21

Анонимен

преди 9 години

Не е така, Путин не е такъв хулиганин! Та той е пухкав като мече! Личи му, че е добър!

20

Анонимен

преди 9 години

Тоя путин от ден на ден по жалък става

19

Анонимен

преди 9 години

Този тип пропаганда е меко казано архаичен,копира онази от времето на соца,когато капитализма и империализма бяха на мушката.Ех, *** в кое време живееш?

18

Аз

преди 9 години

Тая журналист е правил секс с Маккейн, когато е писал статията - толкова глупост и злоба се предават само по полов път!

17

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Войната на Русия срещу Украйна е спечелена:- руснаците спечелиха един нов, един опасен враг на западната си граница, който им отрязва пътя към Запада- руснаците прибавиха към колекцията си от врагове още много нови такива- за всички стана ясно и неслучайно господин Плевнелиев го заяви пред Европа, че Путин води завоевателна и експанзионистична политика срещу бившите си републики и източния блок.- Путин загуби и малкото доверие, което имаше у що годе приятелските нему държави.- Путин доказа,

16

Анонимен

преди 9 години

До 42Не сме заспали. Това е опит за бягство от реалността. Но тя ще ни удари и нокаутира все някой ден. Идва време когато ще трябва да се действа. Просто процесите се развиват бавно за човешкия живот, но нормално за историческия процес.

15

42

преди 9 години

ДО 21АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ. ЗАСПАЛИ СМЕ ТОЛКОВА ДЪЛБОК СЪН В ХАОСА...

14

Анонимен

преди 9 години

Ама и за футбула ли бил виновен Путин ? Бреееех....брех...бреееех

13

Анонимен

преди 9 години

До 42На българина не му се говори за нашите проблеми защото ще се наложи да направи нещо. Виж трафика и коментарите за темите за Украйна и Русия,виж за бардака в БГ колко е.

12

42

преди 9 години

ДОБРЕ, ЧЕ СЕ НАМЕРИХА УКРАЙНА И ИД, ТА ДА СПРЕМ ДА ГОВОРИМ ЗА ПРОБЛЕМИТЕ У НАС. ТОВА ТАКА УСТРОЙВА БИВШИТЕ НИ ПАРТИЙЦИ ОТ БКП И ТЕХНИТЕ ЕВРЕИСКИ ГОСПОДАРИ. У НАС СИ НЯМАМЕ ПРОБЛЕМИ, КОРУПЦИЯТА, БЕЗЗАКОНИЕТО НА ВСИЧКИ НИВА, ПЛАЧЕВНОТО ДЕМОГРАФСКО И СТОПАНСКО ПОЛОЖЕНИЕ, ЕМИГРАЦИЯТА И Т.Н.

11

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАСтранджа, поодраха ги руснаците, но не така брутално като нас. на нас кожите ни свалят сега и в следващите няколко години.

10

Анонимен

преди 9 години

"ПОРАЖЕНИЕ НА УКРАЙНА В УКРАЙНА"РАЗКАЗЪТ С НЕ ТОЛКОВА НЕОЧАКВАН КРАЙ НАБЛИЖАВА И ТО СЪВСЕМ СКОРО

9

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До Анонимен 7Руснаците отдавна са одрани... - сега ги пържат... - а ги пърже - не Западът, а таварисшч ***, а те му се радват...

8

Анонимен

преди 9 години

аз не зная дали си дават сметка в този сайт какви геройски глупости пишат...т.е. препечатват?Ако ми покажете един премиер по света,който не би се радвал през неговото управление ,държавата му да стане световна сила-кажете ми го.След като Горбачов,унищожи половината държава и избяга ,,на запад'',Путин все пак я изправи на крака,това е и причината да има толкова висок рейтинг / за разлика от Обама,който е с рекордно нисък/ .

7

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Путин им разказа играта. Факт !

6

Момо

преди 9 години

Аз стигнах до "Той вижда навсякъде дългата ръка на САЩ, която действа срещу Русия и страните от бившата й империя." и спрях.Трябва да си сляп, за да не виждаш, че е точно така. САЩ се имат за богопомазани и за всемирни господари и владетели, и това рано или късно ще доведе света до ядрен крах.

5

Анонимен

преди 9 години

Много злобни тези западни антируски статии. Чак настръхвам от злобното антируско съскане в тях. Русия трябва да победи във войната с цената на всичко защото ще я сцепят като нас. направо живи ще ги одерат руснаците.

4

СТАЛТЕНБЕПГ

преди 9 години

ГОЛЕМИ СТРАХЛИВИ "РАЗБИРАЧИ" НЯМА СЪМНЕНИЕ, ПОДКЛАЖДАЙТЕ СТРАХОВЕТЕ СИ И СЕ КРИИТЕ ПОД ПОЛАТА И ЮРГАНА НА ПРОФАШИЗМА И ПРОАМЕРИКАНИЗМА!

3

Nox

преди 9 години

ви и новинарството. Къде е новината в цялата статия?Отявлена пропаганда и нищо повече.

2

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Поражение за Запада и победа за ***... - и то бляскава... - л***йната вече не са до устата на руснаците, а до брадата, но както казваше един наш поет: "Стигнат ли ти л***йната до устата - горе главата"...