254

SOLO

преди 9 години

До Барт ВейдърREIGAN OTDAVNA IZGNI V ZEMJTA,KAKTO I NEGOVATA TEORIA

253

Анонимен

преди 9 години

Хм.Вярата е сложен психически процес,който или е правилно отражение на реалността или е заблуда.Да вярваш,че като стъжниш живота на двестатина милиона човека в случая руснаци ,ще направиш света по-хубаво място за живеене за мен е самозаблуда.САШ и ЕС за мен генерират заблуди,което е опасно и прекъсва креативната причинно следствена връзка между събитията.Простичко казано сега можех да си пия питието на Марс,ако тъпите *** на тази планета не се държаха като шебеци.

252

Анонимен

преди 9 години

Американската печатница прави последни напъни преди идващата година юана да я отнесе...по прогноза трябваше още тази, *** китайците се забавиха малко.

251

US пилот

преди 9 години

До SOLO 357Първо в летището на Прищина стигнаха няколко стотин руски войници,коитобяха там в Сърбия по един договор за спазване на примирието в Юговойнатате направиха марш на скок до летището и когатот Русия поиска да им изпратиподкрепления,оръжие и храна,самолетите трябваше да прелетят над някоястрана , но никой не ги пусна,Румъния,Унгария и БГ.Така че не се чуди!

250

Анонимен

преди 9 години

До ИвановБъркаш за Путин, че го управляват $ печатарите, защото ако беше така, до сега Русия нямаше да съществува в сегашната си територия. Печатарите се увеличиха с още двама (РУСИЯ и КИТАЙ) и старите печатари ги страх да не ги изхвърлят от пазара.

249

Анонимен

преди 9 години

Ало Китайците - следите ли пазара?трилион $ хартия срещу петрол !Сделката на десетилетието! (шшшт тихо - само *** да се не откажат от доларите...)

248

Иванов

преди 9 години

До Анонименнауката която познаваш е манипулация! /лъженаука/но от това, че нещо е грешно, не следва ,че друго е правилно! /аргумент от незнание/ - а аз мога да ти докажа че не е правилно :(

247

Барт Вейдър

преди 9 години

До SOLO 349Бе те и теб те свалиха от екран ,ама ти тролиш на воля тук.Точно за това тиказвам,че може да има продължение на Междузвездни войни с които Рейгънпобеди Империята на злото/СССР.Сега Империята е по малка/РФ и ще станепо лесно.Може и теб да поканят да се снимаш в него !

246

SOLO

преди 9 години

До US пилотEI PILOTA,MNOGO SI OTVOREN BE,KAK TOGAVA RUSKATA ARMIJ PREVZE LETI6TETO PRI6TINA V KOSOVO,TE DA NE BI DA SA NEVIDIMI 6000 DU6I I TEJKO VAORAJENIE,4ETI MALKO BE

245

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 351"голяма работа" е много повече от Абсолютна стойност на "инфантил" !!

244

Анонимен

преди 9 години

ей те сега е момента да се обърне зелената тоалетна хартия в суровини!

243

Иванов

преди 9 години

До Анонименние имаме нужда от вяра защото сме ограничени!Това е част от манипулцията!ние не можем да поемем цялото знание, дори и да имаме възможност, защото сме ограничени! /от тук се доказва неизбежността на манипулацията в която живеем/ Затова, за да живеем чрез ограничената си представа за реалността /коридор на реалност/ в неограничената реалност, имаме нужда от ВЯРА - именно за да приемаме, че коридора на реалност който следим виртуално, е самата реалност!

242

Анонимен

преди 9 години

Вярвам за да мога да разбера.Свети Анселм Да се спори кое е първо вярата или знанието е като да се спори за яйцето и кокошката-разликата е само в произнасянето на думите.

241

SOLO

преди 9 години

До Барт ВейдърGOLJM FANTAST SI DART VEIDAR ZATOVA I SI V KINOTO NE V REALNIJ JIVOT,A I DO KOLKOTO SI SPOMNJM,OTDAVNA TE SVALIHA OT GOLEMIJ EKRAN,KASA PRAVNUTZITE

240

Шоп

преди 9 години

До Тервелако сърбия искат да купят Миг-29 ние сме щели да ги спре?на какво основание?----------------Ние не можем да им забраним да си купят, но няма да им дадем разрешение да минат през нас и за това не дължим никакво обяснение. Това е оръжие и щом сме преценили, че е срещу нашите интереси, забраняваме прелитане и точка. Да се пробват през Румъния, или през Турция. Хуманитарни грузове може - одеяла, палатки, едно-друго...

239

US пилот

преди 9 години

До Тервел 336Къса памет ли имаш или избирателна,не помниш ли че руснаците се молехада прелетят над БГ когато не бяха в НАТО и българите не ги пуснаха.Всеки превоз на оръжие в чужда държава ,трябва да се декларира и със договор дапрелети или мине през нея !Ако не си чул да ти кажа,че много руски военнипроизводители на оръжие са подложени на санкции и не могат да минават презтериторията на ЕС, та да ти отговоря има санкции и БГ ги спазва !

238

Иванов

преди 9 години

До АнонименБлагодаря, ти сигурно си голяма работа, но за гоолямо съжаление с нищо не си го показал още :)))

237

SOLO

преди 9 години

До хе хеTOVA V KOI FILM GO GLEDA BE PI4

236

хе хе

преди 9 години

Най-големият производител на метан в света - САЩ !Най-големият производител на петрол в света -САЩ !

235

Барт Вейдър

преди 9 години

До SOLO 326Голям фантазьор си ,Добрия Чичо Сам е хванал в доларовия капан за мечоциГолямия Източен Мечок и ако мечока иска да ходи трябва да си прегризеедната ***.Няма никакви шансове за мечока,много е изтощен само за 6 месецаот финансовата диета която му предписа Добрия Чичо Сам !Най много да се разцепиФедералната му Бърлога и там да влезе Източния Жълт Тигър с дръпнатите очички!