34

Янукович

преди 9 години

тик-тактик-такИде Майдан за джудженцата...

33

Анонимен

преди 9 години

Добре,че Навални е руснак и всичко това се случва в Русия.Ако беше американец и се опитваше да направи такива протести в САЩ,там съществува поправката Патриотичен Акт,затова и не си поплюват много-много с такива като Навални на американска територията.Както мирните демонстрациите в Ню Йорк в подкрепа на Фъргюсън, полицията изпоарестува няколко стотин души и толкоз.Та затова Навални да се радва че е в Русия,щото иначе ако беше в друга държава,направо в Гуантанамо или лагер в Полша.

32

Анонимен

преди 9 години

Тълковен речник на руския език:Олигарх - Все още не осъден крадец на едроОпозиционер - Вече осъден крадец на едро

31

НИКОЛОВ

преди 9 години

До ИВАНОВ : До ИВАНОВ :Няма значение какво ще ми напишеш !!! Фактите са неумолими !!! Както се провалиха до 1990г. с тяхното "величие",агресия и самоизолация ,така ще се провали и Путин с тази агресия и самоизолация

30

Анонимен

преди 9 години

КАКВА СЕНЗАЦИОННА НОВИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И НА КОЙ МУ ДРЕМЕ????

29

на Манежния площад

преди 9 години

Нека да пуснат привържениците на Навални да демонстрират на Манежния площад пред Кремъл. Тъкмо чистачите ще имат достатъчно *** за метене.

28

Анонимен

преди 9 години

до 35: Има Путин няма Навални, има Навални няма Путин !

27

НИКОЛОВ

преди 9 години

До Анонимен : Убийците на Стоян Балтов избягали , защото в България правосъдие раздават и изпълняват СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ПУТИН, обявили се за "социални" и "национално отговорни", но ПРЕДАТЕЛИ !!!

26

Учителя

преди 9 години

"Тая гад трябваше... без съд и присъда... с един куршум в тила..." - Точно за това си мечтаят другарите русофили - да се върне Сталин (в образа на Путин) е... явно скоро и това ще стане...

25

g

преди 9 години

има човек има проблем няма човек няма проблем!!!

24

НИКОЛОВ

преди 9 години

ЕТО ЗАТОВА РУСИЯ , ПРИ ВСИЧКИТЕ ДОБРИ СВЕТОВНИ УСЛОВИЯ ЗА НЕЯ , СЕ СРИНА ОТ 2-РА ИКОНОМИКА В СВЕТА ПРЕДИ 20 ГОДИНИ , ДО 11-ТА ИКОНОМИКА СЕГА !!! Ако продължава с тази политика на МУТРА в световната политика , Путин ще доведе Русия до тежки вътрешни проблеми !!! Проблема на Русия не е външния свят , който я прие след 1991г., а Путин с негонвото КГБ-истко обкръжение !!! Ченгетата никога не са създавали нищо полезно , същото важи за Путин и Русия !!!Същото е и у нас - щом има провал значи има ченге

23

Анонимен

преди 9 години

Престъпник-опозиционер но в Русия не върви.

22

ЦРУ

преди 9 години

ЦРУ да праща снайпериста от Майдана, има още невинни за убиване, тоя път в Москва. МОже и другия ЦРУвец да пратят дето сваля еърбуси. Путин чака с пръст на ядрените ракети, и се чеши.

21

Анонимен

преди 9 години

Някакъв престъпник си разиграва коня, но в Русия закона се спазва. А видяхте ли по новините, убийците на Стоян Балтов избягали от Бг, били пуснати под гаранция Муахахахахахахаха..

20

оо боже

преди 9 години

Е какво от това ,че имало 18 000 които искали да го подкрепят? Москва е 10 млн. и тия 18 000 са нищо Огромна част от руснаците са недоволни не заради факта,че е осъден,а че присъдата му е малка Хубаво правят в Русия като тикат в затвора такива крадци А ние тука им ръкопляскаме и даже ни управляват Затуй ще се винаги деветата дупка на кавала

19

Анонимен

преди 9 години

Русия може само да се гордей с президент като Владимир Путин.

18

Анонимен

преди 9 години

Осъден е за финансови далавери и отклоняване на средства в ущърб на френска фирма. Нарушил е домашния си арест - разбира се че ще го арестуват.

17

Анонимен

преди 9 години

Путин е велик политик и държавник.

16

Венелин

преди 9 години

В Русия има ред и затова тази държава ще я бъде!Щом е нарушил закона - в затвора. Дали е опозиционер или обикновен крадец това няма никакво значение.В България осъдени убийци не са в затвора и никой не може да ги намери. Затова сте най-нещастните на света. Дори трохите, които ви подхвърлят евроатлантическите господари не могат да ви направят щастливи.А руснаците, които толкова плюете са си щастливи и въобще не са измрели от глад, както си мислите.

15

Анонимен

преди 9 години

Слава на Русия и Путин.