16

Анонимен

преди 9 години

Ще повторя думите на Радой Ралин "Защо вървим така полека, трупът ли ни се свиди? А не обичахме човека, додето бяхме живи?" Бог да го прости Немцов! Никой, ама никой няма право да отнема човешки живот, дори този някой да се казва Путин.

15

Анонимен

преди 9 години

Много им се иска да си направят едно майданче в Москва и сега ровят ли ровят. Гадове

14

ЛОМО

преди 9 години

ЗАЩО НЕ ЦИТИРАТЕ В СТАТИИТЕ СИ И МНЕНИЕТО НА ОНЕЗИ 86% В РУСИЯ А И В СВЕТА НЕ СА МАЛКО), ПЛЮЛИ НА ТАКИВА ДАЛАВЕРАДЖИИ, ГРАБИЛИ ДЕСЕТИЛЕТИЯ НАРЕД НАРОДА СИ КАТО НЕМЦОВ, КАСЯНОВ, ГУДКОВ И СИЕ, А И НА ВАС С ВАШИТЕ ПРЕДВЗЕТИ МНЕНИЯ?....ЗАЩО НЯМА НИТО ЕДНА СНИМКА С ТЕХНИТЕ ПЛАКАТИ?

13

до 11

преди 9 години

Пише се ЛИтвиненко и ПолитКовская, поне да им беше научил имената.

12

Анонимен

преди 9 години

Нас какво ни вълнува някакъв продажнитк. Е нас е пълно с такива.

11

Анонимен

преди 9 години

Литвенко и Берозовки ги убиха в Лондон , Ми-6 и ЦРУ

10

Анонимен

преди 9 години

Абе как успяват медиите да изкарат един алкохолик ,женкар и крадец като някакъв ангел.Той разпродаде всичко на безценица на амерински и западни корпорация докато Елцин се напиваше.И малко остана Русия да я разпарчетосат и разграбят.Какво като е опозиционер-те всичките опозиционери на Путин са все милиардери и олигарси дето Путин ги перна през ръцете и им развали далаверите

9

Анонимен

преди 9 години

Американски мераци .. Немцов бе опозиционер само в класациите на ЦРУ.. За руснаците той бе ***.

8

99

преди 9 години

До бобоОбяснението е много просто - сатанизиране на Путин и свалянето му от власт чрез руски майдан.

7

Tina

преди 9 години

От три дни гледам как в Русия, България и света се сополявят, лигавят и оплакват един предател. Овчедушието явно шества по целия свят."Герои не умирают"... Сериозно ли?!...Човек до голяма степен се определя според героите му. За някои българи Бжежински и Доган са герои. А им се разрешава да гласуват и кандидатират...Ще цитирам любимия на дсички демократи Желев: "Когато човек извърши предателство, то си е предателство. Когато държавник извърши предателство - това е държавна измяна"....

6

Анонимен

преди 9 години

Преди около час минавах по въпростният мост... Та имаше цветя (в рамките на 20-50 метра от цялата дължина на моста) и имаше около 7-8 човека и 2 тв камери. Точно след 1 седмица никой няма да се сети за Немцов, не че преди този случай някой се е сещал. Смърта на опозиционера не е никакъв знак.

5

Анонимен

преди 9 години

И това е казано от опозицията, която си дели мижавите 15 процента на обществена подкрепа в Русия. Заменете "ще" със "ще ни се".

4

Анонимен

преди 9 години

краварски надеждивижте статистиката когато е бил първи вицепремиерте руснаците може да са всякакви ама не са малоумницитакава люта борба с корупцията че народа е оголял да невъзможгности се раждат милиардерите олигарсиизцеден лимон който американците използваха до дупка

3

бобо

преди 9 години

Не разбирам защо му се обрьща внимание на този мошенник.Американски храненик и най голям корупционер се представя като борец срещу корупцията.

2

Анонимен

преди 9 години

E 4akayte malko de, vse o6te ne se znae za6to e ubit, moje da e daljal pari, moje ot revnost..... scenariq, vednaga ste gotovi za smqna na pravitelstvoto zaradi edin jenkar i komardjiq...Bokluci gadni..

1

Н

преди 9 години

Ще, ще. Например ще намалеят извънбрачните деца, и оборота на нощните пеперудки...