6

Анонимен

преди 9 години

Усещам, как след една седмица търсене, шведите ще станат за смях, след като се окаже че са хвърлили един куп пари в морето и обществеността почне да подозира, че ги правят на зелен хайвер с *** точки, хи хи...

5

Анонимен

преди 9 години

Е и кво ся?От тази поръчкова статия разбрахме, че руснаците са сатаните на света, а другите са света вода ненапита!

4

Анонимен

преди 9 години

Колко държави бяха нападнати от САЩ след края на Студената война? В колко от случаите дори не беше обявена война, нямаше смислени доводи и предпоставки? Кой се завръща към похватите от Студената война тогава? САЩ продължават с похватите от студената война - тотална дестабилизация в ключови региони от света.

3

тя

преди 9 години

Русия е сама и е много естествено да разполага със силна армия и съвремено въоръжение за да респектира такива като Америка и Англия, които се опитват да командват цял свят , но само Русия немогат и това ги вбесява!

2

Анонимен

преди 9 години

Забелязването на подозрителен обект край шведския бряг показва, че Русия се връща към похватите от Студената война.***Podoben obekt be zabeliazan i u Iskaro, koeto ne go pravi avtomatichno ruska podvodnica. Zatova pyk takiva akcii i nedokazani porychkovi vestnikarski draskanici sys sigurnost shte dovedat do nova "studena" voina.

1

Анонимен

преди 9 години

През 1984 г. е имало същия случай край бреговете на Швеция.Тогава Адропов на въпроса на шведите за т.нар руски подвовници отговаря просто и ясно - " Ами вземете и ги унищожете " - явно подсказвайки, че подводниците хич не са руски, а някой друг мъти водата там...