93

до 112

преди 10 години

Защото Волен се продаде и направи коалиция с уж омразното си ДПС...

92

Анонимен

преди 10 години

Извинете EVN и Енерко Про... а от къде допълвате тази загуба?От заплатите си ли???Ако това е истина трябваше да фалирате до сега

91

Сашо

преди 10 години

Илияна Стефанова от EVN България посочи, че технологичните разходи на компанията са 10,5%, но признати от регулатора са 8 на сто. Стефанова допълни още, че това не отразява реалното състояние на мрежата и посочи, че в Балканския регион средните технологични разходи са 13 на сто.Стефан Абаджиев от Енерго Про обясни, че признатите разходи за неговото дружество са в размер на 9 на сто, докато реално те 14 на сто. Ами обявете фалит и си отивайте или го продайте на // друг инвеститор // НЕКАДЪРНИ

90

factotum

преди 10 години

Няма значение кое е следващото правителство,според мен ще е на бсп и герб ,тряя да изметем *** зимата,трябва ни Унгарски модел.

89

аз

преди 10 години

До ANONIMENТи си олицетворение на простият народ. *** но гръмогласен.

88

аз

преди 10 години

Мършавия простоват и беззъбен матрял се е активирал.

87

От 9 на 1000 мегават

преди 10 години

Герб завари 9 мегавата фотоволтаици и само за няколко месеца ги увеличи 100 пъти на ненужните 1000 мегавата, като раздаде разрешителните на свои хора. Най-печеливши от скъпата зелена енергия, която най-много оскъпява тока са близки на Герб олигарси и партийни активисти. В НС БСП, Атака приеха 20% такса върху печалбата от зелена енергия, но Плевнелиев наложи вето и поиска К. съд да отмени таксата и сега всички ще плащаме тези 20 %. Плевнелиев, Трайчо Тр. лобират за ЕВН, което съди Б-я за 1 млрд

86

ГербЗелени олигарси

преди 10 години

Печалби от зелена енергия: 1- Валентин Златев (пръв приятел на Борисов, преди дни, двамата бяха с ДПС на сюнети и мазни борби) с годишна печалба18-19 млн лв. 2. Иво Прокопиев (близък с Плевнелиев, Цветелина Б., Борисов) 3.Николай Вълканов (Мултигруп) 4.Цветелина Бориславова (беше жената до Борисов, съдружници в много фирми, 3-та по богатство в Б-я)- малко над 9 млн лв. 5. Общинският съветник от Герб Тодор Начев- 7,6 млн лв 6. Владимир Аличков с 6,7 млн. лв. 7. Светослав Донев с 5,6 млн. лв.

85

ANONIMEN

преди 10 години

Как няма да ви е срам да гласувате за ГЕРБ,Бойко ще ви напвави тока златен,ще се самозапалвате, ще напвави армия безработни, ще умираме от глад.По *** народ от БЪЛГАРИТЕ НЯМА ДА ЗНАЕТЕ.

84

Искане до ЕК за пред

преди 10 години

Правителството на Орешарски направи искане до ЕК, България да може да предоговори неизгодните за страната договори, сключени от Иван Костов и СДС за ТЕЦ Марица 1 и 3, и неизгодно продадените от двете партии на Б.Борисов- НДСВ и Герб ЕРП-та, на които договорите осигуряват в ущърб на Б-я, невъзможни в друга държава високи проценти печалби и "технологични загуби". Това искане щеше да намали цената на тока, но се противопоставиха зелените олигарси от Герб, Прокопиев,Плевнелиев-лобист на ЕВН, Реф. бл

83

България Щаб

преди 10 години

По-предварителни данни и мой подозрения, братя и сестри България, ще протестираме на 1-ви октомври нейде из центъра на Софето и после Одринска атака срещу бърлогата на ДКЕВР!Всеки засегнат, потресен, омерзен, недоумяващ е поканен да дойде и да носи каквото има !!!

82

Заради СДС НДСВ Герб

преди 10 години

Енертото не е в български ръце, а е в чужди, вкл. държавни компании (Австрия, Чехия, преди-Германия) по "канибалската олигофренска логика" на НДСВ, която приватизира 66,66 % от ЕРП-тата, а после Герб приватизира и останалите 33,33 % от енергодружествата и огромните им печалби отиват в чужбина и се ползват от чужди граждани. В никоя бивша соц. държава не беше извършена такава почти 100% дивашка и престъпна приватизация, като в Б-я, нито реституция,защото никъде нямаше такива диваци като СДС, Герб

81

митов

преди 10 години

Да вметна само , че не е луд този който яде баницата , а този който му я дава! И затова не упреквам фирмите -собственици на енергодружествата и производителите на ел.енергия - те си гонят интереса. А големият проблем са нашите родни *** ,които всички ние овластяваме и не контролираме по никакъв начин.Без развито гражданско общество,което да поиска да търси отговорност от властта, нищо няма да се случи !

80

ДКЕВР

преди 10 години

За яйца пари имате, за ток не

79

Анонимен

преди 10 години

Като им е кофти на енергоразпределителните дружества хайде друм да ги няма!!!

78

тесла

преди 10 години

България е пълна с уранови залежи ,но на нас ни пробутват скъпи газопроводи,ВЕИ,ТЕЦ,шистов газ и какво ли не,а естественото дългосрочно решение са АЕЦ Белене и 7 блок на Козлодуй захранвани с български уран!

77

Анонимен

преди 10 години

SAMO QICA LI?PO DOBRE BESHE DA E NQKOQ DRUGA LIMONKA.

76

митов

преди 10 години

Ако бяхме нормална държава , отдавна щяхме да видим осъдени политици. Такива , като Лидия Шулева , която изигра важна роля в разпродажбата на Енергото , БТК и други големи и печеливши предприятия. Когато позволяваме на власт да дойдат разни случайни хора, участвали в редица машинации за да забогатеят неимоверно за един ден , се случват събитията на които сме свидетели сега . Затова имаме скъп ток , ниски доходи и корумпирана съдебна система. Щото сме "умни" и "единни". Хак ни е !

75

Анонимен

преди 10 години

Тия си мислят,че ще продължават да си вдигат ток вода и каквото им скимне,обаче не са познали!Днес яйца,утре тояги,в други ден куршуми!Народа обедня яко и ще има кръв вече!!!!

74

Прост

преди 10 години

Абе и моя разход е 110% от приходите ми, ама никой не ми ги признава, цоцат ме едни монополисти и не питат!