21

Божо

преди 9 години

Всички диктатори тероризират народите си "в името на народа" !!! *** избива руски войничета в Украйна "в името на народа" !!! ким севернокорейски учи децата да не ядат много "в името на народа" !!! А всъщност са се вкопчили във властта и смятат вечно да тъпчат поданиците си "в името на народа" !!! Ако Русия беше прекрасно място за живеене, нямаше да е нужно да убеждава в това съседите си с танкове !!! ГНУСЕН путлеризъм, ще докара нови злини на Европа !!!

20

Сашо

преди 9 години

До вещицата колкото до външния дълг на Румъния, да гладуваха, да изплатиха го, НО сега имат ПО ГОЛЯМ отколкото при Чаушеску, а руснаците ако не изнасят енерго ресурси са за никъде, природните богатства не стават за ядене, ако не ги продаваш така че не ми ги хвали много тези руснаци защото рублата е загубила около 30 процента от стойността си.

19

Божо

преди 9 години

другарю, амет, новият Хитлер се е родил и в момента диктаторства на високи токчета Русия !!!

18

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ПРЕСТАНЕТЕ ДА ДРЪНКАТЕ САМО ГЛУПОСТИ. НЕ ВИ ЛИ Е ЯСНО,ЧЕ РУСИЯ НЯМА ДА КЛЕКНЕ НА КОЛЕНЕ ПРЕД САЩ И ЕВРОПА. МОЖЕ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ДА СА ГЛАДНИ, НО МНОГО БЪРЗО ЩЕ СИ СТЪПЯТ НА КРАКАТА. КАК БЕШЕ ПРЕЗ 1986 ГОДИНА В РУМЪНИЯ - ПОСТОЯХА ГЛАДНИ, НО ЕДИНСТВЕНИ ТЕ УСПЯХА ДА СИ ИЗПЛАТЯТ НА 100% ВЪНШИЯ ДЪЛГ. ТАКА,ЧЕ НЕ ГИ МИСЛЕТЕ РУСНАЦИТЕ, ТЕ ИМАТ ПРИРОДНИ БОГАТСТВА, ГЛЕДАЙТЕ КАКВО СТАВА В БЪЛГАРИЯ!!!! СКОРО ЩЕ РАЗТУРЯТ И АРМИЯТА НИ И ЩЕ ДОЙДАТ АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЙНИЦИ ДА НИ ОХРАНЯВАТ, А ЗАПЛАТИТЕ ИМ КАКВИ СА

17

Анонимен

преди 9 години

Гадни ***, ***!

16

Анонимен

преди 9 години

do 16: Bojo qk si! Mnogo tochno i realno si go napisal! No edvali platenite trolove ot Ataka taka mislqt, koeto tqhno mnenie e bez znachka!

15

амет

преди 9 години

Русия беше безкрайно търпелива към извратената политика на двойните стандарти на запада и америка.Западните политици,украйна,америка и канада узакониха съвременния фашизъм в лицето на бандеровците от техния мегдан.Крайно време беше Русия да скръцне със зъби на болните самодостатъчни западни политици,защото няма да е далеч деня,когато от така наречената западна демокрация ще се роди новия хитлер.

14

Анонимен

преди 9 години

Няма как да прекрояваш граници самоволно и да анексираш територии само защото народът на една суверенна страна иска друг път на развитие, което си е негово право и в същото време да искаш добри отношения със запада! Русия няма как да спечели това противопоставяне, Путин лъже собствения си народ с пропаганда, но това няма да трае вечно защото руснаците обедняват все повече. Русия може да разчита само на рекет с петрол и газ! Нищо друго не се произвежда в тая изостанала страна.

13

Анонимен

преди 9 години

Rusiq, shtom iska da e partnior s Eurpoa, da manni VIZITE!!! A ne da povtarq greshkite na ***!

12

Божо

преди 9 години

Русия само ще спечели от намаляване на цената на горивата и от обезценяването на рублата ! Русия само ще спечели от избиването на украинци и руснаци ! Русия само ще спечели от спирането на интернет ! Русия само ще спечели от изпращането в затвора на предателите на *** ! Русия само ще спечели от охолния живот на дечицата на кремъл ! Русия само ще спечели от премахването на гадните ***, персеиди и всички останали европеиди ! Русия само ще спечели, ако загуби ! ГНУСЕН путлеризъм !!!!!!!!!!

