90

Анонимен

преди 9 години

Тоя зад него на снимката не е ли Семко Семков от Ботевград, който го опуцаха тия дни.

89

СИК

преди 9 години

Добре, че си отиде ти, мутро СИКаджийска! Защото ти срина цялата държава! Ти и престъпникът Дянков - ***, оставихте близо милион стари хора да умират и да мизерстват с пенсия 136 лв.! 136 лв., мерзавецо нагъл, *** и ***, като куха банкянска кратуна! И добре, че никога повече няма да се върнеш във властта, наглецо! Никога! хората вече веднъж те изритаха!

88

!!!!!!!!

преди 9 години

Може да са си отишли но нямаше живи факли а при твоето управление ГОРЯХА ХОРА

87

Анонимен

преди 9 години

На вниманието на гласуващите за Бойко от Банкя: Не всичко в този живот е пари. Човек трябва да има и чест...! От днес ще питам всеки фен на Бойко, какво харесва в него: умствения му багаж, просташкото му поведение, "мъжката" му дума, зад която не стои нищо..., мафиотското му излъчване. И пак да кажа...не трябва да се позволява Бойко да се връща на бял кон и отново да праща "студентите да стават овчари"!!!

86

зайко

преди 9 години

До Пиар агентгерб са мутри и живковисти - негодуването срещу тях е откровено, писането за тях е фалшиво и преписано. бсп са слаби. по тяхно време има повече свобода, но и криминалите надигат повече глава. ти си *** пиар агент ***.

85

Анонимен

преди 9 години

Да живее Сидеров - бъдещия премиер!

84

Анонимен

преди 9 години

Моделът "Доган" вилнее заради монопола си върху малцинствата. Заедно с дясната си ръка от Банкя!

83

Анонимен

преди 9 години

Най-голямата язва в обществото ни е ГЕРБ. Ако не ги изритаме, България ще остане бедна държава, задушавана от корупция и беззаконие!

82

Анонимен

преди 9 години

Като че ли забрави как навираше на децата залците в устата при откриването на обекти.Страх го беше някои да не го отрови- като че ли е цезар мазника му с маздник.Прегръща деца а на практика е доказан педофил.Мрази народа .

81

Анонимен

преди 9 години

Размина им се боя засега и герберите взеха да си показват рогцата. Тая година февруари може да се падне октомври- ноември. Пак ще летят камъни, видяло се е...

80

Анонимен

преди 9 години

Борисов е психопат, до вечерта може два пъти да си промени мнението. Най-добре е да не му се вярва за нищо, патологичен лъжец е.

79

Анонимен

преди 9 години

Докато ЕНП подкрепя мутрата, САМОПРОВЪЗГЛАСИЛ се за десен, докато соц.агенции и медии помпят първичността му и галят себелюбието му, докато псевдо интелигентни *** обслужващите частните си интереси и задоволявайки собствения си нагон стоят непреклонно до него положението в дясното пространство в БГ ще бъде такова: картел, монопол, рекет, власт, пари... все символи на искащите да се върнат на власт и да ни досъсипят! Ама много посредствен народ има от дясно.

78

Анонимен

преди 9 години

Зимата ще пърлим Боко с бензиновата горелка. Сезона на шопарите е тогава.

77

Анонимен

преди 9 години

Кого плаши тоя ***, забрави ли как го изгонихме с камъни? То бива наглост, но това неговото е прекалено!

76

Пиар агент

преди 9 години

След един час ще има над триста коментара за Б.Борисов. Интересно защо за Станишев , Олигарски,Миков или Мая общата взети заедно няма повече от 30 коментара. Ами не знам , просто хората не ги знаят от кое село са.

75

трът пръд

преди 9 години

***-тлъсто чудовище от скандинавската митология,мразещо хората.Е,кой ви прилича на *** в случая?Питам и отговор не чакам.

74

Анонимен

преди 9 години

Катастрофа ще е ако ГЕРБ се върнат на власт.

73

Анонимен

преди 9 години

Народа (в по-голямата си част) : Ако ни управлява ГЕРБ след изборите - няма да доживеем пролета

72

о

преди 9 години

До Анонимен 101Основния принцип на слугата боре е безпринципност.

71

експерт

преди 9 години

Като го гледам тоя толуп на снимката и си мисля ,че твърдо е решил да завърши житейския си път подобно на Кадафи,задушен от народната любов!