23

лъжи

преди 9 години

До къде стигнахме да гледаме чужди телевизии/Руски/за да разбираме истината?а тя е много по различна от това което четем и гледаме по нашите и западни медии,що за демокрация е това.

22

Леле че народ

преди 9 години

До кацнаха Лятят бре Она ден им свалиха 2 МИ 24 и СУ Опа ,коригирам се ,вече наистина не летят,поради липса на здрави самолети А с Хеликоптерите съвсем я закъсаха

21

Анонимен

преди 9 години

И срещу кого ще ги използваш бе, я се огледай наоколо, всички те бухат като брашнян чувал- руснаци и собственото ти население. Може би ще ги използваш за самозащита, когато всички украинци те погнат?

20

кацнаха

преди 9 години

Да ви прави впечатление че от както свалиха бойнга с 300 човека, вече Украинските самолети не летят!?и не помагат на армията нищо не се чува за бойната им авиация?

19

Леле че народ

преди 9 години

До Анонимен 23 Дано да не забравят,че ще стане конфузна ситуация И да не забравят на Шърманите да им сложат петолъчката,барем минат за съветски танк

18

Наблюдаващ

преди 9 години

Едно от достоянията на демократичните протести срещу олигарсите на Майдана - ОЛИГАРХЪТ на конци Потрошенко обещава много неща, най-вече мир на Донбас. Засега с "мира" го е докарал над 2500 загинали и 7000 ранени МИРНИ жители. Но виж, за милиардите за превъоръжаване определено може да му се вярва. Все пак идват от държавата с най-голям военен бюджет в света.

17

Анонимен

преди 9 години

"По думите на президента за украинската армия "ще бъдат купени самолети, хеликоптери, кораби и катери и това е само едно скромно начало""Бих казал "скромен край", щото дотогава ще си фалирал Украйна.

16

Анонимен

преди 9 години

Само преди това помоли Вашингтон да им махне антикварните табелки, че да не дойдат от историческия музей, да си приберат експонатите.

15

напред

преди 9 години

Опълченците от вчера са в настъпление и са обкръжели около 5 хиляди войници и бойци на гвардията с цялата им техника,това по нашите медии няма да го прочетете и видите,защото има цензура,гледайте тв.РОССИЯ24 те предават на живо касапницата единствено Руските тв.имат там кореспонденти и показват истината.

14

me

преди 9 години

Скапан ***, хората в Източна Украйна нямат ток, вода, храна, лекарства от седмици, хората в Западна Украйна погребват синовете си, а той ще отпуска още пари за армията. Дано да го застигне справедливостта тоя *** продажен, който донесе толкова страдания на своя народ! В ада на Данте, предателите отиват в последния, най-гаден кръг на ада. Защото това заслужават. Който предаде народа си, който предаде близките си, трябва да тъне в много дълги и отвратителни страдания!

13

Идиот

преди 9 години

Порошенко си оставил печелившия бизнес, за да оправя Украйна!!! Питам се наистина ли си толкова *** или просто си тролваш за...колко е сега- 30лв/ден?

12

ЕвроGAY

преди 9 години

Аз си мисля,че 20 стотинки за свещи да му запалят ще му стигнат.

11

хаха

преди 9 години

Те да купуват предимно по големи самолети защото като стигнат опълченците до Киев цялата хунта и фашистките отряди да могат да избягат в САЩ.

10

Анонимен

преди 9 години

А така, майната й на украинската икономика и население, пръскай пари за военна техника, ама гледай да е безпилотна, че дотогава населението ти може да е измряло от глад.

9

Стоян

преди 9 години

Защо им да купуват,нали НАТО ще ги пази.Или още ще си избиват народа,тези дупедавци на хамериканците.

8

Анонимен

преди 9 години

"От 2015 до 2017 г. планираме да отпуснем над 40 милиарда гривни (над 2,2 милиарда евро)"Хахахха оптимист, до 2017-та 2.2 милиарда евро може да се равняват на 100 милиарда гривни.

7

Анонимен

преди 9 години

Порошенко е истински герой за страната си - остави печелившия си бизнес за над 1 милиард $, а можеше с тия пари да отиде да живее в Щатите например, да разшири още бизнеса си, но той предпочете да помага на страната си в този труден момент, когато империалистическата и завоевателна политика на Русия доведе до завземането огромни украински територии!

6

@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 9 години

Г-н Порошенко по-добре да даде тези пари за развитие и подпомагане на украинското население, вместо да купува оръжие от ЕС и САЩ (подпомагайки икономиките им) и да го ползва срещу народа си!Ето какви са новите управляващи.......

5

Анонимен

преди 9 години

И откъде ще ги намери тези милиарди бе, ще вдигне цените на шоколадите? хахахах

4

циника

преди 9 години

Все едно човек да си организира празнуването на рождения ден в момент, когато детето му е тежко болно...