34

Анонимен

преди 8 години

Къде се е чуло и видяло беден да помага с пари на богат ? Ай сиктир, Европа като иска да си спасява валутата и Гърция да си я спасява с пари от държавите в Евро зоната.България НЕ трябва да дава и цент на Гърция, иначе защо и ние да не вземем 100тина милярда кредитче от ЕС и да си живеем на широко едни 10-15 години, пък после ще му мислим :)

33

Анонимен

преди 8 години

ама 100 МИЛИОНА евро намери да хариже на Юнкер, че да си направи предизборно ПР колко е голям в Европа.разБойко-крадец, комплексар и *** !

32

Гражданин

преди 8 години

Браво! Не стига, че стандартът им на живот е по - висок от нашия и че доста българи ходят на море в Гърция, ЕС иска да им дадем пари който нямаме!

31

знайко

преди 8 години

Точно така Бойко нито ЛЕВ на тва варварско племе,иначе ще бъдеш рзжалван от генерал на старшина

30

Анонимен

преди 8 години

"Парламентът е готов официално да изрази несъгласие с искането на Европа България да даде пари за спасяването на Гърция."Готов? Направо да заявяват, че НЯМА да даваме пари на гърчолята. От ЕС ако искат кръв да повръщат.

29

Анонимен

преди 8 години

Добре че сме само членове но не и в Европейската общност,иначе щяха да ни натиснат с тея Евраци.

28

Анонимен

преди 8 години

В случая Боце може и да удържи. Всеки се надпреварва да рита гърците по главата

27

Анонимен

преди 8 години

Дори Тиквоний се гаври с маслинаджиите

26

vesko02

преди 8 години

Дали достатъчно намразихме ЕС ,и какво следва след това?

25

бе аз ви казвам

преди 8 години

Няма значение какво им се иска *** олигарсите.Тези пари не са тяхни ,а дадени от САЩ и ЕС.Това ,че се опитват да го докарат на патриотизъм е гола вода,защото Борисов никога не е бил това ,той беше комерсиален и лесно оптикаем политик.И ако реши да го раздава на межд.поле по Ганьовски ще го изритат без никакви лафове и блъфове.Вие си решавате.Американците знаят от кое котило сте .Служихте,може пак и още .Но глупости няма се търпят.

24

Анонимен

преди 8 години

Преди повече от 200г. Потьомкин като е искал пари от хазната е слагал резолюция "Дайте, м...а ви!". Аз бих казал на нашите нотабили "НЕ ДАВАЙТЕ, М ....... !!!". Да не стане така, че събитията отпреди 2-3 години да ни се сторят залъгалка.

23

Анонимен

преди 8 години

Очаквайте след 2 часа остри критики и от Българския Хелзински Комитет.Който ще ни наложи санкции, че не проявяваме милосърдие към страдащите гърци!

22

КУКЛОВОД

преди 8 години

21ориКажи им НЕ!!!ЕЙ ГЕРБЕР НЯМА СМИСЪЛ ОТ МАНИПУЛАЦИЙКИ САМО ЗАРАДИ ЕДНО НЕ ДА ГЛАСУВАШ ЗА ГЕРАП ФУ ЗАПЛАТИ ,ПЕНСИИ ИНФРАСТРУКТУРА И ДЪРЖАВНИ ЗАВОДИ ТОВА Е ВАЖНОТО НЕ НЕТО НА МАФИОТЧЕТО БОРИСОВ АГА РОДООТСТЪПНИК И БАНДИТ ,МАФИОТ КУЛКА НА КОНЦИ НА МАСОНО ИЛЮМИНАТСКО ЮДЕЙСКО САТАНИСТКО СБОРИЩЕ.СКРИЙ СЕ СЛУГА.

21

Анонимен

преди 8 години

Сега Шойблетата ще излязат с извънреден критикуващ доклад спрямо нас и ББ ще клекне.

20

Анонимен

преди 8 години

до 23От такива като теб трябва да събират пари за помощ на Гърция.

19

да

преди 8 години

всеки втори у нас е голям познавач на политиката и дипломацията..нищо,че и за продавач в дюкян не става,но пък философстване и заучени лафове..колкото искаш..

18

художника

преди 8 години

Ние помагаме на Гърция всеки ден. Българи почиват в техните курорти, даже и лева ни стана конвертируем. Няма по-добър курортист от Българина, щото винаги плаща КЕШ и оставя бакшиш, за разлика от еврогейците.

17

Кажи им НЕ!!!

преди 8 години

Бойко кажеш ли НЕ на гърция за пари или заем... Отрежеш ли брюксел и евролицемерите... Ще гласувам за Герб..

16

Генерал Гадорян

преди 8 години

Къде му е съюзното на ЕС? Закривай проекта!

15

приятелски съвет

преди 8 години

Много гадно изплющя гръцката драма по бузата на мръсната ни политическо комунистическа олигархия.Тя се беше наточила да купува вили по Халкидики на безценица.Да се подиграва на гърците ,че нямат такива политици като нашите дето ни разпродадоха за жълти стотинки .Щяха да се похвалят ,ама на .... Сега от всичко това ген Борисов има само един полезен ход- да не се прави на герой щото американците вече им е писнал.Генерала не знае геополитиката ,а вчера се случиха куп неща.Трябва да е тих и кротък .