15

Стоян

преди 9 години

Всичко ще приключи кагато сепаратистите стигна на 50 км пред Киев.

14

Анонимен

преди 9 години

Точно това е целта на кръвожадните американци войнолюбци - разрастване на конфликта в Европа и нейното съсипване. След това американците идват целите в бяло, подписват мирно споразумение с Русия и са спасители на Европа. Просто и логично.

13

до 8

преди 9 години

..Видя се кой е главния и всички му ходят на крака!---;;Много скоро ще се разбере кой е гладния !

12

Анонимен

преди 9 години

Вчера от САЩ признаха, че Русия не контролират напълон сепаратистите, а само отчасти, днес си признават за касетъчните бомби....ще видите че и за самолета ще си признаят....

11

вън агресора САЩ

преди 9 години

И германците и французите бяха бити от руската армия и знаят какво ще се случи, ако тръгнат срещу Путин. Затова сега искат да потушат войната в която се опитва да ги вкара САЩ.

10

Анонимен

преди 9 години

ъководителят на комисията по въоръжените сили на американския сенат Джон Маккейн заяви, че Украйна е използвала забранени касетъчни бомби поради липса на други алтернативи, като частична вина за това имат САЩ, предаде РИА Новости.

9

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

ЗАПАДЪТ Е ЗАГРИЖЕН ЗА РУСИЯ И УКРАЙНА АМА КОЛКОТО ВЪЛК ЗА АГНЕ!

8

Анонимен

преди 9 години

Ще ходят от зор ! И за слепите е видно ,че Пиндостан иска да запали Европа, далеч от тях. Но няма да ги огрее, ако ние гориме, ще горят и те.

7

Варна

преди 9 години

Време е да се разберат,всички губят от това.

6

Анонимен

преди 9 години

Меркел и Олланд да не се надяват на замразяване на конфликта и статут на неопределеност за ДНР.А после да пълнят гушата на Порошенко с контрабандни оръжия.Няма да мине номерът.Видя се кой е главният и всички му ходят на крака!

5

1

преди 9 години

Притеснени са от доктрината на Путин, а не се притесняват, че Обама ще дава на украинците оръжие за 3 млрд??? Тоя *** ще докара нова световна война в 21 век, която ще е последна за човечеството!

4

БГ

преди 9 години

Войната никога не е решение (справка+доказателство ww1, ww2). Най сетне някой да се опита да спре голямата глупост там!

3

Анонимен

преди 9 години

мдаааа . сащ щели да бъдат гаранти за мира, направо ще ви кажа какво искат , правят веднага база на нато в украина но русия няма да позволи това никога, но ми се струва че меркел и оланд взеха да се отдръпват от мръсните игри на сащ

2

Анонимен

преди 9 години

Уф, дано днес Меркел и Оланд да свършат работа преди да са се разбесували американците и да заринат украинците с оръжие. Дреме им на САЩ, войната няма да се води в техния двор. Конфликтът да приключва на всяка цена, това е положението.

1

Първи

преди 9 години

Аз също съм в кулминация, това да видя статия за Украйна и да няма коментари. Направо невиждан ооо