53

eve1

преди 9 години

Дано не свърши накрая пак с масови протести и самозапалвания,че историята с Бойко премиер е съвсем прясна и незабравима!

52

Анонимен

преди 9 години

Разбрахте ли сега, че Волене е единственият честен и последователен политик, който милее за народа. Тия са сбирщина от агенти, интриганти, далавераждии, които се наредиха да лижат онова на Мутрата за някое и друго топло местенце.

51

б

преди 9 години

абе тия и скат много го плюха Борисов постоянно години наред и даже сега преди изборите,ама гледам и те обърнаха палачинката паляци са всички шнур за сички политици

50

Анонимен

преди 9 години

2009 г. Въпрос в една ТВ към В. Симеонов: - Защо напуснахте Атака? - Защото Волен Сидеров подкрепи Герб! Ами сега?! Енчев докато не се спомина Мишо Бирата започваше предаването си с ,,Ало, Ваньо, ало - здрасти....!

49

Българин

преди 9 години

"ГЕРБ и Патриотите са пред подписване"Те пък едни патриоти... Да ти "умре коня" от такива родолюбци. Боко да ли знае какви хули ,какви гадости се лееха срещу него от "патриотичната " телевизия СКАТ ?Трябва малко достойнство все пак .Не на власт на всяка цена.

48

Анонимен

преди 9 години

Ха честито на всички булки и млодоженци, които ще лапат от баницата, доразпродавайки и последното, което е останало от България!

47

ТТ

преди 9 години

Ако тия от снимката не изпълняват това заради което ги избраха хората ще са 100% политически трупове, по-зле и от атаката.

46

ТТ

преди 9 години

Фанатизираните атакисти яко налазиха. Сега е техния момент за лаене. И като добавиш и традиционно скептичния Българин ... картинката е толкова предвидима, че няма как да бъде повече. Изчакайте бе, какво ще ви коства? Айде като сте много отворени кажете кой да състави правителство и по-важното КАК да го състави.

45

Анонимен

преди 9 години

Кокошки

44

БГ

преди 9 години

ЮРУШ са *** на хидроинженера!За админа пояснявам: *** е специфична и много отговорна длъжност в Османската империя!Да живее България!

43

Анонимен

преди 9 години

То има ли някой там да става за министър? Колко изкара Балевски като председател на ОС в Бургас и защо?

42

До Анонимен 34

преди 9 години

Съставянето на правителство от БСП + ДПС не беше проблем за тогавашното мнозинство както е проблем за сегашното. Проблем беше самото откриване на Народното събрание понеже ГЕРБ беше най-голямата парламентарна група и не искаше да присъства. АТАКА само попречи на Борисов да предизвика предсрочни избори - и добре направи! Сега тока щеше да е друга величина, земята щеше да е вече разпродадена на чужди лица, а най-голямата мадраса в Европа нямаше да е само проект, а реалност в София. Трябва да му целувате ръка на Сидеров, ама сте загубеняци, затова добре си го избрахте сега Борисов, халал да ви е!

41

Анонимен

преди 9 години

Патологичният фронт! Нищо не искат, само да са там. Вярно е било, че са фронт за спасение на Бойко! Обрулиха и няколко % от и без това обрулената БСП. Видно от репортажите на Смрад от селските райони, където баламосват лелки с плетени вълнени елеци и чичовци с дочени ***, натъпкани във вълнени шушони и с гумени ***.

40

Аспарух

преди 9 години

Разделиха тортата...жалко, че сметката отново ще е за народа...всеки народ си заслужава управлението!

39

До 35

преди 9 години

Стайното цвете увехна като препикано мушкато, а *** му платени писачи както и десетината павиани около него в парламента скоро ще останат без доходи и ще се разбягат.

38

Анонимен

преди 9 години

До комунистBALGARIA SHTE ZATAVA VSE POVECE I POVECE.GRABENA OT KOMUNISTI,OT SEDESARI,OT ZAR I SIE.A SEGA I HAIDUKA OT BINKA.BOGE DOKOGA BOGE SHTE STRADA TOZI NAROD

37

Тео

преди 9 години

Искам да попитам някой от бившите т.нар. Протестъри - "За това ли скачахте и за това ли беше #Dancewithme?". Пожелавам на България всичко най-добро, но от умерен оптимист преди 5 години в момента съм песимист. Тези върнаха държавата години назад. Малко останаха и можещите и честни в България. Единствено мога да им пожелая успех, и дано сегашното управление е по-добро от предното на ГЕРБ.

36

Анонимен

преди 9 години

Не знам хора... като гледам какво става предстои следващото поредно правилтество със само представителни фукнции...

35

vesko02

преди 9 години

Пред подписване?Женят ли се?

34

5548

преди 9 години

Браво !Така тр. да се държат всичките ни политици - отговорно , с любов към страната и сънародниците си ! Всъщност това се отнася и за нас !