85

БГ

преди 9 години

Не е възмажно най-голямата държава по територия да бъде слаба.Това никой не се е осмелил да го каже.

84

Анонимен

преди 9 години

Да му се чудиш на Путин защо го пусна тва келешче да се разхожда на свобода и да ръси глупости! Да го беше пратил да копае жп линия до Камчатка!

83

Анонимен

преди 9 години

МНОГО СА 10 ГОДИНИ ЗА ТОЗИ МАЛЪК ФАШИСТ ! АКО ИСКАТ РУСНАЦИТЕ ДА ОТИДАТ НА ДЪНОТО ДА СИ ГИ ИЗБИРАТ И ПУТИН И МЕДВЕДЕВ .....ТЕЗИ ХОРА НОСЯТ САМО МЪКА НА МИЛИОНИ ХОРА....НИЩО ДОБРО НЕ ГИ ЧАКА РУСНАЦИТЕ С ТЕЗИ МЕРАКЛИИ ДА ВЛАСТВАТ И ДИКТУВАТ НА СВЕТА СВОИТЕ ИСКАНИЯ......

82

Анонимен

преди 9 години

128, само не на Медведев! В никакъв случай на Медведев! За нищо не става.

81

мечти несподелени

преди 9 години

До левскарЕдинствен факт в момента е, че България не е способна с нищо и с никой да се захване. Толкова анемична държава сме, та просто си нямаш идея. Предлагам за една седмица да се превърнеш от левскар в производител на нещо си и да разбереш в детайли какво означава всички да ти завиждат и да ти искат само, защото си решил да създаваш работа и ползи за другите, а чрез това и за себе си. Ще установиш, че това е най-срамното нещо, за което може да си мечтаеш. А завистта на другите ще те довърши

80

:-D до 104

преди 9 години

Ха! И смени Русия преди 70 г кафявата чума в Полша с червена. Машалла!

79

Анонимен

преди 9 години

Много куху парчета пишат в този форум. Явно с липсва на всякаква мисловна дейност. Да седнете да ми говорите за разпад на ЕС и изобщо да сравнявате ЕС със СССР е пълен цирк. Наистина не знам на кой свят живеете и не знам що за образование имате изобщо. На всеки способен му пожелавам да се разкара от тази *** и да си търси живот на запад.

78

Анонимен

преди 9 години

118, КАМАЗ!

77

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ВЪПРОСНАТА ЛИЧНОСТ Е ИСКАЛ ДА ГО ОСТАВЯТ ДА ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА БЕЗ ДА СПАЗВА ЗАКОНИТЕ И ДА СИ ТРУПА МИЛИАРДИТЕ ОЩЕТЯВАЙКИ ЦЕЛИЯ РУСКИ НАРОД. ГРЕШКА НА ПУТИН, ЧЕ ГО ПОМИЛВА. ТАКИВА МОГАТ ДА МУ ЗАБИЯТ НОЖА. ЩОМ ИМА ЗАКОНИ ТЕ СА ЗА ВСИЧКИ А НЕ САМО ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ И ОЛИГАРСИТЕ ТРЯБВА ДА ГИ СПАЗВАТ. И В БЪЛГАРИЯ ПОЛОЖЕНИЕТО Е ОЩЕ ПО ТРАГИЧНО. ТУКА БЕЗЗАКОНИЕТО Е ОЩЕ ПО-ГОЛЯМО. РУСНАЦИТЕ РЯПА ДА ЯДАТ ПРЕД НАС.

76

Анонимен

преди 9 години

Слава на велика Русия и на братския руски народ! Само велика страна може да роди такъв велик политик като Владимир Владимирович.

75

Анонимен

преди 9 години

Ами тъй де-само от вън може да разбутат и Русия.Естествено с помоща на стотина мекерета като тоя дето трябваже Путин не да го помилва ,а сега да дава интервюта на вълците в Сибир.Ето вижте как с помоща на най-добрата и най-демократичната държава в света САЩ сега в държавите Либия ,Сирия ,Ирак и да не ги изброявам всички ,че няма да ми стигне мястото хората живеят като в рая.А преди тънеха в нищета и мизерия ,а ние ходихме там на гурбет с връзки.Това ги чака и руснаците ако слушат Ходорковски

74

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Ходорковски е прав. Русия се променя непрекъснато. Режимът на Путин ще бъде сменен с още по-демократична система.Логично е след 10 години Путин да бъде вече пенсионер, а на негово място да дойде нов по-млад и силен лидер.Лошото е, че Западът не се променя !Той си е все същия, откакто го помня - военолюбив, агресивен, лицемерен, просташки ... :)

73

Европеец

преди 9 години

А Путин защо бие хомосексуалните, а? Науката е доказала, че содомията и хомосексуализма са нормални и хомосексуалните са нормални както другите хора, а Путин ги дискриминира, това демократично ли е, а? затова Ходорковски трябва да стане президент на Русия да може и хомосексуланите да се женят.

72

Това са фактите!

преди 9 години

Хората ви пишат ,че Русия няма конкурентно производство,а е силно зависима от газ,руди и нефт- но там друг определя цените и сега ще я скапят отвън.Защото когато им даоха малко пари те взеха ,че скочиха на ръката която ги храни. Тепърва идва мизерията в Русия и те нямат отпор именно защото не си развиха производството.

71

#$&

преди 9 години

Може би, но интересно е на кого пречи тоя Путин? На разни крадци от техния преход? На ЕС и Америка, които си врат носа навсякъде и подклаждат войни? На световната банка и мвф, които поставят цели държави в икономическо робство? Нее, едва ли!

70

БГ

преди 9 години

Може да дойде още по-силен от Путин,знае ли се?

69

левскар

преди 9 години

Тоя *** Хордоковски само не е отчел един факт -България с който се захване той свършва !Първа световна война -Централни сили губят Втора Световна война - с Германия катастрофално губи войнатаРазпада на Комунизтическият блок и СССР - България е част от разпада Дойде ВРЕМЕТО на познай кой...........ЕВРОСЪЮЗА

68

Анонимен

преди 9 години

На този ден, преди 70 години, Червената армия освободи Варшава от кафявата чума. Вечна слава на освободителите от благодарния полски народ!

67

до Василев 100

преди 9 години

Оставяме на тебе тази работа,а и казват че си голям специалист в лапането !!!!

66

Анонимен

преди 9 години

Абе ***, янките летят в космоса с руски двигатели, защо русите да не дълбаят земята с японска техника?!