8

****

преди 9 години

България като послушно дете се пресъедини към наложените санкции,а вече държави от санкциониращите,започнаха нови преговори с русия,финланският премиер на среща с путин в сочи,и се моли на русия да им изкупува стоката,защото финландия няма други пазари,разговори между франция и русия,за инвестиране в крим,а ние си дремем и чакаме работите да станат от самосебеси,за това сме на това полужение,и никой не ни е крив,нито русия нито запада,а нашите управници,които скапаният ни народ избира,и на след.

7

мдаа

преди 9 години

Кримската торта дали няма да му загорчи?

6

Западни калпазани

преди 9 години

Русия спира българската ***!Руските власти обмислят да забранят вноса на *** за оплождане на кози, овце и крави като следваща стъпка след забраната на храни от ЕС и САЩ, съобщи агенция Интерфакс. Основни доставчици на семенната течност са България, Гърция и Италия. Руската агенция се позовава на два източника от правителствените кръгове в Москва.

5

Анонимен

преди 9 години

Ботоксовото жуже почна да се усеща, че Украйна не е Абхазия и Южна Осетия

4

Елемаг

преди 9 години

Не съм засичал толкова дълго разчитане на 'черни кутии" на самолет.Айде де,ще ги фалшифицирате ли,какво става?Американските спътникови снимки какво стана и с тях?Их ,все неудобни въпроси.Да са живи и здрави руснаците.Бая компоти от некатарини по 0,20 ст ще направя :)

3

Анонимен

преди 9 години

A do sega tova kakvo beshe , MAITAP ?

2

Анонимен

преди 9 години

Какво стана последно със самолета ?

1

maketo

преди 9 години

нищо не пишете улезнали ли са руски танкове или не щот според МИА веке са и до довечера ке честваме пръвио официален празник на дръжавата Новорусия