на света. Не че и ние няма да заминем, но ей така, ще ни е густо на душата. Вие не сте хора бе!