145

Анонимен

преди 9 години

До Българин от Кримприличаш на *** от Крим

144

до 153

преди 9 години

С путински радиоточки като Боби е съвсем безсмислен всякакъв спор. Явно трябва да погладуваш и да помизерстваш като обикновен мужик, та да ти дойде поне малко разум в главицата.

143

Анонимен

преди 9 години

Във валутните и лихвени къщи и бюра в София отдавна предлагат бързи заеми с 50-60 % лихва на месец. Руснаците още не са пропаднали чак до там.

142

Миру мир

преди 9 години

До Berlin (оптимист)А дано, ама... първо трябва да излязат от феодализма, ама май там си им харесва...

141

Анонимен

преди 9 години

До МарксНа първо място Путин трябва да спре газът на еврогейзерите.и как ще стане тая работа бе ушанко? Все съм се чудил как може да сте хем 20г назад, хем 35г вляво във времето.

140

Анонимен

преди 9 години

До ПУТИНОВА ЛОГИКАколко и нагъл да е Путин, истината е, че САЩ стоят зад всичко това. Путин всячески се опитваше да се противопостави Украйна да влезе в НАТО и съответно да няма американски бази на неговата граница, за съжаление нещата по-скоро се влошиха отколкото да се подобрят... Само времето ще покаже...

139

Анонимен

преди 9 години

End of russia is here. sehr gut...

138

Българин от Крим

преди 9 години

Николай Свинаров наряза ракетите СС23, Путин вече подари Кърджали на Ердоган, не е нуждо на мучите по форумите! Сами си заслужавате съдбата, защото сте прости!

137

Монархист

преди 9 години

Всеки ден се появява по една преводна статия, в която се погребва Русия от някой ***, който е неграмотен журналист, но така като гледам Русия си е наред. Или дори и да не е наред, ще се оправи. Да му мисли оная държавичка отвъд океана, чиито подданици масово живеят на кредит и преди известно време завлече половината свят с измислените си кредити, кредитни агенции, кредитни рейтинги и др. подобни простотии... А да не отваряме дума за въображаемата война с тероризма и ислямска държава.

136

Дянков

преди 9 години

До Анонимен - "а на Раша колко и струва на ден войната в Украйна?"При 10% обезценка на рублата за 1 ден ли? :-)Така като гледам май цялата простотия ще им излезне поне $500 000 000 000 годишно... Едно по-зряло общество много би могло да направи с толкова пари, ама руснаците обичат да си играят на войници...

135

до 143

преди 9 години

Ами то в България в края на 1996 и началото на 1997 година лихвите по депозитите бяха 360%, ама това никак не и помогна. Та с тази сопа вземи и си я очукай по простата си глава.

134

Анонимен

преди 9 години

Няма изход освен да спре да плаща в долари и всичко да се изплаща в обезценени рубли. Дълговете на Русия към западни банки са за около 400 милиарда долара и лесно може да ги изплатят в обезценени рубли без стойност.

133

Анонимен

преди 9 години

чета само глупости защото явно сте неподготвени по-добре не коментирайте колкото до русия и турция да духат супата

132

Berlin (оптимист)

преди 9 години

Дали няма най-накрая братушките да си седнат на жопите и да оставят света намира?!

131

Анонимен

преди 9 години

Рублата станА по 50 за лев, те, милите още вЕрват, че утре ще стане чудо и ще им платят..Е, приемам и бартер , водка и чер хайвер.

130

до До до дам

преди 9 години

Промили са ти мозъка

129

Путяфоб

преди 9 години

Не е лесно да си рублофил, ей. Тежка диагноза. Рублата станА по 50 за лев, те, милите още вЕрват, че утре ще стане чудо и ще им платят за ***...

128

Анонимен

преди 9 години

Сега е моментът Москва да спре инвестирането в западните икономики и започне да печата рубли - ще стопи спестяванията на олигарсите и по-дребните богаташи в местна валута, да увеличи пенсии и заплати на работещите. Така или иначе, пари във върхушката стимулират вноса на луксозни стоки, напълно ненужни на обикновения руснак. Така както е направил и Вълко Червенков през 1950 г. - печатане на пари, по-високи заплати и изгорели спестявания на монархо-германските ***.

127

Анонимен

преди 9 години

До ОО божеОО да и воина имат,която гълта ежедневно 100 млн. гривниа на Раша колко и струва на ден войната в Украйна?

126

Износ на Русия

преди 9 години

Ето ви и сайта с много точна статистическа информация за външната търговия на държавите по света. Данните за износа на Русия са за 2013 г. подреден по митнически кодове на отделните стоки (основно суровини). worldstopexports/highest-value-russian-export-products/2348