33

Анонимен

преди 9 години

Бъди вярващ, бъди овца. За каква еволюция говорим като над главите ли летят спътници, а скотовете ходят по църкви. Нищо добро не очаква общество живеещо на база догми, измислици и откровени лъжи, които се използват за централизирано управление.

32

sfrjj

преди 9 години

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ НЕГРАМОТНИ - ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ВЯРВАЩИ.Това, че изоставиха училищата, не без чужда намеса, води до повсеместно затъпяване...

31

paleontologia

преди 9 години

az ne znam da ima po neviarvasht narod ot bulgarskia ,po prinzip tuk horata spekulirat s vsizko ,vkliuzitelno s imeto na Boga,nagul aroganten narod ot seliani i prostazi ,koito im haresva da seiat bezduhovnost i zinizum navsiakude kudeto otidat , i stranata ni ne se upravliava ot viarvashti hora,a ot edni marionetki ,ot zinizni i poshli hora ,ako Bog poiska da prevurne bg v sodom i gomor na balkanite nikoi ne moze da go spre,taka ze usmihvaite se po zesto

30

Анонимен

преди 9 години

Населението в Тайланд са будисти. Будизмът не е религия и ако тези правили графиката не го разбират, да прочетат дори в Интернет. Будизмът е обществена и личностна философия и няма бог. Религиозният будизъм е оксиморон и се практикува на държавно ниво, например в Шри Ланка и Бутан. Изобщо ...

29

свинаря

преди 9 години

До 37 Аз не съм против никой от многобройните богове,просто не вярвам,че те съществуват,защото няма никакви доказателства за това

28

Ще ме изтрие...

преди 9 години

Усилено искате да не затриете!!! Сега и Православието захванахте!!! Това е работа на англо-хамериканските-турските евроатнантически хомосексуалисти нали??? То бива вражеска пропаганда ама уж ни били "Евроатлантически приятели" и после защо Българите масово симпатизирали на Русия... Българите били атеисти, а на празници не можеш да се влезе Храмовете и Църкви от Вярващи...

27

Анонимен

преди 9 години

Нормално е това според дохода.По богатите защо да вярват в Бог. След като печелят милиони от бизнес или мафия .Както и обратното -краино бедните ,единствената им упора е Бог ,от нищетата ,за праведен живот ,за Рая ...логично.

26

Божил

преди 9 години

Християнинът,за да стане юдеин,първо трябва да стане атеист! За да вкараш в главите на наивниците нова вяра,първо трябва да изтръгнеш от сърцата им старата!(Първи теократичен принцип на Методиевъ)

25

на Дявола брат му

преди 9 години

Много от племената в България са Сатанисти!

24

Анонимен

преди 9 години

Силното влияние на теократичната религия върху болшинството от населението на Земята не е отслабвало до сравнително скоро: от +/- 1300 г. досега. Днес по-голямата част от хората е все още под религиозния контрол над съзнанието. Съвременната цивилизация ни програмира със структури, устояващи на този контрол, но теократите са успели да заобиколят проблема чрез помощта на електронния контрол над съзнанието.

23

Анонимен

преди 9 години

Комузма ще спечели в крайна сметка, може би няма да е утре или след 10год., но това е бъдещето - Комунизъм Ютопия, където всички хора са равни и богати, няма пари, но всеки имам всичко от което се нуждае.. вижте 'Стар Трек' например, въпреки ,че е американски показва какво ще е бъдещето, а именно.. комунизъм :))

22

PD

преди 9 години

Българина винаги е бил вярващ никога не е бил в класацията на показната религиозност, но това не е било пречка, да дава на света основата на много религиозни течения, променили и реформирали показната религиозност. Било е, и пак ще бъде!

21

свинаря

преди 9 години

Всички,които ходят по врачки,баячки и други подобни са вярващи. Няма как човек,който не вярва в свръх естественото да вярва на врачки,защото според вярващите то е един вид

20

do svinaria

преди 9 години

Daze v rabota mi e pylno s takivi xora. V Bog na viarvat,no viarvat na Vanga,pitat koj kakyv zodiac e, xodiat na vrachki,kupuvat amuleti.I tva se xora na po 30g i vseki ima visho obrazovanie. Napravo uzas!

19

Анонимен

преди 9 години

Теократите не ограничават активността си само с религията и окултизма, а разлагат и контролират хората чрез всяка дейност, предизвикваща определено ниво на променено съзнание. Примерите включват използването на медиите с цел пасивна почивка или развлечение слушането на популярна музика по радиото или на записи, гледането на спортни предавания или телевизионни игри или най-елементарни компютърни игри.

18

Анонимен

преди 9 години

Теократите желаят да попречат на всяка цена на вярващите да престанат да извършват грехове. Сексуалното желание се поражда на биохимично ниво и не може да бъде угасено чрез манипулиране в програмирането на духа. (В този контекст понятието дух се дефинира като информацията, заложена в мозъка, както и програмата за намиране и обработване на тази информация.) Целият затворен кръг от грях, вина и прошка е бил умишлено създаден за да предизвиква цикъл на зависимост, който е почти невъзможно да бъде разкъсан.

17

свинаря

преди 9 години

До бебокЩо за глупости? Няма нито един атеист,който да вярва на врачки. Атеистите не вярват на никакви свръхестествени дядовци живеещи на небето,нито на врачки предсказващи бъдещето

16

Анонимен

преди 9 години

Ключовият елемент на този похват е потопяването на индивида в специфично състояние на съзнанието наречено религиозен транс лек хипнотичен транс, при който съзнанието е запазено, но пасивно. В това състояние хората възприемат ставащото наоколо и го запазват в паметта си точно както биха направили в нормалното си състояние. Те продължават да разсъждават и реагират съзнателно, без това да провокира излизането им от религиозния транс, но само в определени и добре установени граници.

15

Анонимен

преди 9 години

Методологията на религиозния психоконтрол е това, което психолозите наричат активно условно програмиране система от наказания и награди, зависещи от отговорите на индивида спрямо дразнения на физическо и сетивно ниво. Теократите затвърждават това програмиране като внушават идеи и емоции директно в подсъзнанието, използват способностите на определени хора за психоконтрол, за да манипулират другите членове на братството.

14

bebok

преди 9 години

Ateisti obichat da viarvat na Vanga,vrachki, horoskopi i fen-shuj .