16

Анонимен

преди 9 години

Знаете номера е видите ли бракмата...вие знаете. Наказвайте!!!!!

15

Анонимен

преди 9 години

Некъф див селянин с комплекси.Един от милионите в тази балканска клоака.Ей богу пекна малко слънчице и лудите изтрещеха.И кво?Оня с маздата ги гони да ги гази и крещи,че е прокурор.Тия са изкарали късмет.Можеше да дигне 150 и да ги смачка накуп без да спира.Или да извади пистолет и да почне да ги стреля.

14

Анонимен

преди 9 години

"СА 3720 ТА" - разпространявайте. И ако някой срещне кола с такъв номер ще знае какво да прави..... Знаете си.

13

Анонимен

преди 9 години

Голяма работа е българина. Скача му някой наглец и се прави на властник и подвиваме опашки. Ако го бяхте накаутирали и вързали в храстите и си тръгнете щеше да му е за урок. Той така се държи пред толкова хора какво остава като прокурор, как ли щави хората за пари. Правосъдната система у нас е нълна с корумпирани и нагли ***. Тирминал 2, терминал 2.

12

Анонимен

преди 9 години

КЪДЕ Е ЦАЦАРОВ??????

11

Бай Иван

преди 9 години

Защо се обаждат на 112, ще го намерят ще има следствие и най-много да го глобят, а ако е наистина прокурор да го смъмрят. За това един хубав бой и ще го запомни.

10

Анонимен

преди 9 години

"СА 3720 ТА" - елементарно, Уотсън. Ако съдебната ни система функционира, още във вторник тази *** трябва да бъде изправена пред съда.Съветвам всички колоездачи, които са били на мястото на инцидента, да заведат колективен иск. Всичко е документирано и тази мутра просто няма никакви шансове да се измъкне.

9

Анонимен

преди 9 години

Браво на днес.бг за това, че пуснаха клипчето на сайта си. Дано по-бързо да го заловят този хрантутник и да му покажат, че на пътя трябва да бъдем толерантни. Особено пък с пешеходки и велосипедисти.

8

Патриот

преди 9 години

Нека позная 100% този "прокурор" е гербераст!

7

Анонимен

преди 9 години

Тоя трябва да е от гнилите ябълки

6

Т. Георгиев

преди 9 години

Опса, номерът на колата е "СА 3720 ТА". Извинявам се за грешката.И пак казвам - такова агресивно поведението от страна на шофьора е непостумо. Независимо какво работи, трябва да му тресне една солидна глоба и да му отнемат книжката за поне 6 месеца.

5

Анонимен

преди 9 години

Защо не му разбихте мутрата на това *** и го хвърлите в нивата? Какво като е прокурор? Защо го пуснахте бе хора този страхливец? Сега ще се хвали как се е справил с десетина ***.

4

Т. Георгиев

преди 9 години

Номерът се вижда съвсем ясно - "СА 3729 ТА". Точно за 10 секунди може да се номери номерът на този отворко.И макар че нямам колело, съм твърдо на страната на велосипедистите и на страната на спорта. Лично аз винаги намалявам скоростта и се старая да оставям голяма дистанция, когато минавам покрай колоездачи. Елементарно е, не изисква почти никакви усилия, пък съм и достатъчно интелигентен, за да се съобразявам с останалите участници на пътното платно.

3

user

преди 9 години

с една дума -*ф ... ама защо не му скочихте, а го оставихте да избяга?!

2

Grom

преди 9 години

Такива грозни сцени са ежедневие по нашите пътища. Необяснимо е за мен как само в България хората са такива озлобени ***!

1

Анонимен

преди 9 години

Чак пък взривил нета,нищо особено.Нета беше взривен когато убиха Вероника ,но вие тогава угодно си мълчахте