25

Българин

преди 9 години

До 16"Тези които го лайкнат с против нека ми обяснят разликата"...Та тя разликата е очевадна ,но не трябва да си "хейтър" да я разбереш.Трябва да си ходил на училище ,а не да си висял "пред банята"

24

Анонимен

преди 9 години

Кремълското джудже спечели дебалцево, но загуби войната с Украйна. Сега като в буферната зона се разположат войски на ООН, донбас ще стане един западащ руски анклав.

23

Божо

преди 9 години

*** сега ще направи всички хора в Донбас щастливи като им забрани да бъдат нещастни !!! Няма ли кой да спре това дребно зло да тормози Украйна, Русия, Европа ???? Всички жертви на тази касапница в Украйна лежат на съвестта /ако я има/ на дребния злодей !!! Нарочно разорява Украйна за назидание, че се опитва да бъде нормална държава !!! Една просперираща Украйна е смърт за *** и той ще направи всичко възможно , да съсипе икономиката и инфраструктурата и !!! ГНУС !!!

22

Анонимен

преди 9 години

местни,миньори,металурзи,работници и се борят за своята земя!Защо тогава доста от тях ги погребаха из Псковска губерния?

21

Анонимен

преди 9 години

Всички бягат към Русия не към сащ

20

Анонимен

преди 9 години

Прави впечетление, че след толкова интензивни боеве в Донбас нито един от газопроводите транзитиращи путлерска газ за Европа не беше засегнат.

19

Анонимен

преди 9 години

Кремълските нацисти след като изпотрепаха сумати народ се почувстваха победители и вероятно очакват репарации от победените. Само, че при завоевателна война не се полагат репарации, нито газ, нито електричество. Да се оправят само нацистките окупатори.

18

zeus

преди 9 години

До KunchoА ти ми обясни как САЩ са станали независима държава, не са ли били колония на Англия, ингилизите доброволно ли са ги освободили или е имало война? От гледната точка на Англия САЩ терористи ли са били?

17

Анонимен

преди 9 години

Ледниковия период почва веднага след като минеш на страната на Русия. Пример България 1944

16

Анонимен

преди 9 години

нашите русофили като чуят безплатна газ и изпадат в екстаз, нищо че нямат и един газов уред в къщи :)

15

лъжа

преди 9 години

Боко,кажи и да не говори глупости!Само ти и твоите шефове - Искров имате близо 10 милиарда в банката на Петя.Погаси заема с тези пари.

14

Анонимен

преди 9 години

*** май осъзнава, че е загубил войната с Украйна - сега трябва да хрантути още 5 милиона алкохолици

13

Kuncho

преди 9 години

Не мога да разбера за какви самопровъзгласени републики става въпрос, като това са банда терористи!Тези които го лайкнат с против нека ми обяснят разликата между Ислямска държава, ДНР и ЛНР и други такива защото нещо ми убягва:)

12

Анонимен

преди 9 години

Според нашата преса единствената хуманитарна помощ за Донецк и Луганск е от Русия. Очевадно е, че не е така.

11

Анонимен

преди 9 години

В Дебалцево руските главорези избиваха украинските момчета, а сега и газ им се е приискало

10

Анонимен

преди 9 години

Коментиращите хора саУмни и досетливи. ТеРазбират истинските причиниЗа случващото се отАлпите до края на света.Разумът си дават без пари.Умът им, остър като бръснач,Сетивата ни подобряваИ истината осветлява.Ясно е, така е!

9

Анонимен

преди 9 години

Целия свят видя , че Русия, ДНР и ЛНР не спазват примирието. Напълно естествено е, че след такова грубо погазване на договора от Минск2 ще последват санкции.

8

Е не са ли фашисти

преди 9 години

Е сега рускоговорящите така ще ги намразят, че вече никога няма да може да има мир. Целта на ЦРУ е да пламне нова война. Ако не успеят, от ЦРУ ще праснат пак някой пътнически самолет и готово. Нали са майстори на провокациите.

7

zeus

преди 9 години

Путин да се обади на германската баба и да я попита дали все още държи на газа по Северен поток. След час Прасенко ще е пуснал газ и ток за Новорусия.

6

Анонимен

преди 9 години

Русия доставя газ и хуманитарна помощ, Америка оръжия! Вън янките от Европа! Видиш ли американец, изплюй се в лицете му!