18

zeus

преди 9 години

Хаха, американосите много говорят, но още не сме видел една спътникова снимка с доказателства, всичките показани се оказаха или фалшиви, или стари и от други места. Уж спътниците им са номер едно, а снимки няма :)

17

хихихи

преди 9 години

До Василевщо не си взимаш редовно хапчетата а Американците са освободители нали как само ни оправят вече взе да ми харесва

16

реалист

преди 9 години

А брата хамериканец колко оръжия оборудване и войска вкара там и каква им е работата изобщо в Европа на тия *** ама нали те оправят целия свят. Дано са докарали и тубите с мистър вазелин :)

15

Гого

преди 9 години

това ми звучи като извинение, че американците са там и обучават тъпите украинци (между другото как да стрелят със съветско оръжие, има клипове в нета). Някакви доказателства, снимки, туй онуй, че руснаците действително са там

14

Данчо

преди 9 години

Какво правят краварите в Украйна, ако имаше руснаци в Мексико до тяхната граница, те как щяха да реагират ? Каквото търсят ще си го намерят...но този път ми се струва че ще гори и тяхната черга, а не само тук в Европа, и по света....!!!!

13

велзевул

преди 9 години

А доказателствата къде са ???????Нямааааа, тогава това не ли ви прилича на КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА? Тоя филм вече сме го гледали, благодарим!

12

Жид Неверний!

преди 9 години

Ей ги тия ... Ми като ви се воюва воювайте!!! Имате армии бийте се... Изтрепайте се *** за пари и петрол... Пълни Шматки....

11

Новината

преди 9 години

Като стана дума за системи за противовъздушна отбрана да ви съобщя, че в учебния център на военно-космическата академия "Можайски" се провеждат пълноценни тренировки на личния състав с помощта на реален тренажьор на ЗРС (система) С-500. С-500 все още не е приета на въоръжение, но екипажите са готови да поемат дежурството от първия ден.

10

Анонимен

преди 9 години

Ако руснаците са в Мексико ,хайде да видим какво ще правят американците! Дали няма да струпват оръжие, дали няма да реват до небесата, а може би вече и ще са натиснали копчето. Аман от евтини манипулации. Ако Русия нямаше оръжие ,досега да са я оглозгали и превърнали в Ирак.

9

Анонимен

преди 9 години

До 2 Да наистина в Преднистровието живеят по добре отколкото в молдова,и в севрнакорея живеят по добре от южна корея,а и северна корея са едни развити икономически ,технологично-едни високи технологий,цяло чудо.Всеки се натиска от молдова да иде да живее в Приднестровието

8

до 15

преди 9 години

Не им стига на ония отвъд океана. Те са практически отдавна във фалит и ако не правят войни са умрели.

7

до 10

преди 9 години

Одисейчовците са на смени, не ги мисли за съня и ранъта.

6

И все пак

преди 9 години

И все пак по-добре е да са отбранителни оръжията, отколкото нападателни. Най-добре е да има мир и разбирателство, обаче има някакви интереси, които искат войни. Защо? Какво всъщност не им стига-въздух, вода, храна, дрехи, жилища?

5

ххх

преди 9 години

Одисей , правилно казваш територия, защото там страна няма. Скоро украинците ще се събудят от този кошмар и всички ще го разберат.

4

Mueliu

преди 9 години

DO ODISEIABE TI KOGA SPI6 BE , DRASKASH TUKA DO 3 VECHERTA I SEGA W 6 I 30 PAK ??? TROLE !

3

ххх

преди 9 години

На всякъде са тези бази и страните са притиснати така както и нашата, чрез продажни политици. Ако Русия имаше такива бази щяха да опищят орталъка. Американците са свикнали, че всичко им е позволено, но хората по света вече се осъзнават и протестират.

2

Down with USA

преди 9 години

Крадецът отново вика "Дръжте крадеца"!

1

ххх

преди 9 години

Американците от майната си дошли и с войници и с оръжие и нищо, Русия си укрепва в резултат на това границите - оле ле. Каквото повикало това и се обадило. Наглостта американска е безгранична.