33

Сандо

преди 9 години

а запада гледа и роптае за украинският пазар и да тури една *** на Русия - цената не е от значение, особенно ако я плащат други

32

Анонимен

преди 9 години

Njama strashno! Prosto poreden prinos kum zapadnite "tsennosti", stranno zashto, vse poveche priemashti oblik na fashizam - zloveshta doktrina. A vcera Evropejskijat sajuz - EU-Bruxelle gordo objavi che dava 500 000 000 evro pomosht na pravitelstvoto na Ukrajna. Taka fashistite shte mogat po-efikasno da rabotjat- da ne hvurljat izbitite v obshti trapova, kakto sa praveli djadovtsite im na Babij Jar - gen, hor, gen! Uzjasjavasht gen!

31

Анонимен

преди 9 години

Майките им са се събрали бе ***!-------------- Сериозно ли? Добра фантазия имаш...защото никъде не пише, че са се събрали майките им. Я сега да докарат 12 годишните си дъщери, да се види колко са изнасилени?

30

Анонимен

преди 9 години

На облъчените соросоидчета истината им се види нереална а?Вижте се колко сте се отдалечили от действителността!

29

мм

преди 9 години

>> Сериозно ли мислиш, че са имали време да изнасилват,тези неща ЗА СЪЖАЛЕНИЕ винаги стават при война, не зависимо дали това са американските наемници, руснаци или араби.Но това, да обиждаш жертвите, да ги набеждаваш без минимална информация за случилото се да имаш:1) си ***/пубер който не е може/иска да мисли2) или, по вероятното, платен драскач, каквито много са се навъдили

28

Анонимен

преди 9 години

*** налага тотална цензура на руските медии така мислете малко като превеждате нацистки измислици

27

Анонимен

преди 9 години

В момента само в моргите в Донецк има около 400 неидентифицирани трупа-------------- Обикновено в моргата телата ги докарват познати, така че ако са неидентифицирани, сначи са на руски наемници, които или никой не познава или не са искали да кажат, че са руснаци.

26

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 31 и 30На черно бяло не можеш каза! Майките им са се събрали бе ***!Тия фашисти там там кога са се били? Само отдалече обстрелят кварталите - и беж да изнасилват!

25

До до ММ

преди 9 години

А ти сериозно ли мислиш, че има кой знае каква разлика между руските и украински военни или които и да са по света? Войните водени до сега доказват, че разлики почти няма включително и в това което правят с местното население без значение дали то е мирно или не толкова. При водене на военни действия не страдат само войниците и семействата им а и много други хора. Жалко е, че се правят такива неща в днешно време. Войната не се е променила много от кръстоносните походи до сега все си е война!

24

Анонимен

преди 9 години

и нямало фашизъм а?

23

Анонимен

преди 9 години

Една жена когато е изнасилена не се събира на групи и не вдига врява да разберат всички. Това е първият случай който чувам, изнасилени жени да се държат така. *** и подлостта на руските роби вече удря дъното.

22

Анонимен

преди 9 години

До мм Сериозно ли мислиш, че са имали време да изнасилват, при положение, че там боевете не са спирали за минута? Това не е руската армия в Чечня, където си отвличаха момичета от домовете и ги изнасилваха по поделенията. Това с изнасилените рускини е пълна бутафория.

21

Анонимен

преди 9 години

Интересно Прошенков какво прошение ще отправи сега.

20

Анонимен

преди 9 години

Щом *** пуска тази статия, значи запада започва да притиска Киев. Най - вероятно за да ги накара да клекнат за газовата сделка без да поставят условия. Нали, *** ;)

19

до20

преди 9 години

"Фашистите са диваци и варвари"!"Откъде ги намерихте тези "фашисти"след като на изборите в Украйна т.н."крайно десни спечелиха само 2 %.Ако Украйна всъщност не съществува като нация и държава - как тогава може да се твърди, че националистите са толкова силни" ?Приятелите на Путин в ЕС са именно крайно десни партии и политици като Марин льо Пен. С коя точно част от тялото си мислете?

18

Анонимен

преди 9 години

Да видим ко ще каже Меркела и Хобамата. Някак прилича на Одеса

17

Анонимен

преди 9 години

Тези, които убиват без причина а за удоволствие нямат род и родина.

16

Българин

преди 9 години

КОГА НАЙ ПОСЛЕ ТАКИВА НОВИНИ ЩЕ СА ОТ БЪЛГАРИЯ ,,,, ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ТОВА Е СПАСЕНИЕТО НА СТРАНАТА....

15

мм

преди 9 години

>> Събрали са няколко местни платени ку*ви да правят театър.на *** у г.а дето те е изс.ал, а иначе какво да кажа, отварят се очите на хора, дано издържат руснаците

14

Шоп

преди 9 години

Погребаните са мирни рускоговорящи от путлеровата армия, които са си карали отпуската в на курорт в Донбас.