85

Анонимен

преди 9 години

Руснаците са маймуни с гранати, даже не с гранати, а с "градове", което е още по-брутално. Колко мирни хора трябва да умрат - Боинга, Волноваха, Мариупол, за да спре българина да *** "вземете ни в Русия". Поне погледнете на какво приличат страните от Таможения съюз, вижте Армения, която току що се присъедини, вижте в Русия как се живее във всеки град различен от Москва и Питер.

84

Точно така

преди 9 години

Както и убийците на Майдана, както и сваления индонезийски самолет, както и за зелените човечета на луната. Мръсната фашистка кичност Порошенко ще плати скъпо за убийствата на невинните в Донбас, за разцепената Украина, за пролятата славянска и христианска кръв.

83

социолог-българин

преди 9 години

Вижте в какво положение сме . БСП и Атака са Руски партии , а ДПС- Турска . А ние си мислим , че са български . Да ама не . Затова тези партии са проклятието на България и трябва да изчезнат .

82

Анонимен

преди 9 години

Следващата версия на Пороченко ще бъде, че жителите на Мариупол сами са се самоизбили, точно като жертвите в Профсъюзния дом в Одесса.

81

Анонимен

преди 9 години

Чудя се докога ще има още русофили бе дева. Поне едно поколение трябва да отмине, за да ви няма във форумите. дори и на врабчетата стана ясно, че всичката смърт, която се сее в югоизточна Украйна идва от нейната съседка.32807

80

по глaвaтa

преди 9 години

131 Дaм русия " кaзвa" всичко товa нa Укрaйнa с помощтa нa тaнкове, " опълченскa" войскa, кaтюши/ грaдове и поробвaне нa укрaински земи- Крим и чaсти от Донбaс. Стрaнно " пускaне" нa еднa сувереннa стрaнa дa тръгне по своя път, един нaрод в 21 век нямa кaк дa бъде спрян с тaнкове, имa СAЩ, ЕС и НAТО.

79

фото шопче

преди 9 години

Отдел "Агитация, пропаганда и дезинформация" на Цру информира малобройните си почитатели, че прехванатите по телефони и радиостанции разговори са неоспоримо доказателство, че сепаратистите са извършили нападението. Скоро фотошопа на Цру ще изработи необходимите истински фалшиви снимки за доказателство.

78

Анонимен

преди 9 години

Κοлкото сваления самолет МН17 е тяхно дело, толкова и това съответства на истината.. абе сигурно Путин ги е изтрелял ракетите от вътрешния двор на Кремал.

77

Тео

преди 9 години

... и един мармот завиваше шоколада в станьол. Сега какво, надупчен панел от блок ли ще представи на дипломатите от ЕС. Ама си има добър учител де, навремето и Колин Пауъл така размахваше една епруветка, и с нейна помощ съсипаха иначе читава държава. А сега си вдигат оаканите *** ... демокрация, кво да се прай!

76

Анонимен

преди 9 години

Истината е, че зад властта и в Украйна и в Русия стоят евреите и те искат да умират християни.Нито украинците, нито руснаците искат тази война.

75

Анонимен

преди 9 години

Грешка на Русия беша да застава на страната на Янукович.Те знаеха,че той е мутра от Донбас, с мафиотско минало. Знаеха, че подкрепя нацистите в Украйна.В Украйна е много сложно.Но и политиката на Русия да твърди,че Янукович е легитимният президент,не оправя нещата,а напротив.В крайна сметка украинците не го искат. Те не искат и тази война, защото смятат, че е братоубийствена. И руснаците в Русия не я искат тази война.Кой я иска?Политиците.Защо?Ето това е въпроса.Кой стои зад политиците?

74

психолог

преди 9 години

Такова чудо не е правил и Хитлер . Да избиваш цивилни граждани за да се правиш на велик диктатор го може само Путин. Браво другарю , а ако стрелят по жена ти и децата ти как ще се чувстваш а .

73

,

преди 9 години

Истината е,че снайперисткият преврат и проционисткото правителство не работят даже за Украйна но за израел и против тези която стоят на пътя на Велик"Израел"като тласкат безнадежно на фона на преврата и края на унищожената малко останала истинска демокрация Украйна във войната срещу Русия.

72

истината

преди 9 години

Армията на Путин избива цивилни в Украйна. А бе Вова, толкова ли си жаден за земя та не ги пука колко хора ще измрат?

71

Еверест

преди 9 години

Това се случва в отговор на това на което подлага украинската армия мирното население на Донецк!!!

70

Анонимен

преди 9 години

За комунистите тук, които знаят руски, да влязат в ютуб и да напишат "кто такой янукович на самом деле" и после да изгледат някои от видеата. Има доста интересна информация за Янукович, че всъщност е нацист.И само да поясня, че видеата са руски, а не украински.

69

ставри

преди 9 години

Дали самите те си вярват?Всеки ден нови глупости измислят да угодят на американците.

68

Анонимен

преди 9 години

Кога пък дивия вожд на киев е прихванал тези разговори?Украйнски чудовищен диктатор.А украйнците горките,като чета по форумите им,бедните се питат кога ще започнем да караме нови коли и да носи маркови дрехи като нашите нови западни събратя.Една година вече мина откакто украйна се демократизира,но промяна нещо няма в живота на украйнеца.

67

Иван

преди 9 години

Само преди три дни укрсинската армия която поде офанзива срещу бунтовниците от Донецк уби най малко седем души на тролейбусна спирка в Донецк и обвини бунтовниците,ме те са причастни к това да бъдат убити седем човека в техният град...по голяма олегофрения не бях чувал,но по странното е,че за този случай никой не пише и никой от официалните лица на запад не осъжда както това в Мариупол! Двойни стандарти иначе няма!))

66

Анонимен

преди 9 години

Те и за самолета не бяха виновни, изобщо по презумция не са виновни за нищо