131

до 156

преди 9 години

"Кои вие бре сте европейците с ценностите. Вие навън на улицата в България излизали ли сте ?"Естествено, България е наша!Вие, пенсионерите от БСП клубъ и руските агенти на хранилка в пасольстото загубихте и тепърва ще духате супата яко!

130

Анонимен

преди 9 години

ДО КУБАНСКАЯ СТОЛИЦА.Украинците сгрешиха първи,руснаците сгрешихте втори-грешката е и за двете страни.Руснаците не сте достатъчно гъвкави в политиката си,учете се.Времето на безусловната вярност е минало.Казвам го и заради Европейския съюз.Всеки трябва да си гледа интереса.Хайде да видим как ще изведете бойната си техника и жива сила от Украйна ,ако НАТО ви пресече пътя.

129

ASD

преди 9 години

Всички еврогейове се чудят какво ще направи Путин. Мислят си че иска само Донецк и Луганск след като взи Крим. Путин не е *** като тях, той ще изчака Окрайна да се срине икономически, ще изчака евогейовете и Обонго да им свършат кинтите за храна на украинците /по 2 милиярда на месец/ и накрая украинците сами ще дийдат да му се молят за пари. А Обонго и еврогейовете ще осъзнаят че са дали едни 30 милиярда дето никога няма да си ги видят.

128

Анонимен

преди 9 години

Путин пак ще ги ейбе, то се знае, Украйна ***, аа тотално.

127

Анонимен

преди 9 години

АХ ТОЯ ЛОШ ПУТИН!!!!!!!!!!!!!! КАКЪВ БОЛЕЗНЕН ТРЪН Е В ОЧИТЕ НА ОНЕЗИ АМБИЦИОЗНИ КЛЕТИ ХОРИЦА ВЪВ ФАШИНГТОН, КОИТО ОТ ДЕСЕТЕЛЕТИЯ СЕ СТРЕМЯХА ДА НАЛОЖАТ СВЕТОВНО ГОСПОДСТВО ВЪВ ВСЯКА ТОЧКА НА ЗЕМНОТО КЪЛБО! ТО НЕ БЯХА ВОЙНИ, ТО НЕ БЯХА ПРЕВРАТИ, ТО НЕ БЯХА БОМБАРДИРОВКИ! И СЕГА ЕДИН ЛОШ ПУТИН ЗАПОЧВА ДА ИМ ПРЕЧИ! ДАЙТЕ ДА ГО ИЗОЛИРАМЕ!!АМА РУСНАЦИТЕ СИ ГО УВАЖАВАТ И ИСКАТ ТОЧНО ТАКЪВ , А НЕ ПИЯНИЦА КАТО ЕЛЦИН ИЛИ УСЛУЖЛИВКО КАТО ГОРБАЧОВ!

126

БГ

преди 9 години

До АТАКИСТ, сидер ага да не би да е получил повиквателна(страхотна опорна точка!), той не е служил в редовете на БА. Явно сега му се иска да се направи на мъж. Защо той не е служил? Имаше 2 възможности да не служиш:1. да си болен -луд;2. да си гей.При него важат и двете причини, но ти по-добре можеш да кажеш.Свършиха ли парите от хидроинженера за кворума в предишното НС?Да живее България!

125

чобана

преди 9 години

Да бомбандират Ирак че има химически орьжие и след това да се извинят че са подведени ние на село на американците и викаме ,,Башибузкк"" Ако си мислят че ще и мине номера и с Русия , всички в хоримака сме единодушно ,че ще набарат дебелия!

124

Анонимен

преди 9 години

Като е притиснат така по-голяма опора има да им го забие в задната врата.

123

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДа! Комунист до комунист !

122

Анонимен

преди 9 години

na taya koy i plashta? mnogo kuha leyka. misli che horata sa tapi kato neya. elke elke smeni si profesiyata i ne se izlagay.

121

Анонимен

преди 9 години

До НФБЕдин човек да ме разсмее днес ! Спосибо, товарищ !

120

АТАКИСТ

преди 9 години

"Той вижда изгода в новите победи на бунтовниците в Украйна"само да спомена, че украински генерал на въпрос на западен репортер" защо не смачкате руските бунтовници, генералът го поглежда невярващо, после го преценява колко му е акълът и му казва съсвсем сериозно: ако не беше Путин и руското оръжие и наемници в Източна Украйна да ги смажем. Но при тия обстоятелства няма как да победим.Аз бих казал на тоя укюраинец: ако не бяха наемниците ви олт хамерика какъв щяхте да го ядете отдавна?

119

Анонимен

преди 9 години

Китайчетата държат 80% от външния дълг на пиндосчетата, обаче тия пиндосчета все още си мислят , че вечно ще се спасяват с тука война, там преврат и готово, въртиме си синджирчето. Скоро , много скоро ще се убедят ,че животът на кредит не е вечен.

118

Хан Крум

преди 9 години

Дрън-дрън..1. Цялата Русия е обградена от американски бази !?2. сащ- обградена ли е от руски бази ?3.какъв х-й търсят навсякъде хамериканците..май руски..и ще си го намерят..не се наядоха,не се напиха..грабят като за последно4. Никаква Украйна не воюва- воюват хазарите срещу руското население и ще си направят хазарски хаганат5. Тая касапница,без милост,жестока и с участието на платени убийци-наемници я финансира американските хазари,осъществена от *** и извратени американци.

117

кубанская столица

преди 9 години

Драги български другари, товарищи- господа- стопани, meine Damen,-n Herren! Русските теми са найважните в обсъждаване в вашия вестник и имат найголемите отговори навсякъде тук, в българская преса. Моля ви на всички българи, обикновен хора, вие пак се определите, на какъв бряг вие сте. Ако вие със так названа европа, тогава вие е следвате в фарватер на нато и поддържате всички стъпки на Брюссель, или вие все още пък с Россия и ще тях давате своя глас.Невъзможно е да седите на кухня и осъждава

116

Курчагин

преди 9 години

Нищо не разбрах от тази статия.Москва не вярва на сълзи....не го ли знаете другари.

115

135

преди 9 години

Аз съм против въвличането на мирни граждани в каквито и било военни действия в това число против мобилизация и запас.Не приемам да ми прокламират нов световен ред на фона на войните в Украйна и Сирия.Или този нов ред е долна манипулация, или създателите му са долни некадърници ,или и двете.

114

АТАКИСТ

преди 9 години

Володя, абе влизай с руската армия и завюзимай руските източнбо Донбас и Донецк и после си пий водката на някоя веранда в тези градове. Няма време вече за дипломация.

113

АНТИ

преди 9 години

Перат се пари в хотелресторантите на Мафията!Така мислите руските евреи ще купят апартамент на завишени цебни!!

112

Анонимен

преди 9 години

АМЕРИКАНЦИТЕ били много притиснати.Ex,да паднеш от СМЯХ.Тук пишещите слепци ще си останат слепи.Разсипаната псевдо икономическа бензиностанция намали с 10 ПРОЦЕНТА разходите,заради кризата,200 000 000 000 ДОЛАРА се изпариха в ЗАПАДНА ПОСОКА,РУБЛАТА ОТНОВО КОЛАБИРА.ИНФЛАЦИЯ-15 ПРОЦЕНТА,според руските източници.По смешно и не може да стане или може???