20

amal

преди 9 години

Като пребият *** властта ги пази-а сега сигурно виновните ще ги пуснат.Пребиха хубавото дете за 80лв.БОЖЕ има ли власт в тая държава.Не четат ли коментарите на народа?

19

до 67

преди 9 години

Не само при бай Тошо....и сега в Румъния и в Унгария са по -тихи от водата. Следователно управляващата върхушка е виновна за това чувство на безнаказаност. Нека да се опитат някъде в чужбина да налитат на бой........в САЩ поредна жертва ...... младолик чернокож...налетял на полицай......т.е. демокрацията не е виновна, а нашите ***......

18

Анонимен

преди 9 години

До edin balgarinБългариноооо..... ЗАЩО НЕ ПИШЕШ НА КИРИЛИЦА

17

sedesar

преди 9 години

Da jivee demokraciqta

16

невярващ

преди 9 години

Докога ще търпим???

15

подново иго

преди 9 години

Дори и османския поробител не си е позволвал за една дума да убива.А тук безнаказани бандити,с подкрепата на ДПС,БХК и ***,на 72-ия час излизат безнаказани и с парите на Сорос получават нови поръчения за нови дела в този дух.как да ги осъдят-та това е дискриминация-на тях всичко е позволено....

14

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Някой брои ли вече случаите на българи убити по брутален начин от *** ?Сигурно станаха стотици ..., а с годините и хиляди.

13

знайко

преди 9 години

нещо им стана на тиа ,нема и 10.дена от предниа случай.

12

Анонимен

преди 9 години

Те *** не са виновни,че даже и в парламента не са виновни ,виновни са самите българи че са позволили на всеки който не го мързи,да ги яха дои и стриже,както намери за добре и то съвсем безнаказано !

11

Анонимен

преди 9 години

Местане, озапти си стадото, ! Нали по цял ден квичиш и лаеш за етническия мир?

10

Анонимен

преди 9 години

*** народ - слаба държава, а още по *** народ - въобще без държава !

9

Анонимен

преди 9 години

Стига сте се жалвали.Бийте ги. Какво толкоз.Те като видят някакви мекушави хора и се разпасват. Тя държавата я няма, ама и хората ги няма. Всеки се разбягал.

8

Анонимен

преди 9 години

РОМ=МОР

7

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Kучето...скача според тоягата,е казал...народът.Ясно кои са...кучетата;време е да заиграе тоягата в ръбете на народа.

6

от 18

преди 9 години

Защото всичко е подредено и закона е строг. Ако стане проблем и дойде полицията не ми се мисли какво ще стане с нас. Всеки го знае това когато се намира в стабилна и силна държава. Тук какво се получава? Никой няма респект от закона. Това е най-големия проблем.По пътищата никой не го грее ,че кара с превишена скорост или че не спира на СТОП. Е, гражданска война ли трябва да стане? Къде е държавата?

5

бург

преди 9 години

Искам референдум за смъртното наказание

4

Анонимен

преди 9 години

абе при бай тодор такива номера нямашеза народа глад и унижения немашеи що ревете-сами си я навряхте тая измишльотина"демокроция" в задницитедето никъде по света не са я виделилошото е че не само децата ви ами и внуците ви ще си я хапват - добре им сипахте а "демократите" ще ви будалкат и ще служат на чужди държави ще пълнят гуши за 5 поколения напред а вие и наследниците ви ще им слугувате айде честито е за туй е имало народен съд след 45 година

3

Ала-Бала

преди 9 години

Американска демокрация!

2

asd

преди 9 години

Къде е смъртана присъда, ние като българи, отново да попитаме? Време е сганта да си научи мястото.

1

1123

преди 9 години

Алоооо, хелзинкския комитет /с малка буква/.... И на вас да ви..........