84

Анонимен

преди 9 години

До Баба с БакембардиSorry..........тамам щях да "храня трола". *** мръсен.............безроден.

83

Aнaдолa в ЕС

преди 9 години

Дaвaй Бойко, мaчкaй Бългa........ъъъ...тaкa де, комунистите!Герб победa, Турция победa!

82

Тука има, тука няма

преди 9 години

Тука има, тука няма - днес е възможна коалиция с ДПС в името на спасението на България, а утре такава коалиция е невъзможна. Всеки ден Борисов си променя позицията по този въпрос. Щом има колебание значи ГЕРБ ще прави коалиция с ДПС. Или категорично ще отрече коалиция с ДПС под каквато и форма да бъде, или ще трябва да каже директно, че ще прави коалиция с ДПС. Не може да има изключения в името на спасения и така нататък. Последните коалиции с ДПС се сформираха именно в името на спасението.

81

Анонимен

преди 9 години

Появи се на небосколона Тиквата като очакван премиер и ЦЕНЗУРАТА В МЕДИИТЕ СЕ ЗАВЪРНА.Е*бем ви и смърделата пърдокрация( демокрация).Всичко е измама и фишинг за баламурници.

80

ПAPTИЯ=МАФИЯ

преди 9 години

До Баба с БакембардиТц. За пари не работя. "Работя" за да махна комунистите които съсипаха моя живот и този на децата ми. Ай ся измисли цифра с която можеш да ме купиш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

79

Анонимен

преди 9 години

БАШ ДЕМОКРАТА Б БОРИСОВ,БОРЕЦА ЗА ЧОВЕШКИ ПРАВА СЕ СТРАХУВА ДА СВИКА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЛИ ПРОТИВ НАТО И ЕС,ТОВА ЛИ СА ДЕМОКРАТИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ??? *** И КРАДЦИ,КАТО ВИДЯТ ЗОРА И БЯГАТ В САЩ

78

Тука има, тука няма

преди 9 години

ГЕРБ се измята непрекъснато относно въпроса за коалиция с ДПС и всеки ден говори различно - преди каза, че РБ ще му бъде единствен коалиционен партньор, след това не изключи коалиция с ДПС, след това каза, че, ако няма 121 депутати няма да прави коалиция с нито една партия, вчера пък каза, че е възможна коалиция с ДПС само в името на спасението, а днес отрече такава коалиция. Ще го познаете по действията му, а не по променливите му изказвания.

77

Царя на Троландия

преди 9 години

1. правя си стотина регистрации-време има-за това ми плащат2. "отварям" няколко браузера -обикновено четири3. От всеки браузер пиша под различен ник -съответно си слагам "+" на коментатрите4. След 10 мин сменям "четворката". -и пак мога да си сложа "+" - на практика излиза, че коментара който съм написал аз са го "одобрили" осем потребителя на сайта5. И това по цял ден..ако е статия за Бойко "вкарвам" още 3-4 "четворки" никове-тогава го "одобряват" 16 човека.6. Копирам 7. пращам8.Касата

76

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Още един...спасител на етническия..мир,в лицето на Боко.За Доган,Сидеров и...компания,вече...знаем.

75

55

преди 9 години

До НИКОГА ВЕЧЕ БСПНека ти отоворя..Трябвада си *** колкото - НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ.

74

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ,БСП,ДПС на ДС СКОРО ЩЕ БЪДАТ ЗАТРИТИ,ТЕЗИ ПАРТИИ РАЗЧИТАТ ПРЕДИМНО НА РОМСКИЯ ЕЛЕКТОРАТ,ТЕЗИ ПАРТИИ СА СЪСТАВЕНИ ОТ БЪЛГАРОУБИЙЦИ И КРАДЦИ,ТОВА СА СЛУГИ НА ХЕЛЗИНСКИЯТ КОМИТЕТ И А ЕВРЕЙСКАТА ОБЩНОСТ,ТЕ РАЗВРАЩАВАТ И ЗАЛИЧАВАТ БЪЛГАЩИНАТА

73

Анонимен

преди 9 години

Такъв Ад ви чака с този кривоглавия Боку че ум ще ви зайде.А аз ............ ще се смея от далеч.

72

Анонимен

преди 9 години

Боко влиза в коалиция (не е задължително да е явна) и с Дявола, само и само да е на власт.А *** са бунаци да вярват на този левак.Но какъвто МАТРИАЛАтакъв и водача им.

71

Анонимен

преди 9 години

Троловете на Боко Тиквата и Цветан Ухото, отново са на амбрузурата. Дано поне им плащат подобаващо, иначе е много тъпо.

70

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТова е самата истина, ГЕРБ са по-големи туркофили дори и от БСП, ДПС, Атака, РБ, ББЦ, НДСВ и АБВ.

69

НИКОГА ВЕЧЕ БСП

преди 9 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !А колко *** трябва да си за да гласуваш за Станишев, който ви се изпика в лицето на всички БСП *** като си купи имение в Швейцария и духна за Брюксел?

68

Анонимен

преди 9 години

Колкото повече Тролска смрад се носи ...на добро е!Да идва 5 ти окгомври .

67

Анонимен

преди 9 години

До Бойко туркофилСамо това ли успяха да ти спуснат като Опорна тока, промитите мозъци от Позитано

66

Бойко туркофил

преди 9 години

И да не управлява Бойко с ДПС той успешно ги замества дори и да управлява самостоятелно ГЕРБ, видяхте как управлява ГЕРБ все едно ДПС са на власт. Дори ДПС като са на власт не се срещат толкова често с Ердоган и представители на турската държава, колкото Бойко, който сключва сделки с Турция и се командва от Турция и по-точно от Реджеп Ердоган. Поне аз не съм видял ДПС да прави подобно нещо като ГЕРБ. Те се оказаха по-големи турци дори и от ДПС.

65

Анонимен

преди 9 години

БИТА КАРТА СТЕ БОЙКОО,БИТА КАРТА,ПУТИН ИМА ПЛАНОВЕ ЗА ВАС,И ТЕ НЕ СА НИКАК ДОБРИ,БСП,ГЕРБ И ДПС СА АУТ,СКОРО ЩЕ БЪДАТ ЗАТРИТЕ,НАРОДА НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ЕВРЕЙСКИЯТ СЛУГИНАЖ И ИЗБИВАНЕТО НА БЪЛГАРИ