29

дам

преди 9 години

хаха атакистчетата газ пикаят , за жалост няма южен поток , за да го пренасят .По добре фронт за спасението на Бойко , от колкото златен пръст и слуга на Местан.РБ имат два дни да се извенят на Борисов и да го подкрепят , ако не остават опозиция с БСП и ДПС , Батака не ги броя за партия , те са сбирщина продажници

28

РАТНИК1936

преди 9 години

Най недоволни от евентуално споразумение между ГЕРБ И ПФ ще са братушките на север и техните слуги у нас,и разни многознайковци които се подвизават като мишки из форумите и само плюят,без да са наясно от къде идва заплахата,щото всички знаете че Ахмед Доган бил глава на подземния свят а той е творение на руските тайни служби,както и червените парцали от Атака....

27

Анонимен

преди 9 години

И патриотчетата, които всеки ден оплюваха Борисов, сега се наведоха заради мазния кокал. Смешковци

26

ОМГ

преди 9 години

Абе какво мрънкате...Нали трябва да се създаде правителство... Нормално да има сближаване с Фронта...и отделно е много добре,че искат хората на Симеонов да махнат плоския данък,който е в услуга само на богатите,както и че не искът ДПС във властта.

25

Анонимен

преди 9 години

Щели да изолират ДПС. Смях, ама голям смях. Една каруца народ заедно с коня и те барабар Петко с войводите. Измислени патриотчета разни.

24

смях

преди 9 години

ГЕРБ вече имат подкрепата на ПФ и на ББЦ , ще бъдат подкрепени и от АБВ , тоест реформаторите ако продължават да се правят на интересни ще останат в опозиция с ДПС , Атака и БСП ....Ще е много смешно като гласуват ънблок с депутатите от БСП и ДПС , срещу които толкова много се възмущаваха .

23

Мартин

преди 9 години

Господи защо си ни забравил ? Защо и акъла на агнетата взе ?

22

Анонимен

преди 9 години

STIGFA S TAZI OTREPKA SIDEROV!!!! NA MUSHKATA SA DRUGI NE POMALKI BOKLUCI V LICETO NA SIMEONOV I KARAKACHANOV.DA NE ZABRAVQME CHE I NAI OPASITE MUTRI V BG ZA VSIICHKI VREMENA-CVETANOV I BORISOV SASHTO SA V BARKOCHA.

21

Анонимен

преди 9 години

Колко прав се оказа Волен Сидеров, а всички го обвиняваха.

20

Анонимен

преди 9 години

Най-големите лъжи-патриотите били националисти. По-скоро доносници и комунисти.

19

Браво

преди 9 години

ПФ имат горе долу сходни резултати с РБ , но за разлика от тях не се опитват да чупят ръчички.Казаха точно и ясно , не искат ДПС във властта и никакви министерства за тях .За разлика от Атака които се гушнаха с ДПС и година и половина ги крепяха на власт , ПФ казаха искаме българи да управляват България , не искаме ДПС във властта , не искаме и постове .С две думи на следващите избори ПФ ще имат около 10% , заради отговорната си позиция.

18

Rad

преди 9 години

Със сигурност бих повярвал и дал гласа си за Местан, но никога за тия измислени патриоти лъжци и *** на гербавите ченгета.

17

Анонимен

преди 9 години

Екстра. Реформаторите са банда мушмороци...Несериозни са и будят едновременн смях, съжаление и отвръщение...

16

Анонимен

преди 9 години

Националисти задържително трябва да има в правителството! Това е единственият начин да се спре вциганясването и ислямизацията на Държавата. ПФ има в програмата си записано детски да се дават само до второ дете и помощи да се получават само срещу положен труд. Дано да успеят да реализират тези неща, иначе загиваме... И не са толкова крайни като Атака, което всъщност отблъсна много хора от нея. ПФ трябва да влезе в управлението.

15

Анонимен

преди 9 години

Волен се оказа прав за тия продажни доносници от псевдопатриотите. Всеки ден плюеха по Бойко по СКАТ, а сега си врътнаха задната скорост. Смешници жалки.

14

срам и позор!

преди 9 години

Пълен позор за т.нар. Патриотичен фронт и герберските слуги Валери Симеонов и Красимир Каракачанов /агент Иван от ДС/. Сега как ще обяснят на избирателите си, които нагло излъгаха, защо правят коалиция с ГЕРБ и Борисов, когото плюеха, и който беше изгонен от народа с камъни и самозапалвания? Валери Симеонов и Красимир Каракачанов да кажат как ще бъдат в коалиция със слугите на ислямиста Ердоган - Корман Исмаилов и Касим Дал от т.нар. Реформаторски блок? ПФ е поредния позорен фалшив политически проект - еднодневка, който излъга хората, които гласуваха за него.

13

Анонимен

преди 9 години

Е-и-и, че сладка тази власт!! ПФ са като Полегнала Тодора. За 4 часа полегнаха и склониха главичка. Кратун и кратунковците са обещали топли местенца и лапкане, а "лидерите" на ПФ от кога чакат да се наместят за да "оправят" електората. Да ни е чеснито!

12

хаха

преди 9 години

Най-малко някой може да го интересува какво точно е казал Сидер Ага. Крепителя на ДПС, най-големият продажник и фес в настоящия парламент трябва да е изолиран от всякакво управление докато съществува.

11

13

преди 9 години

*** Симеонов и Каракачанов се продадоха много лесно и много бързо на Бойко Борисов. Позор за тези двама ПСЕВДО патриоти !

10

Анонимен

преди 9 години

Айде давайте да оплюем и ПФ както си го можем само ние българите.И после що ни управлява ДПС.Излиза ББ и казва,че е готов да поеме отговорност за страната и се почва-тиква,мафия,лаком за власт.Излизат ПФ с ясни позиции и напълно смислени искания за спасението на държавата и почваме....Абе напред с тъпотия и мизерия