85

ужас

преди 9 години

До БългаринТази ваша русофобия докара българия до просешката тояга . Всеки ден се молите на ЕС да ви отпусне собсидии и как сте загубили от руските пазари и че турция ви мачка с дънпингови цени. Продадохте си заводите и енергетиката на западни компании а повечето от тях бяха построени от руснаците сега и един *** неможете да постройте , погледнете се на какво приличате после критикувайте. евтини гастербайтери на ЕС като бели роби сте станали . Не гледайте др. гледайте себе си . За Турция оле

84

do 86

преди 9 години

Путин не се е отказал. Това е натиск! Тръбата през Турция ще струва няколко милиарда отгоре на Русия.

83

Анонимен

преди 9 години

Прекрасна статия , всичко написано е истина ! Тиквоний ще моли в Брюксел като *** за някое друго евро обезщетение , но ще получи САМО потупване по рамото както обикновено ...

82

Анонимен

преди 9 години

Работете върху евтини алтернативни източници на енергия, вместо върху разни тръби за газ. България има потенциал. Този ресурс ще остарее до няколко години и ние ще останем с няколко тона желязо, по което няма да тече нищо, но ще плащаме МИЛИАРДИТЕ кредити! Не разбирам защо Борисов се натиска толкова за този скапан проект. Същият като Белене е!

81

Анонимен

преди 9 години

do 85! A dano bratko! Vij kato se mestish, da si vzemesh mecheshki kujuh i shapka ot lisichi koja! Inak riskuvash da ti zamrazni duparata!

80

Анонимен

преди 9 години

На тези ***, дори през ум не им минава, че българите може и да са усетили , че ги прекарват яко с този пАток и всъщност са доволни да се отърват от него .

79

Алтай

преди 9 години

Бойко е като инатливо магаре, пробва да тегли едновременно назад и напред

78

Пешко

преди 9 години

Яко търг:Стойнев - вряк, едно поколение заварчици; 400 млн лв загуби.Парапутин - кряк, 400 млн евро загубиР.Овч. - квииик, 600 млн евро загубиГоцко - квииик, да мине през НабукоПо форумите пък е квичене, слюнки пръскат, пяна излиза, сал Волень се чуди как да поибрикчийства на Ердоган инкогнито така.

77

Българим

преди 9 години

Да Бг е слаба точно колкото да спре великото начинание "Южен поток", което повечето българи считат за сила. Я кой можел да пребори мечката? отг. Крали Марко

76

Камен

преди 9 години

И после някой да се опита да ме убеди, че имало обективна журналистика в Русия. Изкарват го едва ли не ние роним сълзи за Южен поток и сме готови да се откажем от ЕС заради него :). А всъщност като изкараха договорите се видя, че икономическата печалба за България от този проект ще е клоняща към никаква, въпреки имагинерните милиони и милиарди дето ги говореше Путин. За разлика от тях обаче 9-те милиарда евро по европейски програми за следващия програмен период са си съвсем реални :)

75

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

НАШИЯТ ПРЕМИЕР СИ Е СБЪРКАЛ ПРОФЕСИЯТА ТРЯБВАЛО Е ДА СТАНЕ АКТЬОР - МНОГО ДОБРЕ ИГРАЕ ТЕАТЪРА ЗА ПРЕД НАРОДА. САМО, ЧЕ НАРОДА ВЕЧЕ НЕ МУ ВЯРВА. ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧИ С ЮЖЕН ПОТОК Е ПОКАЗАТЕЛНО. НЕ МОЖЕ ПРЕМИЕР ДА ПРАВИ ИЗКАЗВАНЕ, ЧЕ НЕ Е ЗАПОЗНАТ С ДОГОВОРА ЗА ЮЖЕН ПОТОК, КОЙТО Е СКЛЮЧЕН ПО ВРЕМЕ НА ПРЕДИШНОТО МУ УПРАВЛЕНИЕ. ПОЗОР ЗА САМИЯ НЕГО И БЕЗХАБЕРИЕТО МУ ЗА ДЪРЖАВАТА

74

А

преди 9 години

До БългаринПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА И ПУТИН ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО

73

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 85,Не Москва, а Белокаменна Масква Гарод Герой с Рубинена Звезда и Мумия на Площада - бъди истински съветофил, не се ограничавай само с една-две ***

72

Анонимен

преди 9 години

85 то се видя в Брисбейн ка се съобразяват и честно казано не мога да разбера теб по точни какво те интересува Москва ти руанак ли сиОдисей 1

71

Българин

преди 9 години

до 46 руснаците няма да избягат от Бг защото тук им харесва. А относно техните политици, те нямат място в Бг. Руските олигрхични интереси не съвпадат с българските. То не беше ли сталиниски терор през 45-та то не бяха ли празни идеологии и после изгубеното бъдеще и всичко това дойде от Русия. Сега приципа на българите е да се обичаме, но отдалеч и по нашите правила, щото иначе няма управия с руската мечка.

70

финансист

преди 9 години

Ако този проект беше толкова важен и печеливш Путин никога нямаше да се откаже от него . Явно има нещо , което Руснаците си знаят и сега се правят на велики. България спечели в едно , спряха Руските рушвети , които развращаваха политическата система у нас . Вижте само как Волен Сидеров се пеняви денонощно в защита на Руснаците , ми спират парите затова . Румен Овчаров и компания не могат да спят от мъка , защото и за тях спират парите . Това е истината . Апропо защо 30-40 г. няма АЕЦ Белене .

69

Анонимен

преди 9 години

До всички русфоби: цял свят се съобразява и ще продължи да се съобразява с МОСКВА.РУСИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА.Дали ще стегнем куфарите и към Русия - може - защо не. А политиката на България е ГИБЕЛНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Може да се тръшкате колкото си искате , на това е ИСТИНАТА!

68

имаше нещо такова

преди 9 години

"Масква сльозьй не верить"

67

Москва не вярва

преди 9 години

До АнонименБензина падна с 20-30 стотинки, което никак не е реципрочно на спада му на едро на световния пазар. А парното намаля ли? Не. А цените на стоките намаляха ли? Не. А водата намаля ли? Не. А ток? Не. Напротив, увеличиха се! А във всичко това се калкулира цена на газ и петрол, които намаляха на половина в света.Фандъковна, къде е намалението на парното от спада на цените на газа?Соф. вода, защо сметките за вода са ми сякаш захранвам яз Искър и Рилския водопровод, а не те чешмата ми?

66

Иван

преди 9 години

До Българин"то си знаем кой донесе мизерията и терора през 45-та, щото много ги обичаме"Така де, под крилото на чичко Хитлер сме живеели добре.Колкото до СССР през 1944, тогова (и чак до 1956) начело бе един грузинец. Казват че е бил едноличен диктатор, така, че оплакванията към Грузия. Руснаците също пострадаха от този диктатор.