11

Анонимен

преди 9 години

Посланикът на Сърбия в Москва Славенко Терзич: "Позицията на Сърбия е такава, че тя не иска да се присъединява към санкциите срещу Руската федерация. Същевременно Сърбия води преговори с ЕС, които, както изглежда, няма да бъдат леки и прости. Сърбия наистина ще трябва постепенно да съгласува позицията си с тази на ЕС по различни международни въпроси".Ще трябва, това е. Коментирайте, господа руски лакеи. Братята сърби май и те искат в Европа, не в Азия.А този на снимка изглежда рядко *** човек.

10

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Да живее моста между Европа и САЩ!!! русия е страна от третия свят и трябва да бъде третирана като такава. Да живеят ЕС и САЩ, долу евразийския съюз и русия!!!Да живеят Меркел и Обама, долу лукашенко и путин!!!

9

Айдук

преди 9 години

Жалко,че ние нямаме министри като Лавров .

8

Даниел

преди 9 години

Лавров що не вземе да си набие в главата, че СССР умря и повече не могат да се правят на императори. Запада не му пука кой ще управлява в Кремъл, но Русия/СССР няма никакво право да казва кой и как ще се развива. Време е това да си го набият в глупавите кремълски глави. Ако не го проумеят, толкова по-зле за тях, още повече ще затънат в собственото си блато.

7

Анонимен

преди 9 години

Г-н Лавров,фразите са:в Украйна правителството извършва геноцид и етническо прочистване-повтарят се истерично до припадък на опонентите.

6

Циганин

преди 9 години

Статията е поднесена не много добре -ако не се каже под стил "клякане пред американизъма" ширещ се по нашите медии )С една дума - САЩ вече една -две години иска да смени Путин защото не може да го дресира като "Роската и ко" да е послушен на указанията на Вашингтон и реши да действа в Украйна . Искат американците да създат "Майдан" пред Кремъл за свалянето на Путин -но май нещо не се изчислил всичко и Русия е ядрена държава и Путин не е бъзльо кат Янокович -няма накъде да отстъпва .

5

анализатор

преди 9 години

Ако всички икономически теории и правила се спазваха от САЩ , при това безконтролно печатане на пари от ФЕД и 17,4 трилиона долара дълг ,тази страна трябваше отдавна да е в рецесия и фалит . Спасява я само че долара е приет като международна платежна единица на борсите при търговията с петрол и производните им . Но все някога и този балон ще гръмне.

4

Цар и Град

преди 9 години

Лавров е честен... Истината боли! Европа се е навела със задни части към САЩ, а ние сме най-отпред... ПреЦедентът ни *** има амбиции!

3

Анонимен

преди 9 години

ТОВА ИЗКАЗВАНЕ ТРЯБВА ДА СТОИ НА ПЪРВА СТРАНИЦА ПОНЕ НЯКОЛКО ДЕНА ЗА ДА БЪДЕ ОСМИСЛЕНО ОТ ЗОМБИРАНИТЕ *** И НАШЕНСКИТЕ И ЗАПАДНО ЕВРОПЕЙСКИ ПОЛИТИЦИ,ЗАЩОТО В ТОВА ИЗКАЗВАНЕ НА ЛАВРОВ СЕ СЪДЪРЖА ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА СИТУАЦИЯТА В ЕВРОПА И ПО СВЕТА

2

Анализатор

преди 9 години

От всичко губи Европа .Русия вече за два сезона пренасочи пазарите си и към Китай за износ нагази петрол и внос нахранителни стоки - месо,зеленчуци и др.от Венецуела,Аржентина,Бразилия ,Индия и др. Въпрос на време е новият икономически блок БРИК да се разрасне , но и да премине частично във военен. Безконтролното печатане на долари от ФЕД трябва да спре, необходима е нова международна платформа /борса / за търговия с петрол ,газ и произ. им продукти при която разплащането да не става с долари.