24

Анонимен

преди 10 години

Тоя червенгалев *** се е разпенявил нещо? Оставка крадци!

23

Анонимен

преди 10 години

Каква ирония на съдбата?! Всички очакваха управлението на БСП да фалира държавата, накрая Бойко с уникално просташките си изкавания по медиите за малко да фалира банковата система и да разсипе държавата тотално.

22

Анонимен

преди 10 години

У МАЯ ЕСТЬ БОЛЬШАЯ ЗАПЛАТА!ХА-ХА-ХА

21

Рали1

преди 10 години

Майче,в Кюстендил и Бобов дол опорната точка ще свърши работа! Що не ревахте толкова за Волен като си тръгна, ами пак Бойко и ГЕРБ са виновни ! Смях и забавление да ви гледа човек последните гърчове! Никакви плажове, така де-разваляйте им плановете -простичко е, подайте оставката! Според правилника на НС, който отсъства не получава заплата? Като се сетя, че и той е правен от Мая и онова 15/15 беше от нея, всичко е възможно.

20

Анонимен

преди 10 години

Кутев, няма ли ваканция и плаж за троловете ? И те са "хора"...

19

Ганимед

преди 10 години

Герберастката наглост няма граници! Бойкоидите - в затвора!

18

Кюстендил

преди 10 години

Н А Г Л А И С Т Р А Ш Н О Г Р О З Н А В А М П И Р К А !!!ДА СЕ МАХА, НАРУШАВА МИ АУРАТА !!!

17

Анонимен

преди 10 години

До vesko02Президент-премиер-воненокомандващ на червената проституция!!!!

16

Веселин

преди 10 години

Това е безотговорно, безпрецедентно, високомерно отношение, хората са ни пратили в парламента, за да решаваме техните проблеми, не за да паразитираме на техен гръб, както в момента правят ГЕРБ, настоя социалистката.г-жо Манолова, искам да останем на саме за 10мин.Нямам сексуални желания /някой да не си помисли нещо:)/Просто искам да и покажа нейното/тяхното/високомерие към народа........с тази уста ядеш хайвер ***......що говориш глупости....не виждате ли какво става в държавата.Не е фалит ами

15

Червенотиквеник

преди 10 години

Мая, Мая, че какъв закон за здравеопазването ще гледате като министърката Ви е в опуск,а болниците фалират една след друга.Съвета ми е - Дим да Ви няма!

14

Анонимен

преди 10 години

Хич не е права, просто вие сте коне с капаци и вярвате още на глупостите на тия комунисти. Ако не се регистрират с карта в НС заплата няма, нали затова реваха от герб като два месеца не се регистрираха, че нямали заплати. Поредната простотия от комунистите - искат да се задържат на власт, за да предложат другаря станишев за комисар... това е, а да и да приемат ако може 1-2 важни закона, ама важни за тях не за нас .

13

гост

преди 10 години

Стига лъга ***! Хората са си в парламента всеки ден, но не се регистрират! Това се нарича СТАЧКА!

12

Анонимен

преди 10 години

Не я харесвам особено и понякока страшно ме дразни, но също така пнякога е адски права за някои неща, както и в случая!!

11

Анонимен

преди 10 години

Тази нахална червена *** говори за морал, ай сикан бе!!!!!!

10

Анонимен

преди 10 години

Мая, ти по-добре за твоята заплата мисли. Скоро ще ти трябва нова работа.

9

Браво на ГЕРБ!

преди 10 години

Ама да го каже това и на Ибрика Сидероглу, не само ГЕРБ не са в Парламента. Още повече че не виждам от къв зор ГЕРБ ще им правят кворум, че да може ХУНТАТА да си прокарва в последния момент лобистките и олигархични закони?

8

Да

преди 10 години

Днес в "Тази сутрин" даваха за това как червенушките сега правят назначения, които влизат в сила на 01.01.2015 е айде стига...то бива наглост ама комунистическата край няма...никакъв кворум...до 5 август парламентът ще прикрива следи и прави назначение в последния момент за да мъти водата на следващите управляващи...евтини болшевишки номера...омръзна ни вече

7

Анонимен

преди 10 години

Тая пък колко е загрижена за хората... :-D

6

ПЕС

преди 10 години

Мая ще е новия шеф на БСП и БГ!

5

Загрижен

преди 10 години

... и пИпИруда!