15

Анонимен

преди 9 години

До anonym"Медведев, какви са тия глупости? Едно от най-ценните качества на интернет е свободата и неприкосновеността!"Абе то и едно от най-големите качества на самият реален свят е свободата и неприкосновенноста, ама САЩ ги нарушава не в нета, а в действителния реален свят. така че може малко да се успокойте като критикувате Русия и да се замислите дали любимите ви хамериканци не са още по грешни.

14

Tina

преди 9 години

Вие сериозно ли мислите, че на запад са свободни и че не ги шпионират в нета?И че не им вземат данните и че всеки във Фейса си има досие и че могат да арестуват когото си поискат?Просто те го правят скрито, захаросано и лицемерно.Руските власти поне имат доблестта да предупредят гражданите си...

13

Иво

преди 9 години

Ами Медведев и Путин са едни "демократични" хора, които смело вървят към връщане на всичко омразно и мракобесно, което света се надаваше да е забравил, ама не. За чудене ли е, собствените дъщери на Путин живеят в западна Европа?

12

-10

преди 9 години

Не успяха да ги предизвикат на война.Разбира се, че сега ще се опитат да ги разрушат отвътре...Както Горбачов...------Руснаците крака трябва да целуват на Горбачов. Ако не беше той, сега щяха да нещо от рода на Северна Корея, накъдето ги е подкарал Путин!

11

Анонимен

преди 9 години

До 8 и 9 и другите свободни хора:---------------Питайте Едуард Сноудън,Той ще ви обясни за свободата в САЩ!

10

XaXa

преди 9 години

Ето ви сега, вижте вашия обичан Путин какво прави!И после викайте, че по-добре да сме част от Русия. Просто племе сме!

9

-10

преди 9 години

а пък ако напишеш нещо против властта- не се знае кой ще те чака сутринта пред вас-----------Тази практика е в САЩ, питай Едуард Сноудън!------Сноудън не е писал срещу властта. Той изнесе поверителни документи.

8

Анонимен

преди 9 години

Нормална постъпка за една изостанала диктатура от третия свят каквато е Путия.

7

Tina

преди 9 години

Не успяха да ги предизвикат на война.Разбира се, че сега ще се опитат да ги разрушат отвътре...Както Горбачов...

6

А

преди 9 години

Ето това е демокрация! Чудесен живот и прекрасни ценности, а не като в "прогнилия запад и капитализъм". Айде сега всички руски тролчета да вземат и да заминат за свободна и православна Русия, да се радват на истинската демокрация.

5

Анонимен

преди 9 години

В мАсква съвсем изперкаха, ама пуста пропаганда... Хайде да чуем опорните точки на кутевчетата, ама дайте нещо по-различно от ***, илюминати и извънземни, че тия се поизтъркаха вече.

4

-10

преди 9 години

Русия е пред поредния крах. За 2 мандата Путин я върна във средновековието!

3

Пешко

преди 9 години

обаче мацката на снимката е 1

2

Анонимен

преди 9 години

а пък ако напишеш нещо против властта- не се знае кой ще те чака сутринта пред вас-----------Тази практика е в САЩ, питай Едуард Сноудън!

1

Анонимен

преди 9 години

Е то там наистина има много хакери!