192

бг

преди 9 години

И на връх Шипка е имало глад.

191

v

преди 9 години

Русия не е никакъв червен звяр от Библията.Слепи ли са някои коментатори,когато антихристите са тези,които водят кампанията на омраза към Русия и света към ядрена война защото искат да сложат фалшив месия за"Бог".https://youtube/watch?v=ksoYR7dVyfM

190

Austin Powers

преди 9 години

Донбас ги чака голям глад тази зима.

189

x

преди 9 години

Защо започна медийната и политическа кампания срещу Путин ,а в момента срещу руския народ?Заради Крим.Но защо,нали Русия плащаше милиони за базите си на руската земя Крим подарена от Хрушчов на Украйна?Защото Русия е на пътя на Велик Неизраел и в добри отношения с иранците-мирна нация и сирийците водещи най-голямата в историята война срещу главорези и канибали-платените наемници на новия световен ред.Следователно "Русия трябва да загине",познато заглавие от миналото...за друга държава днес роб.

188

Анонимен

преди 9 години

За разлика от тебе аз съм чел библията, и никъде не пише че Русия ще унищожи САЩ или обратното. Единствено в откровението на Йоан пише че червения звяр който ще докара морета от кръв на земята ще бъде победен.

187

бг

преди 9 години

Кой е първият пътник дал интервю?

186

Austin Powers

преди 9 години

Колко е курса на рублата на черния пазар днеска?

185

бг

преди 9 години

Ако Русия не унищожи САЩ,то тогава Библията е лъжовно учение.

184

до 326

преди 9 години

А то Русия защото може да купи нови самолети затова използва самолети от преди 40 години. Хайде *** да се гръмнеш някъде. Самите руснаци си казват, че благодарение на Елцин и Путин целата им военна ядрена промишленост е безвъвзвратно загубена той ми говори за лаборатори и незнам какви си руски чудеса.

183

Анонимен

преди 9 години

Рублата ОБЪРНА тренда ама "виЙ от дИе дЪ знаЙтИ"."Повишението на цените приближава 10%"А основната лихва от началото на седмицата е 17%.Руснаците са "прецакани" .............. ама някой друг път.Завиждайте гладни ***.Вчера имаше снимка от пазар в Москва.Кило домати = 100 рубли (1,8$)Кило тиквички=100 рублиКило краставици= 150 рублиКило чушки = 100 рубли.Всичко СУПЕР ЕКСТРА качество.И това в един от най-скъпите градове в света.В София всичко е ДВОЙНО по-скъпо.Нека им е зле..

182

бг

преди 9 години

Аустин Тексас иска Русия да изплати репарации на Отоманска Турция за нанесени щети.

181

до 317

преди 9 години

***, вместо да пишеш врели некипели, по добре се заинтересувай как стоят нещата с атомните бомби. Кухи *** като теб си мислят че това са като обикновените бомби, правиш ги и ги буташ в склада а когато ти потрябват ги вадиш и ползваш. Ядрения заряд се състои от неустойчиви елементи които с течение на времето се разпадат. Този разпад разваля качеството на ядрената бомба и след 30 години тя не е в състояние да предизвика ядрен взрив, т.е. превръща се в *** бомба от радиоактивни материали.

180

бг

преди 9 години

Защо янките-наполеоновци имат 600 милияарда бюджет при условие че срока на годност на руските ракети е изтекъл през 2010-та година?

179

Анонимен

преди 9 години

До до бг 306Сащ не е проблем да бъде унищожен и Русия няма какво от това много а изгуби! Но не е това начинът! Ще е голем проблем за Европа обаче ако Русия изчезне! пп европейци пазете Русия!!!

178

бг

преди 9 години

Срока на годност им изтече през 2010-та година.........кой месец?

177

Анонимен

преди 9 години

До бгабе младеж янките имат 600млрд военен бюджет, а рашките 60. Чудят се как да вържат двата края ти за войни ми приказваш.

176

до бг 306

преди 9 години

И с какво Русия ще унищожи САЩ, с ръждясалите си бомби от 1980 година на които срока на годност им изтече още в 2010 година? Тестовете които правиха руснаците през последните 5-6 години с тези старотии ги принудиха да заявят, че е необходима бърза подмяна на целия ядрен арсенал до 2020 година. Сега виждаш сам, че и мъните изведнъж свършиха, а да подмениш 5000 атомни заряда ще струва колкото 10 руски бюджета. Руския ядрен арсенал се е превърнал в арсенал от мръсни бомби които не могат да избухнат

175

бг

преди 9 години

В Библията пише с кво - с хиляди огнени стрели.

174

Анонимен

преди 9 години

Парите свършват, наемниците в Лугандон стават нервни и кой ги знае дали няма да идат до Масква да питат "И ся ко праим?"

173

бг

преди 9 години

Папата ли изпрати бойни кораби в Мексиканския Залив?