18

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 25"генерал Борисов" ХАХАХАХАХАХАХА..................тиквоний

17

факт

преди 9 години

Гарантирам, че тази тарикатлъци ще завършат катастрофално за Гърция. Гръцката икономика се контролира от Германия /тя е основният кредитодател/ и тя ще реши какво да се случи с Гърция, която напоследът настъпва по мазолите Берлинския мечок, особено с идеята за репарация в размер на стотици милиарди евро. Хващам се на бас, че Гърция през следващите 30 г. ще върви надолу.

16

Анонимен

преди 9 години

Южен поток беше един неизгоден, бандитски, екологично опасен руски проект. Поклон пред генерал Борисов, че го спя=ря и успя да натрие носа на Путин!Нека сега гърците се гърчат и харчат пари за такива *** идеи, ние се отървахме.

15

Анонимен

преди 9 години

Русия в следствие на санкциите има за първите три месеца растеж от 0,4%. По голям от този на Германия. Германците пък какви санкции имат, че имат такъв мизерен растеж?

14

Анонимен

преди 9 години

Маслини ли ще продават?Русия нет денги,не и трябват маслини.

13

Анонимен

преди 9 години

Който разговаря и се отнася човешки ще печели за себе си и за народа си от дружбата с Русия, а плювньо и бочко като си лаят торбичката, ще духат чорбата. Тези пари можеха да влязат в България с Южен поток. Руснаците ни ги предлагаха на нас 7 години, но ние гордо ги отказвахме. По идиотско управление от българското няма. Пак гласувайте за тях.

12

Виктор

преди 9 години

Такива новини не са добри за "демократите", ще има соросоиден вой.Ципрас какъвто и да е мисли за народа си, мисли за страната си, а какво правят нашите марионетки ? Боко след това което направи, особенно с Южен поток, не го имат за две стотинки, нито съседи нито в ЕС !!!! За да те уважават, трябва ти да имаш достойнство, да си изправен , а не наведен като нашите !!!

11

МИТКО

преди 9 години

ЗАНЕСЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ НА НАШИТЕ ПОДАЙГЪЗОВЦИ ,ДЕТО НИ "УПРАВЛЯВАТ " -ДА ЧЕТАТ И ДА СЕ УЧАТ НА РОДОЛЮБИЕ ! ВЕЧЕ ВИДЯХМЕ ,ЧЕ ТОВА ИМ ЛИПСВА И МИСЛЯТ САМО ЗА ДАЛАВЕРИ И ПРОЦЕНТИ В ЗАМЯНА НА РОДООТСТЪПНИЧЕСТВО !

10

Анонимен

преди 9 години

Това пък означава, че гръцките цитруси ще бъдат за нас недостижим лукс! Защото гърците ги внасяха у нас, просто колкото да не са на загуба, заради ембаргото.

9

Пуц

преди 9 години

Не чувам ЕК нещо... Кво стана с "европейското законодателство" за тоя поток? Кво стана със "да бъдем солидарни с Европейската позиция за санкциите"? Истината е, че политиците ни са първи послушници на Брюксел и така ни го наденаха, че дори от самия ЕС ни се присмиват какви сме подлизурковци. Всичките политици за последните 25 години са държавни предатели.

8

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 7ти си ревнив

7

Анонимен

преди 9 години

До хмЦипрас гледа интереса на страната си!По-добре днешна,но сигурна печалба отколкото напразни европейски обещания!

6

Анонимен

преди 9 години

До хммечти....мечти.... искам да попитам за тиквоний - чудесен политик!

5

Анонимен

преди 9 години

Нашите "управляващи" на Територията България са над тези неща.Турски потоци земеделски продукции визии за бъдещето-това нас не ни касае...Тук е важно да се прилапат поредните еврофондове и да се дръпне поредния заем.А и да се плюе по Русия по заповед на американското посолство...Станахме за посмешище на всички!

4

Анонимен

преди 9 години

Щастливо влюбени!

3

Анонимен

преди 9 години

Добрите държавници си "плетът кошниците"...а нашите чакат потупване по рамото....

2

SS

преди 9 години

Бойко Бойко колко съжалявам , че някога ти повярвах и гласувах са тебе.Все се надявах , че ще излезе мъжкар от тебе ама ти си мъжкар само в детската градина изглежда. *** всички наши енергиини проекти и сега ще лапаме гръцкия меч, а турския ще ни го подават на изхода.

1

хм

преди 9 години

само човек без един ден трудов стаж може да фантазира по този начин. Ципрас окончателно се срина!