29

Анонимен

преди 9 години

Крадецът е много по-малко опасен от ***, той действително ще открадне, но ако е относително кадърен ще взема що годе правилни решения и това ще е от полза за всички.*** напротив - себе си едва ли ще успее да облагодетелства (именно защото е ***) но ще нанесе огромни поражения.А най-опасен е ***-крадец - в името например на това да открадне 10 , той е в състояние да нанесе поражения за 1 млн....

28

Анонимен

преди 9 години

Бойко Бей уж иска властта,уж не я иска,ужс ДПС гласуват ГЕРБ,уж не с тях,абе тиквено семе има май в кратуната,а може и цяло гюле!!!!

27

Анонимен

преди 9 години

правителството си подаде оставката само и единствено, защото не можеше да събере кворум и да работи. А не заради друго. Ама както и да е, Бойко пак не е разбрал.

26

Анонимен

преди 9 години

По логиката на Борисов, че щом си подавали оставката, занчи държавата била нестабилна, то по същия начин да се сеща, защо неговото правителство си подаде преждевременно оставката!! Тоест и при него е била нестабилна, само че разликата е че ГЕРБ управляваха еднолично а тука беше коалиция орел, рак, щука. Тоест правителство на компромиса, правителство което трябва да се съобразява с програмите на три партии и всяка от тях трябваше да парви компормиси заради останалите в коалицията. Тоест Едно е да играеш футбол с твоя отбор, друго е да играеш със сбирщина от играчи, които са тренирали и играят

25

Анонимен

преди 9 години

Ако държавата е стабилна, няма да подават оставка, ще се целуват!Абе и КАФЕНЦЕТО с райбер ()гейбер) не е зле...

24

copypaste

преди 9 години

Ееейй, не миряса тоя наглец беее. Всеки ден ни тика просташката си мутренска персона. Сутрин, обед, вечер...няма почивен ден за самолюбието му. Комплексирано нищожество, лишено в детството си от любов, мачкано и унижавано в мутренския си период, осмивано и наритвано като уличен *** в политическото си битие, същество, което в мизерията си неистово търси медийно внимание и губи реална представа за собстевното си безсмислено и изпразнено от съдържание съществувавне. Досадна конска муха. Гигантски манипулатор и фашизоиден ***, съсипал хубавата ни Родина.

23

Анонимен

преди 9 години

Комунистическата наглост е безкрайна като Вселената! Крадливата стогодишна старица вика ей оня лошия ББ е виновен, е как *** другарко, ами нали вие управлявахте, тоест крадяхте цяла година! Кипеше неуморен стахановски труд кой повече от червените олигарси да открадне и накрая двама от тях Пеевски и Цв. Василев се сдърпаха за голямото парче от баницата КТБ и като не можаха да се разберат кой повече да открадне се изпокараха, ама парите не ги връщат и сега кой ще покрие липсващите 3,5 млрд? Хем крадливи, хем некадърници 4 пъти вече съсипват държавата и продължават с демагогията си!

22

Очевидно

преди 9 години

До РОСЕНДС !! То ви управлява, а не карикатурите които само озаконяват чрез вашия избор, легитимността на системата: чрез "вината", чрез "по-малкото ЗЛО" и т.н.

21

Анонимен

преди 9 години

"Когато партиите са слаби, идва райското време за крадците, рече Борисов"Когато наближават избори, идва райско време за лъжците, казва избирател.

20

до 9

преди 9 години

Нищо не бъркам. Ако погледнеш новините от месец назад от днешна дата ще видиш, че тоя най-много ламти за актуализация на бюджета и за теглене на нов заем от МВФ. Обаче когато тия теглиха некъв жалък милиард оревахте света, че загробват държавата, а тоя като иска да тегли шест пъти по-голяма сума абсолютно нищо не казвате. Жалки и смешни сте.

19

Анонимен

преди 9 години

Айдеее Тиквата даде заден.Не иска да управлява без да може да *** кинти.Не му пука за народа!

18

ИСТ

преди 9 години

Докато комунисти-социалисти управляват България, народа ще бъде беден,нещастен и ограбван от капиталисти-социалисти. Те са специалисти само по фалит на банки. Време е прокуратурата да каже какви са комисионите за АЕЦ Белене и Южен потоп- пардон поток.

17

Анонимен

преди 9 години

"Резервът е празен 4 и нещо е, БСП знаят, но искат да развеят лист, че е 8 милиарда..." сякаш не знаете като във вица за часовника на един социалист ,Дева Мария и канцеларията на Исус Христос.. То майтап майтап ама си е самата истина. Нищо де.Ще се оправим.Ще трябва да можем.

16

POCEH

преди 9 години

Срам ме e, че това карикатурно бездарие вече 13 години е някакъв плямпащ фактор в моята Родина!!! КОЙ? КОЙ? КОЙ му позволява това, българино???

15

Анонимен

преди 9 години

Ха-ха-ха 120 годишната се е втвърдила

14

Анонимен

преди 9 години

"Когато партиите са слаби, идва райското време за крадците, рече Борисов"Той заедно с Цветелина и бившият му ортак Симеончо Царски най-добре знаят това и кога и как е райско време за крадците. Един не си искал горите, пък след това се борел уж законно за тях и си ги взел, другите двама "усвоявали" до безкрайност. Също и Цвък Шестака може да се спомене, въпреки че е бил по-скромен. Офшорко също. Иначе от други партии бих споменал хидролога. А мазния Станишко много се крие и няма инфо за него.

13

Анонимен

преди 9 години

А ти Бойко си един от крадците и казваш дръжте крадците.

12

Анонимен

преди 9 години

Маааааааааааайййййййййййккккооооооооооооооо ПОМОЩ!

11

Анонимен

преди 9 години

През последната година и малко управление цялата гама на криминалният контингент се раздвижи! Раздвижи е слаба дума, развилня се! Особено крадците! "Освободени от страха" започнаха да посягат на всеки: от бедняка до банките! А ДПС се разпасаха съвсем! Такова преяждане с власт бе без прецедент! Вилняха, както по турско не са вилняли! И всичко това, защото се посегна на държавността! Мафията наистина вече си има държава!

10

Анонимен

преди 9 години

Кой ли плаща още на червените драскачи тук? След този "УСПЕШЕН" мандат на ***, ще има задълго парички за троловете....