26

До 35

преди 9 години

О, укропските неволи тепърва започват. Нали виждате ние къде сме, след "топлите грижи" на цялото "западенско" общество?! Пред колепс, в разруха и в нищета.

25

Анонимен

преди 9 години

Тези глупавите руснаци идея си нямат в какви ла*на ги забърка фашисткия им вожд ***...ще си изгладуват всеки изстрелян патрон и всеки изпратен там танк.

24

Анонимен

преди 9 години

Украинската агенция предава и думите да обкръжени бойци, които опровергават официалната информация. "Ние сме в обкръжение и никой не е успял да се промъкне при нас", казва един от тях. "Ситуацията е крайно лоша. Намираме с в блокада и път на живота няма", споделя друг от обкръжените украински бойци. Това бяха новините от вчера, днес е още по-зле...

23

резил

преди 9 години

Абе няма ли някой да каже "царя е гол"?Пишете му писмо на Прасенко, може да не знае - тубата още не е цензурирана, хората виждат истината, излага се!

22

Анонимен

преди 9 години

прозападните лидери са пълни тапири! Сигурен съм, че има балъци като *** които му вярват и с разпенена уста врякат: демокрация

21

Анонимен

преди 9 години

До УМЕН ГУЩЕРа като им свърши газта на швабите, кой ще реве повече?

20

Анонимен

преди 9 години

Изтеглаят се - ако ги поиска мама или тате.А убитите ги изнасят в платнища...Блестящ план за изтегляне!

19

Анонимен

преди 9 години

Повечето се изтеглиха в плен,някои се изтеглиха директно в гробищата...

18

Анонимен

преди 9 години

напускат като ГРУЗ 200

17

Анонимен

преди 9 години

така планирано украйнците ще се махнат от Източна Украйна , а Русняците ще им помогнат , да се махнат .

16

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНалице е оперативно обкръжение. Всичките три пътя , които излизат от тук са минирани и под плътен огневи контрол на противника, казва офицерът.

15

Анонимен

преди 9 години

"Дебалцево беше под наш контрол. Той никога не е бил обкръжаван."Порошенко явно е прекъснал всякаква комуникация с командирите в Дебалцево, защото те твърдят обрятното.Заместник-командирът на 25-и батальон Киевска Русь заяви, в интервю по телефона за "Новое время", че 90% от Дебалцево е завзето от сепаратистите, водят се улични сражения, а в града са останали само няколко украински подразделение, предаде УНИАН.

14

уйо

преди 9 години

В тоя киевски парламент са се събрали шайка безотговорни престъпници с единствената цел да изпълняват заповеди от американците. Изоставили 10 хилядна армия без да ги интересува дали ще бъдат убити а не им разрешават да отстъпят като ги насърчават да се бият. Да са благодарни тия кухи наемници че войските на Донецк са съвестни и ги убедиха да не се съпротивляват и ги пуснаха да се приберат по домовете си. А Потрошенко дори не им е съобщил че е имало договаряне в Минск.

13

Анонимен

преди 9 години

"Дебалцево беше под наш контрол. Той никога не е бил обкръжаван. Нашите войски са го напуснали организирано. Това напускане беше планирано", заяви ПорошенкоЕто как напускат Дебалцево в пълно бойно снаражение https://*** . youtube . com/watch?v=cRiEKCaH2iAРедакцията на Днес да не се излага пред читателите с подобни едностранчиви статии. Има много източници на информация и истината не може да се скрие.

12

Анонимен

преди 9 години

Да бе, напускат с оръжието си друг пътНапускат с високо вдигнати ръце в колона по един!И не са се изтеглили, а са СЕ ПРЕДАЛИ!

11

Анонимен

преди 9 години

След години се срещнали двама бивши украински войника.Единия казал: - Ей, аз участвах във войната в Донбас.А другия го пита: Е ти там в кой котел служи.

10

един от всички

преди 9 години

Значи всичко приключва. Значи тези, които ги показват по руските телевизии и ютюб са некви други и поросенко го боли фара за тях. Ами, братя руси, избийте ги до крак бе, щом прасето казва, че всичко е наред, значи не му пука за хората.

9

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 6Само да ги намерят из нета и ще ги постнат във фейса. Дано не объркат с грузинските от 2008 година. ;-)

8

Анонимен

преди 9 години

Ще напуснат ,та къде ще ходят. Победените винаги напускат бойното поле.

7

Наблюдател

преди 9 години

Има достатъчно видеа за противното, а коридори за отстъпление няма, единствено ако се предадат и оставят оръжието могат да се измъкнат.. имат ултиматум до утре да се предадат, ако не, ще има съжалявам, вината беше твоя, а шамара мой :)))