95

чиат Българин

преди 9 години

Кога от ДАНС се заковат руското дермо болен ?Ясно е, че е на зерплата при товарищ ИСАКов в пасола на азиатската ***...

94

Анонимен

преди 9 години

напълно съм- за -да ни владее русия.по добре от от ес и сащ.който поддържа добри връзки с русия ще оцелее.другите нямат шанс.волен може да е болен но това което казва е абсолютната истина.до 10 години русия и китай заедно с бразилия индия и венецуела ще определят играта.

93

Андрешко Рокфелер

преди 9 години

Явно "целевата група" на Атака ще са носталгично настроените пенсионери над 65 г. Дали ако пеленачетата можеха да гласуват Сидеров нямаше да им обещае безплатни памперси...Опс, издадох новата PR-кампания на Бареков.

92

и62

преди 9 години

До 108 Би трябвало да правиш сравненията за времето преди 10, а не в сегашно време

91

дядо

преди 9 години

@Боби,по-голямо протеже на ДПС от Буда няма,я си спомни кой го направи гейерал-лейтенат,я си спомни как замаза очите на мат'реала със съборената ограда на Доган,я поразгледай из интернет кой има снимки да се целува с Доган-само Бойко Борисов го млящи за благодарност,че го направи пт обикновена,редова мутра Премиер!

90

Анонимен

преди 9 години

ГОЛЯМ НАЦИОНАЛИСТ, НЯМА ЩО

89

ицо

преди 9 години

Сидеров е абсолютно изплискал легените.....Този тип е неадекватен и опасен....Гледахте ли го сутринта по БТВ,не му давали сцена за изява,не го снимали,не му обръщали внимание,ама кой си ти бе поплювко,човека с 5 звездните хотели и бандата не до е....ни уруспии покрай теб,това ли да ти снимат бе редакторееееееееее.И какво беше това държание в студиото бе *** продажен,що като си при Кеворк не се държиш така,аз ще ти кажа:Щото та е изхвърлил на секундата,без да му мигне окото...***

88

Боби

преди 9 години

Робска душица е тоя Сидеров. Толкова години беше протеже на ДПС , помагаше им да се обединят срещу "общия враг"- Атака. Сега иска да е роб на Русия, ама то това ще се уреди лесно скоро.

87

Анонимен

преди 9 години

До БрaнникРусофили или рубладжии.Русофил съм аз, нищо че не понасям предатели като тоя *** на снимката.Рубладжиите като Болния са едни *** на свободна практика, днес са нацисти, утре ***, после турци и по настоящем се правят на русофили.И от време на врем отскачат с любовницата си до някой 5-звезден хотел.

86

Anonimen

преди 9 години

A dano , ama nadali !!!! Hahahihi

85

Анонимен

преди 9 години

Какъв БЪЛГАРИН, какъв НАЦИОНАЛИСТ ? Вижте му профила - автентичен ЧУКЧА !!!

84

jan

преди 9 години

До Анонимен 99Чети внимателно и между редовете. За да разбереш истинския смисъл на една тенденционно поднесена "новина". Волен има впредвид тогавашното и сегашното състояние на икономиката, жизнения стандарт на народа. И тогава имахме държава. Колкото до мене, не ми трябва нито Волен, нито САЩ, нито Русия, но в ситуацията трябва да се избере по- малкото зло.

83

Анонимен

преди 9 години

"Националиста" - *** и държавен предател

82

Анонимен

преди 9 години

Бюллент Сидероглу ще води Деничка на 5-звезден хотел с рублите и турските лири,а вие с 2лв. в джоба ще ходите на Илиянци за домати с намаление.Да си *** и атакист на днешно време излиза сакъпо "удоволствие".

81

До 100 Кълвач

преди 9 години

Този на снимката беше гаранта на най голямото уяждане на ДПС със власт .Една година Доган се гавреше с българите, а тази го поддържаше с фекалния си пръст.Така че последното което му подхожда е "патриот"

80

ODESSA

преди 9 години

Тоя не е националист а ***, ако ми падне лично ще му натроша главата.

79

Йово

преди 9 години

Още ли има *** които говорят за СССР. СССР отдавна не съществува. За съжаление още има хора който като кажат съюз се сещат за СССР. Сега като се каже съюз трябва да се има предвид Европейския Съюз(ЕС) а не СССР. Сега няма СССР а има ЕС и двете по нищо не се различават СССР беше диктатура на Москва а сега ЕС е диктатура на Брюксел. Дори в момента диктатурата на ЕС е по зловеща от тази на СССР защото по време на СССР България имаше 9000000 човека а сега 6500000 и то голяма част са *

78

И

преди 9 години

тва човече,като другия джудже са БИТА КАРТА.Смешно-жалка картинка.

77

Анонимен

преди 9 години

Проститука си Болене, ***.Беше прозападен, после стана фашист, после социалист, после тукофол, сега си ***... който ти плати, такъв си. Утре може и други услуги да захванеш (18), както едно време като си се снимал гол.

76

анонимен

преди 9 години

По-добре колония на СССР от колкото на САЩ,които избиват камара народ по света!