123

дюнера

преди 9 години

Няма ли нещо по-важно случващо се в тази държава, че на дневен ред в НС е арменския геноцид? Какво става със здравеопазването, реформите в пенсионната система? Със заема какво става? Кога ще се коментират промените нужни в социалната система? Образованието е под всякаква критика, кога ще се коментира така упорито нейното съживяване? Ей, *** народ! Заслужаваме си съдбата. Толкова важни неща, а на глупавия народ му дай само нещо на етническа или историческа база и той ще забрави за всичко. Овце!

122

Анонимен

преди 9 години

говорили главата ти български може да кажеш че са писали на кирилица

121

взгляд

преди 9 години

наи после нешо смислено от боко повлия му новината че германия признава геноцида ако и сега се правеше на *** АТАКА ставаше неудържима вече някои неща се поизясниха на дневен ред е конституционният съд пречки няма сега е момента

120

31.декември 1991

преди 9 години

До Членска карта 7Краварското посолство е руското, а не американското. Россия е помия от газ, квас и водка, на чието кормило седи един психопат, който е достоен за голямата награда "Адолф Шикългрубер" с мечове и пречупен кръст

119

долен турчин-Местан

преди 9 години

Не сме клали никакви арменци! Само им намалявахме дължината!

118

до 161

преди 9 години

*** си и *** ще си умреш знаеш до някъде,ако беше ти както си мислиш как ще оцелее толкова дълго една силна държава като Османската.Щом знаеш толкова колко са били професионалните еничари от кой семейства са взимали?

117

поп Вечрко

преди 9 години

До до 154Сигурен ли си? Димитреску щеше да е Димитров, българският е бил официален във Влашко 200 години след края на Видинското царство. Ограмоти се малко

116

АнаЛиз

преди 9 години

Колко сте жалки ..Всички в парламента от Атака , НСФБ , ГЕРБ , БСП , АБВ приемат решение и почитат на крака арменците , но вие пак не доволни ....ЗащоЗащото ДПС единствени останаха против и излязоха демонстративно , затова ли плюете по ГЕРБ , които единствени имаха топки да приемат решение.Не случайно от АТАКА казаха че 10 пъти са го предлагали и чак днес е било прието такова решение от българския парламент ...Но нали трябва да се плюе по Борисов и ГЕРБ , затова пак пълно с хейтъри

115

гербероцид

преди 9 години

Лека нощ! Кръгом! Добро утро! Кръгом! Добър ден ! Кръгом! К,во каза Меробакелма? Ахааааа! Кръгом!

114

Анонимен

преди 9 години

Този аналфабет не може нито да признава нито да отрича,факти,които целият свят е признал.Факти,а не "обосновани предположения".Днес нареждането от американското посолство е било"да се признае",но ако след пладне кажат да не се признава,това лице ще отрече,казаното преди пладне.Такъв "човек ръководи външната политика на държавата".

113

Василев

преди 9 години

Буда ти си всемогъщ и вещен!!!

112

до 154

преди 9 години

Далеч си в истината българино,турчина ако не беше стъпил на Балканите българите щяхте да бъдете история като траките.Сега щеше да се казваш Пападопулус,Димитреско или Янош и щеше да си играеш сиртакито или мазурка

111

Анонимен

преди 9 години

Лев, долар - все пари!

110

Анонимен

преди 9 години

Атака предложи ,,Геноцид''! Понятието ,,Масово убийство /изтребление/'' предложи Наглост Караянчева и това бе прието. Все е нещо!

109

Анонимен

преди 9 години

Преял и употребил голямо количество храна е едно и също! Защо са две тогава????!!!!

108

66

преди 9 години

" Не по врат,а по шия!" Правителството щяло да ходи в Румъния.На връщане да мине през тяхната прокуратура!

107

Анонимен

преди 9 години

Ние българите като народ също трябва да се замислим да си направим геноцид като арменците и евреите. Има много добър материал за геноцид, по добър дори от арменците - 500 години турско робство. Геноцидът сплотява нацията и вдига международния имидж на страната, ще се чества в ООН, в Европейкия парламент. Затова трябва да се замислим да си направим български геноцид.

106

Долф

преди 9 години

Язък за селянията на Бойко, но... КОЙ от ДПС може да обясни по КОЙ параграф защитават геноцида? Значи масовите кланета са си права и свободи, а? Така кажете, "това чакахме"!

105

Анонимен

преди 9 години

През вековете е било различно. Хайтов казваше как Петко войвода затворен в Черната джамия си спомнял за старите добри чауши, които го черпели с кафе. Друг автор пише за самонадеяното и благосклонно към раята ,,рахат агаларство'' тогава, когато Османската империя е била силна и неуязвима. Същият обаче посочва, че младите турци, младотурците, образовани и изучени в Европа ще унищожат всички народи в империята за няколко десетилетия, нещо което не е станало векове преди тях.

104

stanIYI

преди 9 години

OTI6AL askera da se bie na bosfora.ostavil jena i detza.armentzite izpolzvali slucaya i po4nali da cistyat,misleyki 4e turcina 6te zagubi voynata.ama toy se varnal.i pocnal da si otma6tava.ako sam az ne 1,5 mil a 150 mil 6te ocista.