11

Ха, ха...

преди 9 години

Паричният фонд пуска акции и чака от ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб" оферта за цена...!!! :::))) Само БУНТ НА ЗАГРОБЕНИТЕ ДА ПЛАЩАТ ОТКРАДНАТОТО ОТ НАГЛИТЕ МУТРОМИЛИЦИОНЕРОГЕРБЕРАСТИ И ТЕХНИТЕ МАШИ ОТ ЧЕТВОРНАТА КОАЛИЦИЯ МОЖЕ ДА СПАСИ БЪЛГАРИЯ...!!! НА ОРЪЖИЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ...!!!

10

АНОНИМЕН

преди 9 години

Председателят на НС Цецка Цачева да ги призове :Колеги, напишете в писмен вид оставките си и ги депозирайте още днес в деловодството на парламента.БРАВО НА ЦАЧЕВА, АМА ТИЯ ЧЕРВЕНИ КРАДЛИВИ *** НЕ ИМ СТИСКА НЕЩО!

9

Ами да

преди 9 години

Това трябваше да направите! Да обсъдите нещата в коалицията преди да обявите решението! Да се консултирате с експерти да ви разяснят нещата! Те са за това! После излизате пред НС и обявявате, решихме да направим това и това, за да може да стане ето това! Просто и ясно! А не да стават такива говорилни и пушилки както сега!Айде и за друг път да знаете!

8

Анонимен

преди 9 години

Патриотите сега вече ще се нагушат яко. Цената да го гласуват тоя дълг сигурно расте с минути.

7

Анонимен

преди 9 години

Малко им е ОСТАВКА! за такива СЪД!

6

Анонимен

преди 9 години

Навремето след Т.Живков остана дълг от 10 милиарда долара,а сега с един заем наведнъж задлъжняваме близо с тази сума. Тогава поне остана някаква развита икономика (след като близо 20 год. разпродаваме направеното тогава), а след този заем да се чака след 3 год.три пъти по голям.

5

Анонимен

преди 9 години

Кой вкара Гърция в дългова спирала ? Дясно-центристите. Кой вкара България в рецесия и иска да я вкара в дългова спирала ? Дясно-центристите. Видите ли етикет "дясно-центристка партия" или ЕНП, хващайте камъните и бой без милост.Впрочем, къде са сега ранобудните порове от СУ-то, дето бяха много финансово отговорни и реваха срещу заема на Орешарски ? А умните и красивите къде сте ? Нали ревахте как децата ви щели да плащат заеми ?

4

Стефан д-р Чолаков

преди 9 години

Превод: управляващият бандит, като всяка типична мутра, се опита да дели на едно. Коалиционните партньори: "еее, стига де, а за нас какво ще има?". Управляващата мутра и коалиционните партньори имат нужда от още малко време, за да се договорят кой какво ще открадне и как да замажат нещата пред овчедушния електорат. След няколко дни заемната кражба ще бъде поднесена отново на медиите, опакована в по-лъскав целофан. И, вече договорили се, ще я гласуват. Изход: Терминал 1 !

3

1

преди 9 години

Не мога да разбера защо трябва да се теглят за години напред!? Имат ли ги на ръка ще отидат само за 1 година и после какво? Гръцки сценарий ли ни се готви? И каква им беше позицията миналата година за 1 млрд, а сега 16!

2

saki

преди 9 години

Старата врътка на ПФ и Герб. ПФ уж ще се дърпа , но накрая ще склони и ще гласува За. Сега се разбират колко да им платят и в кой сектори , да назначат тези "патриоти" и бивши ДС доносници.

1

Бай Иван

преди 9 години

БСП и ГЕРБ заедно с коалиционните си патерици съсипаха държавата и я потопиха в огромни заеми, но народът все си ги преизбира тези негодници и ще пати много, ама много...