8

Да бе

преди 9 години

Само руският турист е за нашето Черноморие - къртят бетон до главата му изливат плочи и му искат пари за това. Други такива няма. Сори. Този лукс от първите чадъри забити в морето а последните на асфалта НЕ Е за нас.

7

jr0

преди 9 години

Тази година българският туристически бранш ще загуби само от мен ~3000 лв. Толкова мисля да оставя в Гърция и Турция през юни и септември.

6

Турист

преди 9 години

Мутрогените да спрат да реват,че хотелите им са празни,а до почнат да издават фактури-Тогава изведнъж ще се окаже ,че сезона не е толкова слаб.От друга страна реално можещите да си позволят почивка на море българи са не повече от 100 000.Мутрите обаче подтроиха хотели за 20 пъти повече почиващи и изпляскаха цени за нощувки като за дубайски емири.Патриот съм и искам да си похарча парите в България,но искам и да остана удовлетворен а не оскубан от първенюта и селски хитреци.

5

келнер по морето

преди 9 години

Другарите назначени капиталисти от БКП-БСП сега собственици на хотели никога няма да станат нормални работодатели . Това са хора , които цял живот са крали от държавата и сега продължават , но вече няма кой да им вярва . Да плащаш по 400 лв. заплата на персонала и да си купуваш яхти и фолкаджийки е повече от простотия . Да си работят и почиват сами . Ние заминаваме в Гърция и Турция .

4

Анонимен

преди 9 години

Малко е бетона, още трябва - както знаете българския бетон има лечебни свойства.

3

man

преди 9 години

търизъм във фекални води и бетонирани плажове не се прави. Сори

2

Анонимен

преди 9 години

Дълго време беше българският турист беше считан за неплатежоспособен, беше нежелан, на никой от хотелиерите не му пукаше ще има ли българи или не. Сега когато ще дойдат малко руснаци, а се видя и че западняците не са чак толкова с широки пръсти, родните "бизнесмени" се сетиха, че сънародниците им не са чак толкова зле.

1

Елемаг

преди 9 години

Пари нема!!!