110

Анонимен

преди 8 години

предлагам теглиме мноооооооооооооого голям заем ,даваме го на гърците да си върнат дълга и после чакаме хуманитарна помощ от Гърция Ей така съвсем от ЕС шъ съ объркат и съюза току-виж съ разпаднал

109

констатирам

преди 8 години

Много е готин,Бойчето,благодатен за вицове,само дето милицията бие повече от комунистическата.

108

Един

преди 8 години

Ей това си го чета: "Въпреки че през 2013 г. 21% от българското население, наброяващо 7,2 млн. души, живее в бедност, страната е четвърта в съюза по най-нисък държавен дълг..." и ми е някак едно "спокойно на душата".

107

121

преди 8 години

Е*аси пародията!!! Голям циркаджия ни управлява, честито ни!

106

готин

преди 8 години

Въх, въх, Баце да им предлага храни...като че ли те са Камбоджа .../ да ме извинява страната /, то бива наглост но..Баце, а някой да ти е искал такава ? Океанската страна Вануату, има по големи заплати в евро от Боковите, той тръгнал да помага...ха ха ха ха

105

данъкоплатец

преди 8 години

А бе Бойко вместо и ти да се възползваш от Гръцкия пример над 350 милиарда евра отмъкнаха от кредиторите ти ще им даваш *** и лекарства,ами вземи едни 100милиарда евра и им кажи че сме най бедните и ще им върнем 50милиарда та и ние да видим как живеят богатите...

104

засрамен

преди 8 години

До Анонимен 112Аууууу, ми да ни прощаваш, толкова сложна и на високо ниво му е мисълта, че ние простите можем ли да я разберем. Но след като ти разясн, и вече разбирам тънкия дипломатически замисъл на един интелектуален титан.

103

Анонимен

преди 8 години

Банковата криза, десетките милиарди евро изтеглен заем и факта, че сме най-бедната държава в съюза е достатъчен повод да орежеш парите на държавата и собствения ти народ да страда, за да осигури комфорта на гърците. Все пак едно потупване по рамото и благодарност от Брюксел си струват всички да страдаме.

102

Анонимен

преди 8 години

Защо ли не намали още пенсиите,за да има за бедния гръцки пенсионер?

101

Лондон

преди 8 години

Сетих се ..вчера някой тук даде акъл да прочета БИВОЛЪ...малеее..вие кво се учудваге на простащините на този и останалите простаци управляващи и бизнесмени...направете си труд и прочетете...вижте останалите народи как се борят за свобода и демокрация и се вземете в ръце..или ви е страх...?????...май си ви е страх..

100

Анонимен

преди 8 години

Ей за това Боко трябва да си ходи

99

Анонимен

преди 8 години

тантуркайте си го американския пинокио и му вервайтетооолкова *** народ няма в никоя галактика

98

Анонимен

преди 8 години

Тоя си мисли, че е спасител на нацията и цивилизацията. Такива едно време ги прибираха.

97

Интелектуалец

преди 8 години

Млъкнете ***. Бойко си знае работата. вие повече от него ли разбирате.

96

кака ЦОНКА

преди 8 години

ДАЖЕ,ОСВЕН ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ ,АКО НЯКОИ Е ЗАКЪСАЛ ЗА ЕБ.НЕ ДА ЗАПОВЯДА ШИ *** УПСЛУЗА,АМА АКО НЕ МИ ПЛАТИ ЩЕ ОСТАНЕ БЕЗ ТАШ..И.

95

Анонимен

преди 8 години

Не, това по-добре да не е бъзик, защото ще докара страшен дипломатически скандал!

94

Анонимен

преди 8 години

Само аз ли имам чувството, че този човек вече се гаври с българските данъкоплатци?

93

...

преди 8 години

Значи гърците в криза пред фалит ще мрът и взимат 3 пъти повече пари от нас а! Бах го в икономиите тогава! И аз сикам да ям и да пия и да се излежавам на ляв или десен хулбок и после комшията да ми плати сметките! Ей Тикво земи се замисли и земай заеми и раздавай на народа! После видиш, че ше ни ги опростят! Бах го!

92

Чекист

преди 8 години

До Анонимен112 това е държавно лице... Какво означава бъзика? Да не са на селска кръчма и да си разменят лафчета за по 5 лв.

91

Анонимен

преди 8 години

ДО 109СТРАДА ОТ БЕЗОЧИЕ ЩОТО Е МНОГО ЛЕСНО ДА ПОКАЗВАШ ЩЕДРОСТТА СИ КОГАТО СИ НА ЧУЖДА ТРАПЕЗА